· 

Cròniques 20 Jornada

ALEVÍ

 

 

Aleví Nausica – Teresianas 19.30h

 

Marcos

Tomas

Mariona

Abril

Berta Ll.

Nora G.

Andrea G.

Divendres, cap de setmana... Revolucionats? Qui ho diria! Com si de un dilluns es tractés, els ànims apagats l’entusiasme a casa. Ens havíem oblidat del que era jugarà a volei. Un partit on va destacar sobretot l’error i escassejar la defensa. Tot això va fer que el partit sigues molt fàcil per l’equip contrari. Tot i així ens quedem amb algunes de les accions de certs punts. Cal mirar sempre la part positiva i aprendre de les ensopegades, hem de mirar sempre cap endavant. 

BENJAMÍ

 

 

Nausica – Joan Roca 18.15h

Lex

Gina

Claudia

Irene

Max

Tor

Emma

 

 

 

El partit semblava molt igualat durant l’escalfament, els dos equips molt motivats durant l’escalfament demostraren tot el sabien. A l’inici del primer set ens va costar molt concentrarnos en la recepció, sobretot en un servei en especial, aquest suma molts punts i agafaren diferencia, tot i així amb un bon servei de l’Emma aconseguirem igualar-los. Així i tot el set se’ns va escapar. El segon set tots molt més concentrats entraren a jugar sabent el que passaria i com afrontarho millor que el primer set. Amb les infal·libles indicacions del mister, l’equip respongué i jugà com si de titelles es tractessin. Tot plegat va permetre que els de Nausica s’empotessin el set. El tercer set, molt ajustat també, va decantar-se per l’equip visitant. A l’inici del set revivíem el primer set, semblava que després de guanyar el segon set es relaxessin, falta d’atenció, despistats i desorientats, semblava com si de l’octubre es tractes. Poc després reaccionaren i ens demostraren que no, ja estem al març i hem progressat! Lluitaren el que quedava de set però ja va ser tard. Poc a poc, passa a passa estem aprenent cada dia coses noves. Hem de seguir treballant i millorant! 

 

BENJAMÍ

 

DERROTA 3-0 contra Sadako

Paula

Elsa

Clara

Marc

Alexandra

Mar

Sol

 

 

 

El partit del divendres passat va començar molt bé perquè estavem concentrats en el joc i anavem guanyant, però al final del set l'altre equip ens va fer molts punts de saque i van acabar guanyant.

Pel que fa a la resta del partit, ens va faltar estar més atents i no deixar caure cap pilota. S'ha de recalcar que vam fer varios punts fent els 3 tocs. Seguim així que estem millorant molt!!

 

INFANTIL RAMON

 

victoria 3-2 contra RMSI Sports A 

 

Gran partit viscut divendres tarda al pavelló dels Arcs, PARTIDÀS com m'agrada dir. Victòria per 3-2 lluitadíssima, que els dos sets perduts van ser per la mínima i per petits detalls que van decantar el set a un costat o a l'altre.

Ens visitava, invicte, el primer classificat que en veure el calentament ja ens vam adonar per què anaven primeres: tècnicament molt completes (varies jugadores amb saque de dalt bastant potent) però això ens va fer més ganes de competir i lluitar tot el possible. I així ho van fer totes les jugadores a tots els sets, poquíssims errors per part nostre, defensivament impecables (vam aixecar pilotes impossibles) i amb atac molt valentes.

 Vull destacar que la concentració de tot l'equip va ser perfecte!! Jugant com ho vam fer, podem aspirar molt amunt,  seguirem treballant i aprenent per cada dia ser una mica millor.

Amunt els Arcs!!!!

 

 

INFANTIL LUÍS

Juego vs. Sagrat Corts.

Resultado: Derrota 2 x 3 

 

Reseña: Nuevo partido para nuestras pequeñas. Esta vez demostrando de nuevo nuestro avance y desarrollo como equipo sin embargo tuvimos un partido complicado donde nuestro contrario supo acomodarse en la pista y fueron muy constantes en la defensa y nos respondían en todo momento. Este fue nuestro primer partido con un sistema de juego diferente el cual iremos mejorando mientras mas lo entrenemos y lo juguemos. Sistema donde aprovechamos mejor las capacidades y destrezas de cada una de nuestras jugadoras en las diferentes posiciones. Para ser el primer partido jugando bajo este concepto lo hicieron muy bien. Esta semana de trabajo sera dedicado totalmente al sistema de juego para que en los próximos juegos lo dominemos en su totalidad.

Destacaron en este partido: Martina, Julia Vasquez y Natalia. A SEGUIR TRABAJANDO DURO CHICAS FELICITACIONES. 

CADET RAMON

victòria 3-0 contra Club esportiu Jesus Maria A

Partit que es prevenia difícil perque ens visitava el segon classificat però les noies van fer que no ho sembles, jugant molt bé durant tot el partit.

Primer set molt igualat fins el punt 9, que amb una bona serie de bons serveis vam aconseguir treure una diferència que ja no ens van poder remontar.

