· 

Cròniques 29 Jornada

INFANTIL LUÍS 

Juego: vs. Col. Sagrta Cor.

Resultado: Victoria (Fortfeit)  3 x 0 

 

Reseña: Llega el ultimo partido de la temporada de forma oficial. Lamentablemente desde el inicio de la semana el equipo rival ya había advertido que posiblemente no tendría su plantilla completa para presentarse al encuentro contra nuestras peques. Sin embargo a mitad de semana se comunicaron con nosotros y nos confirmaron que si tendrían 6 jugadoras para poder cumplir con el compromiso. Sin embargo llegado el día y al esperar hasta la hora oficial solo se presentaron 5 atletas y el juego no se pudo realizar y obtuvimos la victoria por fortfeit (no se presento el equipo contrario). Ya al estar ahí logramos hacer un juego amistoso haciendo 2 equipos entre nuestras chicas y las del equipo de Sagrat Cort. Se jugaron 3 set entre las chicas lo que mas destacaba era la camaradería   entre las jugadoras  de cada equipo se divertían mucho y solo mostraban compañerismo a pesar de tener uniformes diferentes y creo que fue una actividad bastante positiva porque este es un valor que es vital en el mundo del deporte. 

Al llegar a esta ultima jornada oficial solo tenemos palabras de elogio para este grupo de chicas que durante la temporada se esforzaron, aprendieron y sobre todo se desarrollaron mucho dentro del voley. Obteniendo una base técnica sobre los fundamentos del juego que era el objetivo principal de esta temporada y sobre todo que nuestras peques disfrutaran y se enamoraran  de este bonito deporte. NO HAY PALABRAS SOLO ELOGIOS PARA ESTE GRUPO DE CHICAS QUE LA PASARON MUY BIEN Y SOBRE TODO APRENDIERON UN POCO MAS DEL VOLEY. FELICITACIONES PARA LAIA, ESTHER, MARTINA, PASCUCCI, LOLA, ANA, RIRIKO, PAOLA, GRETA, VICKY, NATALIA, LAURA Y JULIA.

INFANTIL RAMON

Derrota 3-0

 

Partit jugat dissabte a les 9 del mati al col·legi de Santa Isabel, contra les primeres amb una sola derrota (nosaltres les vam guanyar 3-2 a l'anada) o sigui, ens esperava un partit complicat i així va ser. Primer set molt lluitat fins el final, però per un parell de punts que no vam estar prou encertades vam perdre el set. Segon set va ser una llàstima per que teniem un gran avantatge al marcador, però el nervis i el bon jugar del rival van fer que ens remuntessin un set que era pràcticament nostre. Tercer set vam sortir amb ganes però no el suficientment concentrades i això va fer que les de Santa Isabel ens puntuessin de qualsevol manera (abusant de tirar-no la pilota molt curta de dits).

Era l'últim partit de la temporada i es pot dir que em estat un equip molt regular amb petits alts i baixos, jugant molts cops un gran voleibol, així que seguiguem aquesta linia que de segur ens donarà molt bons resultats

 

CADET FEDERAT

Juego: CV Martorell

Resultado: Victoria 3 x 1

 

Reseña: Llegamos a la ultima jornada de esta larga temporada. Que empezó con muchos cambios para este grupo de chicas que por primera vez iban a la liga federada y en una división como la segunda donde el nivel es super alto ya que todos estos equipos vienen de cumplir con el proceso de jugar federado desde categorías mas atrás como el infantil.

 

El ultimo partido se presentaba con el aditivo de que si ganábamos podríamos obtener la tercera plaza de nuestro grupo de permanencia un logro bastante importante para una temporada tan compleja y de tantos cambios para nuestras jugadoras. Jugamos este ultimo partido con la mayor convicción y mostrando a nivel táctico de todo lo que es capaz nuestro equipo. En cada set pudimos hacer el cambio táctico llamado doble cambio contando con nuestras dos colocadoras al máximo Carla y Candela y nuestras opuestas Maria Piera y Adriadna. Mientras la recepción y el volumen de juego se mantuvo siempre dominamos el juego. Demostramos el orden ganado con trabajo y el volumen que tanto trabajamos durante los entrenos se hizo evidente en este ultimo encuentro y la victoria llego de forma contundente al mostrarnos mas ordenado y mas contundentes en servicio y el contraataque.

