· 

Cròniques 25 Jornada

INFANTIL RAMON

Derrota 3-0 contra FMTE

 

Partit que sabiem seria dificil perque ja haviem perdut a casa seva de manera bastant clara, però tot i aixi vam surtir amb ganes de guanyar el partit.

El primer set va ser molt igualat, amb grans defenses i millors atacs per part del dos equips, però la sort a ultima hora va caure del custat rival perdent per la minima.

Segon i tercer set ja no vam semblar el mateix equip, cometen errors impropis del nostre joc. Sobretot desordre dins la pista que feia que les de FMTE ens puntuessin, casi casi, com vulien. 

Ara a desconectar i disfrutar de unes bones vacances per tornar amb les piles ben carregades i afrontar la recta final de la temporada, seguirem apretant per cada dia ser una mica millor.

CADET FEDERAT

Juego vs. Dolors Mallafré  

Resultado: Derrota  1 x 3 

 

Reseña: El partido de la semana nos tocaba de visitante contra un rival difícil que en la primera vuelta habíamos vencido al tope de sets. Así que sabíamos que en su casa seria un partido duro y había que jugarlo muy bien para sumar puntos. Sin embargo las cosas no salieron bien como esperábamos y nos vinimos con las manos vacías respecto a sumar... que sabemos que es super importante en esta fase de permanecía. Prácticamente todos los sets fueron idénticos. Nunca pudimos tener el volumen de juego del cual estamos habituados en los últimos juegos, la recepción no estaba llegando como debía y nunca pudimos ser constantes en atacar al rival y le dimos muchas bolas fáciles que ellos supieron concretar de muy buena forma con dos jugadoras centrales que cumplieron con su trabajo. 

Este partido era el ultimo antes de la semana de asueto por semana santa. Una semana de descanso esperemos nos ayude y regresemos como la mente mas despejada y mas descansada porque mas allá de los aspectos técnico tácticos creemos que el aspecto psicológico nos ha afectado bastante en los dos últimos resultados. Debemos retomar la confianza que traíamos hasta entonces. Creer en lo que ya somos capaces de hacer dentro de la pista y sobre todo como equipo. Super importante que ya a esta altura maduremos en saber que somos un equipo y que debemos pensar de esa forma siempre y aportar desde la responsabilidad que me corresponda sea la que sea. Somos un EQUIPO y jugando y pensando de esa forma es la única que nos seguirá dando resultados positivos. 

Destacaron: Carla, Helena y Aina. A descansa y a regresar a tope chicas!  

   

JUVENIL RAMON

 

Anavem a jugar a casa del lider,  amb sis jugadores (dues col·locadores, una oposada, dues centrals i una libero) tot semblava que tenia de ser una drama i no, vam jugar un partit molt serio, molt concentrades i defensant casi tot a unes grans jugadores.

Primer set ens va custar entrar al joc, cometen molt errors (sobretot en recepcio) i poc cuntundent amb atac, aixo va fer que les de Prat ens agafessin una aventatge masa dificil per recuper-la, però bonu, tot i axi vam plantar cara en alguns moments del set.

Segon set, impressionant!! un joc amb molt pocs erros, defenses increibles per part de la zona zaguer i uns atacs molt ben dirigits a zones complicades de defensar. Ens vam arribar a posar 18-16 a dalt, a casa del lider i amb les jugadores justes aixi que XAPO!! casi aconseguim arrebater-lis un set però la templança i veterania rival va fer que amb un bon servei ens guanyessin.

El tercer set vam començar força be, seguiem lluitant tot el possible, però l'esforç en el set anterior ens va pasar factura i ja no esteiem tan concentrades. Aixo va fer que la recepcio nostre no funciones, sols aconseguiem pasar la pilota de dits i les del Prat ens puntuaven amb facilitat.

Hauriem d'aconseguir esta sempre concentrades i tant lluitadores com el segon set, jugant aixi sempre, segur que ja duriem mes de una victoria, aixi que ens hem de creure que podem i al final surtira!!

