· 

Cròniques 21 Jornada

BENJAMÍ

 

Nausica - Aula (1-2)

 

El divendres es va jugar un partit molt emocionant a les pistes dels Arcs. Un partit tot i que acabà en derrota, lluitrem fins l’últim punt. Demostrarem que hem millorat en molts espectes, però també ens adonarem que cal seguir treballant els que hem millorat i els que no. Tret d’això, un partit on el saque jugava un paper molt important, i en la majoria d’ocasions no sapiguerem afrontar-ho. S’ha de dir que en vàries ocasions acoseguirem puntuar fent tres tocs, algunes ratxes de saques i punts llargs que es lluitaren com mai. Tot junt són senyals de que estem fent les coses bé i estem millorant! A seguir treballant i millornat!

 

BENJAMÍ

Derrota del benjamí contra Padre Damian

- Sebas

- Tor

- Clara

- Elsa

- Mar

- Irene

 

 

El partit del passat divendres va ser difícil degut a l'alt nivell dels contrincants. Però va ser un partit per adonar-nos-en de que sempre podem fer-ho millor: el primer set estàvem desconectats i no ens movíem gaire per arribar a la pilota. Llavors, a partir del segon set vem fer un canvi i estàvem més actius anant cap a la pilota, en comptes d'esperem que ens vingui a nosaltres. Així doncs, els dos últims sets van anar molt millor i vem fer punts de tres tocs molt bons! A seguir treballant!!

INFANTIL RAMON

 

derrota 0-3 contra Avenç

 

Jugavem contra Avenç, ja sabíem que era difícil perque havíem perdut de forma clara a casa seva, però en cap moment ens vam donar per vençudes i aquesta actitud és la que hem de mantenir. Ara hem d'intentar tranquil·litzar-nos quan juguem un partit i intentar posar en pràctica el que aprenem als entrenaments com , per exemple, saber  el que haig de fer segons la posició on estigui jugant. Però en general el partit va anar força bé, bastant encertades en recepció però ens costava puntuar per la gran defensa rival, vam fallar una mica més amb el servei però no va ser el motiu per que perdéssim.

Començem aprendre tàctiques de joc noves i aquesta acumulació d'informació ens pot liar una mica, per la qual cosa, pot ser, esteguem més perdudes en mig de la pista, però hem de seguir aprenent per cada dia ser una mica millor.

 

INFANTIL LUÍS

Juego vs. Jaume Balmes. 

Resultado: Derrota  0 x 3 

 

Reseña: Partido de la semana que se nos presentó bastante complicado debido a un rival de buen nivel. Esto sumado a la ausencia de varias jugadoras hizo del juego de la semana una derrota.  Los tres set fueron parecidos desde el principio tratábamos de mantenernos parejos en la pizarra. Pero llegaba el momento después de los 15 puntos que el rival siempre conseguía ser más estable en su juego y logró el triunfo.  Sin embargo siempre hay cosas de que aprender tomamos las derrotas como aprendizaje para trabajar las debilidades en los entrenos y seguir en el proceso de desarrollo de nuestras peques... A pesar de la derrota siempre hay cosas que destacar como actuaciones individuales que nos demuestran que vamos por buen camino.  Y que tendremos en estas peques buenas jugadoras en el futuro.

Se destacaron en este partido Lola, Giulia Pascucci y Esther.  A SEGUIR TRABAJANDO DURO. MEJORAR EN LOS ENTRENOS. 

CADET RAMON

victòria 3-1 conta Rumbau

 

Va ser un partit molt igualat, així ho demostren els parcials dels sets, però vam saber aguantar els nervis a final de partit per poder endur-nos la victòria.

El partit vam començar, com de costum, a ralentí, amb una diferència al marcador bastant gran que a poc a poc vam anar retallant fins empatar a 19, però no va ser suficient i vam perdre per la mínima, però ja havíem entrat al partit.

Segon i tercer set vam estar molt mes encertades en tots el aspectes (sobretot en servei) acabant molt bé les jugades amb atac i bastant ordenades dins la pista.

Quart set sempre vam estar uns tres/quatre punts per damunt fins a final de set que les de Rumbau (i el seu públic) van aconseguir apropar-se molt al marcador, però amb una bona jugada de les nostres van tancar el partit 21-19.

El partit va ser complicat, el rival tenia un públic molt escandalós i ens costava concentrar-nos en tant enrenou, però el final vam aconseguir treure el partit endavant, així que molt content amb totes les noies!!

...

 

 

 

CADET TIEMO

 

Partit perdut 3-0 contra l’Institut Anna Gironella de Mundet

El passat dilluns dia 18 es va jugar el vuité partit de les cadets al camp de l’equip contrincant. Tot i haver-lo perdut, es va notar una millora tant en el joc com en l’actitud atès a que es van perdre els sets amb molt poca diferència (21-15, 21-18, 21-17). Durant tot el partit va haver-hi molt bona recepció, la Martina va portar les boles a la col·locadora d’una manera impressionant, malgrat els errors que es van fer per por a fallar. També, la Paula i l'Èlia van fer uns atacs sorprenents.

 

En general, el partit va estar bastant interessant i entretingut. Les “peques” comencen a jugar amb més confiança. A seguir a per totes! 