Solo hay palabras de elogios para estas guerreras que si bien es cierto fue un año difícil lo lograron... lograron de manera contundente el reto del objetivo principal que era aprender y solidificar lo sistemas de juego (sistema ofensivo y sistema defensivo) que son la base táctica del juego de mayor nivel. Lograron convertirse en un equipo de segunda división Catalana en todos los aspectos. El saldo es totalmente positivo. No hay nada mas que felicitar a estas 13 campeonas que lo dieron todo por su club. GRANDE: NUESTRAS COLOCADORAS: CARLA Y CANDELA; RECEPTORAS: TANIA, AINA Y MARIONA; CENTRALES: JANA, NATALIA, IRENE; LIBERO: MARIA CASALS; OPUESTAS: MARIA PIERA Y ADRIADNA Y JUGADORAS QUE JUGARON EN DIFERENTES POSICIONES DE GRAN FORMA: HELENA Y PAULA. FELICITACIONES CHICAS LOGRAMOS LO MAS IMPORTANTE SER UN EQUIPO COMPETITIVO Y SOBRE TODO ENTENDER QUE HAY QUE SEGUIR TRABAJANDO QUE AUN QUEDA MUCHO POR DELANTE. 

CADET TIEMO

Victòria 3-1 contra l’Institut Icària

 

El passat divendres dia 17 es va jugar el nové partit de les cadets a casai quina victòria! 

A falta de jugadores les dues Aines del “Cadet A” van venir a ajudar-nos i van fer algo magnífic. Des del primer moment van motivar a las “peques” a treure el màxim i així ho van fer; van rebre molt bé durant tot el partit i van pensar més de lo normal.

En general el partit va anar molt bé. Estic molt contenta d’aquesta victoria tan merescuda.

CADET RAMON

Partit jugat el passat dimarts a la tarda per motius de indisposició de pista de l'equip rival. Hi ha que dir que el rival els va sortir tot: serveis a la linia varius cops, remats apurats a les cantonades, defensant pilotes impossibles,... a vegades contra això poc es pot fer, les nostres noies ho van intentar de totes les maneres però no érem capaços de puntuar, ens costava un fum. Així els dos primers sets, desprès vam apretar amb ganes i caràcter competitiu que va fer que ens emportéssim un set molt ben jugat i igual de sofrit. Quart set vam tornar al principi del partit, amb un rival pletòric en tots els aspectes i nosaltres incapaces de puntuar.

Era últim partit de la temporada i es pot dir que amb anat de menys a mes, una primera volta que vam sofrir molt i perdent mes del normal i una segona volta casi be impecable amb poques derrotes, al final segones del nostre grup, molt be noies!!!!

 

JUVENIL RAMON

 

Perfiiiii!!!! Últim partit de la temporada i arriba aquesta primera victòria de la segona volta...ja ens mereixíem tots un partit així.

Partit que vam començar molt centrades i ordenades desplegant un gran joc, però massa errors en el nostre servei cosa que el rival va saber aprofitar i endur-se'n la primera manega.

Segon set impecable, vam estar encertadíssimes en tot, vam fallar pocs serveis i en atac molt intel·ligents aconseguint complicar la defensa rival en tot moment, donava gust veure com jugaven. Tercer set calcat al segon, però els nervis del final, per aconseguir el set que ens donava el primer punt, es van notar i fins que les rivals no van arribar a 23 no vam aconseguir nosaltres el punt 25 i contentíssimes per aconseguir aquest punt. Quart set poc a comentar, vam desaparèixer i les de la Sedeta no i així hu reflecteix el marcador (25-8). I arriba el tie-break amb una nirviada al damunt per poder aconseguir la primera victòria, però hi ha que dir que aquest nervis vam fer que ens impliquéssim  molt mes amb el joc i crec que aquesta concentració i joc en equip va fer que a la fi guanyàssim. Bravo noies!!!!! 