JUVENIL FEDERAT

Juego vs. Dolors Mallafré

Resultado: Victoria  3 x 1

 

Reseña: Ultimo partido antes de las vacaciones de Semana Santa y jugamos de visitantes. Volvemos a un partido sin contar con la totalidad de la nomina del equipo debido a compromisos de viaje. En esta ocasión contamos con 6 jugadoras que enfrentaríamos el juego de la mejor forma y tratar al máximo de llevarnos los 3 puntos de la jornada que bastante nos hacen falta para consolidarnos en la parte alta de la clasificación. Para este partido contamos con la Cadete Maria Piera que hizo su primer juego con esta categoría y lo hizo de forma contundente jugando de opuesto y haciéndolo muy bien aportando desde el ataque y el servicio. El partido se desarrollo bastante tranquilo sabíamos que jugábamos con un equipo de la parte baja de la tabla y que dependería netamente de nosotros haber las cosas bien para llevarnos la victoria y así mismo fue. Nuestras receptoras Sonia y Martina llevaron la carga mas alta en ataque y con un servicio letal lo cual fue clave en todo momento. Las dos receptoras dieron un recital con sus ataques y demostrando los avances en su juego táctico al demostrar todos los recursos que mostraron como los ataques paralelos y cambios de ritmos. Es importante destacar que mientras se juegue en equipo y con buena actitud las cosas siempre saldrán de la mejor forma y así se demostró mas allá de no estar el grupo completo. Estas 6 juveniles y la cadete Maria sacaron la cara y dejaron muy bien parada a nuestro club esta vez. Da mucha satisfacción saber que contamos con generación de relevo que ya puedo asumir responsabilidades importantes como jugar en categorías mas altas.

Felicitaciones chicas por tan buena presentación este fin de semana, ahora a  descasar y volver con todo!

SÈNIOR B

Diumenge a la tarda, el Senior B va treure un punt molt valuós de la pista més complicada que ha de visitar en aquesta segona fase. Molt valuós perquè el fa dependre de si mateix per aconseguir la primera plaça del grup: ara mateix la classificació queda amb Monjos líder per 3 punts però amb un partit més, així que si Els Arcs guanya la resta de partits que li queden, i l'average de sets és millor que el de Monjos, aconseguirem capgirar-ho.