CADET FEDERAT

Juego vs. CV. Martorell

Resultado: Victoria 3 x 1 

 

Reseña: Llega el partido de la semana. Y llegamos a buscar una nueva victoria para cerrar la primera vuelta de la fase de permanencia. Y hacerlo con un balance positivo de 5 juegos ganados y solo 2 derrotas. Partido que en los dos primeros set se nos complicaron un poco a pesar de ganar el primero debido al poco volumen de juego y la gran cantidad de errores no forzados sobre todo en el servicio y la recepción. A pesar de esto pudimos acomodarnos en el campo encontramos cómo hacer las cosas bien en la situación que correspondía cuando nos tocaba recibir el servicio y cambiábamos más rápido para tener control de juego desde el servicio que volvió a su nivel deseado.  Un cuarto set que ganábamos cómodamente y nos metimos en un bache que hizo que el equipo contrario nos empatara a 21 sin embargo nos llenamos de aplomo y supimos superar la arremetida del otro equipo y cerrar el juego de gran forma.  Una victoria más para demostrar nuestro desarrollo.
En esta partido probamos diferentes formaciones. Donde se demuestra la versatilidad de nuestras jugadoras. Incluyendo el doble rol de las Colocadoras Carla y Helena que también jugaron de atacantes.
Se destacaron: Carla, María Piera, Natalia y María Casals FELICITACIONES CHICAS. A SEGUIR TRABAJANDO Y CRECIENDO.  

 

 

 

 

JUVENIL FEDERAT

Juego vs. CV. Martorell. 

Resultado: Victora 3 x 1

 

Reseña: Partido para cerrar la primera vuelta de la fase de permanecía. Se nos presenta súper complicado debido a la ausencia de varias de nuestras jugadoras que incluía a nuestras dos colocadoras. Y dos de nuestras centrales. Esto hizo que el equipo se creciera al tamaño de la dificultad que se nos presentó.  Y las chicas que estaban en la pista afrontarán el ego de jugar en una posición que no habían jugado antes.  Sin embargo iPad técnica de cada uno hizo que el trabajo fuera más fácil y lograr conseguir el triunfo.

Comenzamos el partido utilizando a Sonia que habitualmente es receptora en el rol de colocadora.  Y lo hizo muy bien y logramos sacar adelante el set de muy buena forma con la novedad de usar también a Nerea (opuesta) en la posición de central también dando lo mejor de sí y logrando un gran trabajo en la red junto a Natalia que si ya tenía más experiencia en la poción de central ya que lo ha hecho con mucha solvencia sobre todo en la Copa Esoaña en diciembre del año pasado.

El segundo set a pesar de cambia al sistema de juego 6/2 donde también hacía de colocadora Gina Cespedes(receptora) el bajón a nivel de errores no forzados sobre todo en el servicio y el ataque nos complicó y lo perdimos.  Ya el tercer y cuarto set Gina se encargó del rol de colocadora y logramos sacar el partido con mucha autoridad.

 

Es imposible nos destacar a Nerea, Natalia, Gina y Sonia que asumieron la responsabilidad de jugar en un rol que nos su habitual y lo hicieran de la mejor forma por el equipo y eso es digno de admirar.  FELICIDADES Y A TOPE PARA LA SEGUNDA VUELTA.  

 

JUVENIL RAMON

derrota 3-0 contra La Sedeta

 

Partit complicat que poc vam poder fer contra un rival molt ordenat defensivament i amb un gran servei, ho vam intentar de moltes maneres però ens costava un fum fer punt, si a mes sumam que vam fallar moltíssim en recepció doncs ens dona aquest resultat. Intentarem treballar una mica mes fort aviam si podem millorar ens bastants aspectes on flaquejam. Segueix confiant en aquest equip que el final traurem bons resultat, així que no decaiguin els ànims que el bon joc i la  victòria arribaran.

 

 Amunt el Arcs!!

 

 

SÈNIOR A

Juego vs. Torredembarra

Resultado: Victora 3 x 2

 

Reseña: Llegaba probablemente el partido más esperado de la primera vuelta de la fase de ascenso.  Un equipo rival que llegaba a esta jornada sin conocer la derrota y eso hacía que el partido tuviera ese matiz. Así comenzaba el juego con mucha ansiedad por parte de nuestras chicas y muchas espectativas. Pero más allá del resultado final este juego la importancia que representaba era mostrar cuanto habíamos avanzado cuanto nos habíamos desarrollado desde el inicio que tanto habíamos avanzado en los aspectos del juego.  Y cremos que pudimos verlo. Ha sido mucho el avance el desarrollo la evolución de nuestro equipo.
Un rival complicado solo por la presencia de dos individualidades que sobresalían y eran las dos jugadoras de punta que cargaban con el 90% de la ofensiva de este equipo.  Los set que perdimos fue más que todo por la pérdida de concentración en algunos instantes del juego sobre todo en algunos rotes importantes como el R4 que se nos presentaba combinado de cambiar y algunos errores en el servicio.  Eso habla bien de nosotros en el sentido que de controlar estos dos aspectos la segunda vuelta nos presentaremos con mejore disposición sobre todo porque ya conocemos a los rivales y podemos preparar los partidos de forma más específica y lograr una segunda vuelta logrando el objetivo que es mantenernos en el tope de la tabla. 
Este partido nos llena de orgullo sobre todo por que es una prueba suoerada que nos demuestra en qué punto estamos parados y que este equipo está para grandes cosas. Es destacable el trabajo de todo el equipo. Cada una puso su grano de arena para conseguir el triunfo tan importante.
GRAN TRABAJO COLECTIVO CHICAS SIEMPRE MENTALIZADAS EN EL OBJETIVO! 

 

 

SÈNIOR B

Juego vs. Vilafranca

Resultado: Victoria 3 x 0

 

Reseña: Juego de la semana en el cual nuestras chicas del Senior B jugaron de visitantes y ganaron de forma muy contundente y demostrando un juego colectivo muy bueno. Siempre se demostró la superioridad en todos los aspectos del juego.  Sobre todo en el segundo set que desde el servicio se hizo mucha daño y se ganó de forma cómoda.

Destacaron. Las receptoras Clara y Anna y la colocadora Rita. 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410