 

JUVENIL AXEL

Aquest dissabte el Juvenil preferent va posar punt i final a la temporada amb un doble enfrontament: a les 16:00 a la pista de Torredembarra i a les 20:00 a la pista d'Els Arcs. Eren els 2 últims classificats de la taula i els partits no van tenir gaire història. Els dos es van guanyar per 3-0 en menys d'una hora.

Els partits van ser una mica el resum d'una segona fase massa insulsa: l'equip va fer les coses be, les noies van mostrar la seva polivalència i els seus progressos (totes van jugar de més d'una posició!), però el repte era massa fàcil com per poder mesurar realment fins on podríem arribar. A la primera fase vam punxar perquè ens va faltar temps per acabar d'engranar el nou equip - la majoria no havien jugat juntes mai - però estic convençut que ara seríem perfectament capaces de lluitar amb els millors equips de la categoria i, a més, de guanyar.

La bona actitud i l'esperit d'equip no els hi ha faltat a aquestes noies en cap moment de la temporada, així que és una pena que no hagin pogut competir més. Tanmateix, ha estat un immens plaer haver viscut aquest any amb un equip tan maco: segur que continuarem millorant i donant moltíssima guerra!

 

1x1 de la temporada - amb aire musical i amb video explicatiu incorporat!

 

#1. Andrea Delpech - MANEL

https://www.youtube.com/watch?v=LMiqw-EvDB0 

Són famosos pels seus primers albums "folk", però també ho peten quan innoven amb nous gèneres. Ahir l'Andrea va petar-ho també jugant de punta, després d'una temporada en la qual ha jugat de col·locadora i de central. L'any passat resulta que també jugava d'oposada... Cada dia et pot sortir fent sorprenentment bé alguna cosa nova: aquesta noia pot fer de tot, i bé!

 

#2. Clara Aymerich - AC/DC

https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM 

I més en particular, "Thunderstruck". Hard Rock en estat pur. La més temuda cada cop que arribem a un pavelló, la que fa tremolar les rivals cada cop que li arriba una pilota en condicions. Els seus errors són celebrats amb alleujament. Ha acabat rebentant cada pilota dividida a la xarxa a 3 metres... Jugui de central o de punta, tant és. No escolta mai res, però... la peta!

 

#5. Helena Sansó - JARABE DE PALO

https://www.youtube.com/watch?v=o0j3CzLJ4lM 

Música dolça que s'amaga darrere una aparença (el nom en en cas de la banda, la mirada en el cas de l'Helena) dura. La seva aparició ha insuflat alegria a l'equip, i ha fet millorar moltíssim el nostre repertori. Veient-la jugar, ningú no diria que és la més jove de l'equip. Un terratrèmol al saque, una garantia com a punta i una delícia com a col·locadora! 

 

#10. Laura Solà -  LOU REED

https://www.youtube.com/watch?v=3qK82JvRY5s

Sempre molt chill, sembla que arribi als partits al ritme de "Suday Morning". Mai puja de revolucions, no fa concerts multitudinaris a estadis de futbol, però després tot/a ell/a desprèn art. La més central de les centrals, valgui la redundància, ha après a rematar a 5, a moure's com una central de veritat i ara ja saca al fons i tot!

 

#13. Mireia Mestres - P.A.W.N. GANG

https://www.youtube.com/watch?v=LWV76cDyyqo 

El toc de Trap que necessita l'equip. No guanyaran mai el Nobel de literatura, però el que els falta de tècnica ho supleixen amb una energia desbordant que saben transmetre als qui els envolten. Com a oposada li hem trobat la posició on més brilla: cada cop que s'obre a rematar, sabem que serà punt segur!

