· 

Cròniques 22 Jornada

BENJAMÍ

 

VICTÒRIA 2-1 CONTRA COLEGIO ALEMÁN

 

Paula

Lex

Elsa

Gina

Max

Sol

Mar

 

El partit del passat divendres va ser molt igualat. El rival tenia un nivell semblant al nostre però nosaltres estàvem més concentrats que mai. El primer set vem jugar molt bé perquè ens vem esforçar molt, així que el vem guanyar. Al segon set, vem estar un pel més dispersos i el set se'ns va escapar. Ens va faltar estar actius i mouren's cap a la pilota. Finalment, el tercer set era el decisiu: vem entrar amb moltes ganes i vem lluitar el partit com cal! Vem aconseguir fer molts punts de saque i la victòria va ser nostre. Tot esforç té recompensa! Felicitats nois!!

 

BENJAMÍ

Derrota 3-0 del benjamí contra Sadako

 

Partit molt difícil el divendres viscut a l'escola Sadako. L'equip rival dominava el servei per sobre de nosaltres. Els quatre valents que jugaren el partit de cap a peus donaren tot el sabien i s'entregaren al màxim, ho demostraren cada punt i cada segon del partit. Així i tot, el nostre esforç no va ser suficient per a superar el nostre adversari. Va ser un partit molt lluitat on, sobretot, el primer i tercer set plantarem cara i demostràrem el que hem après durant aquests mesos. A seguir treballant!

ALEVÍ

Ies Anna Gironella de Mundet - Nausica 2-1

 

Tant de bo tots els sets que ens queden per jugar siguin iguals al primer que es va jugar divendres. Un set on els nostres varen dominar en tot moment. Es lluitaren pilotes que fa uns mesos eren inimaginables salvar, la majoria de jugades aconseguíem sempre fer tres tocs i la més important posarem en pràctica el que havíem estat treballant durant els entrenaments! Esperem que les nausiqueres i els nausiquers s'impliquin tant com aquest primer set que vàrem viure aquesta passada jornada a Mundet el que ens queda de curs. A seguir treballant!

INFANTIL RAMON

Derrota 3-1 contra Frederic Mistral

 

Partit complicat contra unes jugadores  amb un gran control de la pilota, que ens van fer corre de valent.

Primer set res a fer, no ens van sortir les coses i el rival ens va sacar molt bé. Segon set vam sortir amb més ganes que mai, uns grans serveis i defenses de les nostres va fer que el set es decantés del nostre costat.

Però a partir d'aquí poc vam poder fer, no aconseguim rebre bé el servei rival i just podíem passar-la de dits a l'altre camp, cosa que feia que les noies rivals ens puntuessin amb facilitat. 

Es pot dir que vam lluitar tot el partit i no vam deixar de animar-nos entre totes (cosa molt important per sempre tenir els ànims amunt) seguirem entrenant fort per millorar en les coses que mes ens costa.

Amunt els Arcs!!!

 

CADET RAMON

 

Victòria 1-3 contra Mundet

 

Victòria treballada contra un rival que ens va incomodar bastant amb el seu bon joc. Ens va costar entrar al partit cometen molt errors no forçats (sobretot vam fallar molts serveis), quan vam començar a treure'ns els nervis del damunt i ens vam centrar una mica més amb el joc les coses ja van sortir millor però insuficient per remuntar el primer set que vam perdre per la mínima.

A partir d'aquí el nostre joc va ser molt més constant cometen menys errors però, igualment, ens costava molt fer punt per el gran joc de les rivals. Tres sets molt treballats per poder endur-nos una altre victòria cap a casa, felicitar a les set jugadores que van poder venir (ja que vam jugar un dijous i no tothom podia) per saber remuntar un partit que va ser més complicat del que es prevenia. Seguirem entrenant fort per cada dia ser una mica millor. 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410