De fet, no sé perquè començo la crònica amb un missatge tan positiu, quan en realitat s'hauria d'haver guanyat... Crec que és per l'alegria que vam sentir tots de veure la consagració de la Carla Martinell en una pista de volei. I és que la seva actuació estel·lar ens va deixar un estrany regust de victòria que encara dura mentre escric aquestes línies: tot i la victòria, estic segur que tots els habitants de Santa Margarida i els Monjos que hi havia al pavelló recordaran durant mooolt de temps a la central d'Els Arcs.
La consigna per afrontar el partit era clara: Monjos és un equip que ho defensa tot, així que sempre que puguem sortirem pel mig ràpid amb la Carla. Durant els 2 primers sets, però, ens va faltar un element clau: la defensa. I és que, en aquest esport, per poder atacar primer s'ha de defensar. I, la veritat sigui dita, Monjos ens va donar tot un bany en aquest aspecte: elles puntuaven amb remats suaus des del terra o inclús amb pilotes de dits, contra una defensa absolutament desapareguda. Nosaltres no podíem fer el punt ni atacant 4 o 5 vegades en una mateixa jugada. Un repàs en tota regla que es va veure reflectit en el contundent 25-17 dels dos primers sets.
En el tercer vam centrar-nos en millorar l'aspecte defensiu, i vam aconseguir competir-lo molt millor. I aquí va ser quan vam poder aplicar al peu de la lletra el guió previst. I, sobre tot, aquí va ser quan la Carla va decidir creure-s'ho i posar-se l'equip a l'esquena. Quin espectacle, senyores i senyors: pinchinelli a 3 metres amb la pilota enganxada, fondinelli a la cantonada amb la pilota separada, block-out quan el bloqueig estava ben posat. Absolutament imparable: quins recursos, quina seguretat, quin lideratge... Quina coordinació amb la Rita, que li ho donava absolutament tot! Èpica remuntada que es va resoldre a favor nostre per un ajustat 24-26.
En el quart més del mateix, inclús millor perquè vam començar a sumar també amb contraatacs per les puntes, que havia estat una tasca pendent durant tot el partit. Amb aquestes dues coses funcionant, les vam deixar a 15!!
El tie break el vam perdre en dos moments decisius:
1) En R5, la nostra rotació més forta! Del 1-1 vam passar al 4-1, obligant-nos a gastar un temps mort absurd. Enlloc de sumar tot el que havíem de sumar, ens van fer un parcial de 3-0 amb 2 remats fallats nostres i un punt de dits al fons...
2) En R2, la nostra rotació més fluixa amb la Carla fora: del 6-3 vam passar al 13-3. Un parcial de 7 a 0, en el qual vam ser absolutament incapaços de fer un punt. Les rivals ho van aprofitar a la perfecció, apretant en defensa i aprofitant el nostre bloqueig baix. Només la Sara va aconseguir canviar la pilota després de diversos intents per 4 i per 6.
Ara toca seguir treballant molt per aconseguir l'objectiu de la primera plaça. El camí està molt clar: DEFENSA, DEFENSA i DEFENSA. En atac no us preocupeu: ja heu pogut veure que tenim una autèntica killer capaç de destrossar les defenses més sòlides en qüestió de segons. Només cal que recordi la recepta de diumenge:
1) Assumir que ha de fer els punts: per donar continuïtat ja tenim altres jugadores millors.
2) Recordar que fallarà moltes pilotes, que li bloquejaràn moltes altres i que li defensaran encara més. Però que seguirà sent una fucking killer.
3) 
Lluís, no nos olvidamos de ti! Me alegro de que no vieras el partido porque te hubiese dado un ataque de nervios. Y me alegro porque estoy seguro de que podrás celebrar con ellas la primera plaza. Ah, y cuando estés recuperado, como entrenador oficial, podrás rellenar el punto número 3 de la receta. Si es que no puedes hacerlo ya...  

SÈNIOR A

Juego vs. AEE Jaume Callís 

Resultado: Victora 3 x 0

 

Reseña: Llega el partido de la semana sabiendo que nos toca el ultimo equipo de la tabla. Mas allá de saber que seria un partido tranquilo y cómodo se enfrenta con la misma responsabilidad y compromiso. Para este encuentro se le dio descansa a nuestra central titular Blanca ya que le aquejaba una contractura muscular bastante fuerte y se prefirió darle descanso para que regresara a tope después de la semana de asueto. En esta ocasión nuestra juvenil Sonia asumió la responsabilidad de jugar de central la cual no es su posición habitual pero la asumió de la mejor forma y lo hizo muy bien. También a sabiendas de las dolencias de Blanca convocamos a la super cadete Helena Sanso conocida también como la "Mini Sanso" y sigue haciéndose fama dentro del club por su versatilidad y por ya a estas alturas jugar en su categoría habitual que es la de cadete también reforzar el equipo juvenil preferent y ahora también haciendo su segundo partido con las Seniors A.  Siempre es satisfactorio contar con atletas dispuestas a jugar y que sean tan versátiles como Sonia y Helena que sin dudar juegan en la posición que se les pida y lo hacen con la mayor disposición y siempre dando lo mejor de cada una. El partido fue super cómodo el cual nos permitió trabajar algunos aspectos tácticos que estamos seguros necesitaremos para la recta final de esta fase. Cada vez mas estable cada vez mas compacto nuestro equipo y super enfocado. Se destacaron todas en general lo hicieron muy bien pero debemos destacar el trabajo de nuestra opuesta Aina que cada vez demuestra mas el desarrollo de su juego y sabemos que aun es capaz de mucho más. 

    Felicidades chicas a descansar que lo merecen y volver con la baterías recargadas para cerrar a tope!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410