 

#14. Joana Subirats - FLOWERS AND THE BAND

https://www.youtube.com/watch?v=YfrkVx44Iac (a falta de videos dels concerts del grup) 

Per què buscar-li un grup quan ja se n'ha fet un ella tota sola? Ha creat una harmonia perfecta tant en aquest equip com amb la seva guitarra i veu. És una promesa encara inclassificable, perquè ho fa tot bé: no es desconcentra mai en defensa, és una assegurança en recepció i en atac. Li encanta aprendre i millorar, ha après en dos dies a sacar saltant... i qui sap fins a on pot arribar! 

 

#16. Paula Francesc - OASIS

https://www.youtube.com/watch?v=R7RSi9V7FZM  

Sembla que els germans Gallagher, estrelles de la banda, sempre tenien conflictes entre ells; la Paula viu un conflicte interior similar, entre la bona persona que porta dins i la líder dictatorial en defensa que ha de ser al camp. Quan aconsegueixen gestionar bé aquests conflictes, el grup/l'equip assoleixen la perfecció més absoluta! 

 

#20. Júlia Desvalls - BRUCE SPRINGSTEEN

https://www.youtube.com/watch?v=UDIDawmeeI0 

Seria impossible escollir una única cançó del Bruce, perquè en té tantes de meravelloses que la seva carrera és una obra d'art en si mateixa. Doncs la Júlia igual: no ens podem limitar a destacar una única virtut - anima com ningú, reb espectacular... - perquè la seva presència defineix per si sola l'esperit de l'equip. Quan hi és, simplement som millors: no només perquè juguem millor, sinó perquè també celebrem més els punts, som més equip, i ho disfrutem tot més. Tant el Bruce com la Júlia fan, en definitiva, que la vida sigui més bonica!

JUVENIL FEDERAT

Juego: CV Martorell

Resultado: Victoria 3 x 0 

 

Reseña: Ultimo partido de la temporada oficial que nos daría el segundo lugar de nuestro grupo de permanencia y el tercer lugar de la general junto a las cadetes. Contar con  11 jugadoras de la plantilla da mucha alegría y satisfacción ya que genera confianza sobre todo a nivel táctico para lograr hacer los cambios correctos y necesarios para el mejor funcionamiento del equipo.

Una temporada compleja llena de altos y bajos llena de situaciones difíciles pero interesantes y que al final al terminar en esta forma solo podemos determinar que este grupo es un gran equipo que si bien es cierto que hay cosas que se deben corregir para el bien del grupo dejaron claro que son super competitivas, super unidas y que juntas y en armonía son capaces de lograr grandes cosas. Nuestro club solo debe sentir orgullo de contar con estas 12 jugadoras de gran nivel pero sobre todo de un corazón super guerreros cuando lo disponen y cuando lo desean. De parte del cuerpo técnico hay mas que  orgullo y satisfacción al haber trabajado con ellas. Mis mas sincero reconocimiento y felicitaciones para todas: TIEMO. GASOLL, CESPEDES, MARTI, SONI, ELLIOT, NAT, NERE, MARY, BER, VIO Y MECHE. GRANDE CHICAS ABRAZO GRANDE Y MUCHO ÉXITO EN SU NUEVA ETAPA COMO SENIORS. 

SÈNIOR A

Juego: vs. Torredembarra

Resultado: Derrota 0 x 3

Reseña: Ultimo partido de la jornada que llegaba con la mejor de las noticias que era haber logrado nuestro objetivo principal de la temporada de ascender a la tercera división de la liga catalana. Ya después el partido mas allá de que siempre los afrontamos de la manera mas seria y mas comprometidas no las tuvimos todas con nosotros. Un juego que ya se avizoraba complicado por las ausencias por compromisos personales de nuestras dos principales receptoras Maria y Marta. Tuvimos la gran colaboración de nuestras juveniles Martina y Natalia para completar el equipo y queremos agradecerles este gran gesto de acudir al llamado para completar el equipo para este compromiso. Del juego poco que comentar mas allá de decir que muchas cosas no salieron como debían y que no hay nada que reprochar ni de que preocuparse cuando en una temporada tan larga y de tantos partidos mas de 20... solo juegas mal uno que fue este. Solo queda entender y aprender de esto para fortalecernos mas en el aspecto psicológico que es uno de los cuales debemos mejorar para la temporada que viene.