Segon set van sortir a tope, agafant tot amb defensa, remantant amb contundència i amb un servei que feia patir la recepció rival. 

 

Tercer set el més difícil per nosaltres. Sempre vam anar per darrere al marcador fins a final de set on vam aconseguir empatar el partit a 20. A partir d'aquí una nirviada dins el pavelló, amb pilota de sets per els dos costats. I al final, amb una miqueta de sort, el set i partit per nosaltres. Seguim invictes aquesta segona fase i el més important desplegant un bon joc.

 

 

CADET TIEMO

Derrota 3-0 contra Institut Icària

El dissabte passat dia 9 es va jugar el setè partit de la segona fase de les cadets.  Factors com l’hora del partit (a les 9h), que l’àrbitre tenia molta pressa i pitava molt ràpid i que el camp fos exterior i li donés el sol van influir negativament en joc.

Com sempre, comencem el primer set amb molts nervis, amb molta desorganització i adormides. Es van fer molts errors en recepció i va faltar molta intensitat en atac. En el segon set la situació va millorar, l’Èlia va salvar moltes boles enganxades a la ret, la paula va rebre bastant bé... Tot i així, quan el contrincant es va col·locar per sobre es va deixar de lluitar.

Finalment, el tercer set va ser igual que el primer. De tots el partits jugats fins ara, aquest era un que si o si s’havia de guanyar perquè el nivell de l’equip contrincant estava per sota del nostre 

 

 

CADET FEDERAT

Juego vs. Villafranca

Resultado: Victoria 3 x 1 

 

Reseña: Uno de los partidos donde la demostración de desarrollo y evolución del juego de este equipo queda evidenciado. Cada una de las jugadoras cumplió con las responsabilidades que le correspondía se comportaron como un gran equipo en todos los aspectos individuales y colectivos. 

Tuvimos un primer set donde nuestro volumen de juego no fue el mejor para poder tener el control del juego y por ende perdimos el set. Pero en ningun momento el equipo se desanimo y demostrando la profundidad de la nomina pudimos saltar a la cancha con 4 cambios y pudimos sacar el set con mucha solvencia. Nuestro saque fue superior y la combinación de nuestras colocadoras y atacantes fue soberbia en los tres set seguidos. 

En este partido tuvimos la incorporación de nuestras jugadoras Candela y Jana que tenias varias semanas fuera por lesiones.  Esperemos que ya para la próxima jornada puedan ver acción en el partido. Bienvenidas chicas.

Se destacaron: TODAS NUESTRAS CHICAS LO HICIERON MUY BIEN. FELICITACIONES!

 

 

 

 

 

JUVENIL FEDERAT

 

DERROTA 1-3 CONTRA VILAFRANCA

 

JUVENIL RAMON

DERROTA 0-3 CONTRA GIRONA

Antes de començar la cronica donar les gracies a la Clara i Andrea per venir ajudar-nos, ja que sino no erem suficients jugadores degut a unes baixes. 

El partit va començar força be, el primer set va estar molt igualat fins al final, peròsobre el punt 20 el Girona ens va apretar en saque i no vam poder respondre amb bons atacs, regalant així la pilota perque elles juguessin amb facilitat.

El segon i tercer set va ser molt similar, ens faltava aquelles ganes de competir. No atacàvem amb contundència, tiravem molt de pasar-la de dits, no ens colocàvem bé en recepció i això feia que hagués moltes impressicions. Com he dit a varies cròniques falta ordre dins la pista i això, sembla, que encara ens costa assimilar el "rol" de cada posició. Intentarem seguir treballant això avam si al final surt la millora. 

 

 

 

SÈNIOR A

Juego vs. Federic Mistral.

Resultado: Victora 3 x 0

 

Reseña: Llega una nueva victoria en esta etapa tan importante. De nuevo nuestro equipo Senior demuestra como ha ido mejorando como ha ido evolucionando mas allá del rival que nos toque. En este partido nos impusimos siempre desde el saque demostrando que tenemos un servicio bastante dañino por su velocidad y sobre todo por su ubicación que nos permite tácticamente jugar con mas facilidad nuestro contra ataque. Cada vez jugamos mejor cada vez damos saltos de calidad y esto lo demuestra la madurez de nuestras jugadoras que desde el entreno están enfocadas y concentradas para lograr el objetivo planteado. Tuvimos en el partido la participación de nuestra jugadora de la categoría Cadete Helena Sanso quien nos apoyo en ese partido y aporto en el servicio y defensa. 

Destacaron nuestra libero Monica siempre muy constante en recepción y mejorando cada vez en defensa. Aina nuestro opuesto resolviendo siempre en ataque con constancia y efectividad. Y la central Blanca siempre muy constante en ataque y con un gran trabajo en el servicio. 

GRAN TRABAJO COLECTIVO CHICAS SIEMPRE MENTALIZADAS EN EL OBJETIVO! 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410