Un temporadón chicas... Gracias por aceptar el reto gracias por confiar en esta forma de trabajar. Son grandes y ahora es cuando quedan escalones por subir uno a uno ero con la certeza de que podemos lograrlo con trabajo compromiso y dedicación. Sigan asumiendo el voley de la forma que lo hacen con  mucha seriedad con mucho respeto pero sin dejar de divertirse sin dejar de ser tan frescas y tan unidas en las buenas y las no tan buenas... SON UNAS GRANDES: BLANCA Y KATIA LA MAR POR EL CENTRO LAS MURALLAS EN BLOQUEA Y ATAQUE; MARIA SANSO Y MARTA RECEPTORAS DE CALIDAD PURO COMPROMISO Y GANAS DE SER MEJORES SIEMPRE ; NUESTRA OP AINA CONSTANCIA Y SEGURIDAD Y DESARROLLO CONSTANTE; NUESTRA LIBERO LA GRAN MONICA LA REINA DE LA RECEPCIÓN Y EL CONTROL DEL EQUIPO Y LA COLOCADORA VIÑU... EL SHOW DEL EQUIPO LA QUE NUNCA SE RINDE... LO LOGRAMOS CHICAS!

SÈNIOR B

El senior B s'imposa 3-0 al penúltim classificat

Aquest cap de setmana, el senior B s'acomiadava de la temporada enfrontant-se contra el penúltim classificat de la lliga regular, el CV Vilafranca.

Amb l'equip en quadro vam haver de contar amb l'ajut de la juvenil Sonia Bragulat que va jugar a la perfecció de la posició que se li va demanar. Cal remarcar també l'actitut de la Rita i la Carla, que van demolir el centre de la xarxa. Va haver de ser fins la darrera jornada que veiessim un servei de la Carla que recorrés casi el camp sencer!

El partit va començar amb un servei molt potent de la Sonia que va destrossar la recepció rival. Feia el que li donava la gana fins que se li va dir de jugar amb el servei per jugar també amb la recepció. No només ella sinó la Roser i la Rita, que van arriscar massa fins al punt de fallar el seu servei. La recepció nostra va anar de menys a més, pulint petits errors que es van veure al primer set i al segon van desaparèixer. La unió Rita-Roser va anar de menys a més també. La punta reconvertida no s'atrevia a sacar amb salt perquè deia que cap servei li entraria. Lluny d'estar en el cert, la jugadora va començar a sacar saltant fet que va destrossar la recepció rival. Els Arcs en canvi va contar tot el partit amb la contribució de la Bet, lider en defensa i recepció

Al tercer set, amb el partit casi llest per sentencia, es van cometre molts mes errors no forçats que en els 2 sets anteriors fruit d'estar distretes o poc concentrades en el joc. 

Això ens ha d'ensenyar que nosaltres no ens hem d'adaptar a nivell de joc de les rival sinó imposar-nos i demostrar en tot moment el nostre nivel de joc.

Finalment, Els Arcs va imposar-se al rival per 3 sets a 0 amb uns marcadors de 25-11, 25-12 i 25-16.

Cal felicitar a totes les jugadores per l'increible canvi i la inmensa millora que han fet. Només cal remontar-se al primer partit que es va disputar a l'octubre. Semblen unes altres jugadores. 

Agrair també la feina feta de l'Axel que va agafar el rol d'entrenador des del mes de març i que ha fet crèixer encara més aquestes jugadores. Va aconseguir fer-se seu en equip tot i que s'incorporava a meitat de temporada. Muchas gracias de corazón. 

 

Felicitats a totes!

 

Amunt Els Arcs!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410