Cròniques 18 Jornada

BENJAMÍ

DERROTA 0-3 CONTRA LA SALLE

Sol

Sebas

Lex

Elsa

Clara

Claudia

Abril

 

El partit del passat divendres va estar molt igualat en tot moment, tot i que per la nostra irregularitat l'equip contrincant va acabar guanyant.

 

Sobretot cal remarcar que tots vam sacar molt bé i l'equip rival tenia dificultat per tornar la pilota al nostre camp. Es podria dir que el que ens va faltar per emportar-nos el partit era parlar entre nosaltres i anar a les pilotes dividides que anaven entre dos companys. A seguir esforçant-nos com ho estem fent i poc a poc anirem millorant!!

INFANTIL RAMON

VICTÒRIA 1-3

 

Un altre gran partit de totes les jugadores que cada vegada se les veu mes atrevidas en tots els aspectes de joc (algunes vegades surt millor que d'altres, pero a n'aquesta edat lo important es provar-ho).

Com de costum primer set ens costa arrencar cometen els tipics errors de anar a la pilota sense moure els peus o moure els peus i no tocar la pilota, aixi i tot vam tenir bons moments de joc que ens anava motivant per jugar els tres següents sets a un nivell molt alt, defensant pilotes molt dificils i acabant amb bons remats.

Aquet equip te molt potencial pero en molt moments ens falta la confiança, cuan deixam anar el cos i em concentru en el que tenc de fer tot surt rodat. Seguirem aprenent coses noves que de moment el que s'ha apres es refelecteix en molts punts del partit

 

 

CADET RAMON

Victòria 0-3

 

Un partit lent amb poca continuitat. El pavelló tenia el sostre molt baix i aixo ens dificultava el nostre joc, ja que la pilota ens va tocar a dalt bastants cops. Tret de aixo, i del començament del partit que sempre esteim "adurmides" , vam jugar bastant centrades contra un equip que, la veritat, ens va posar les coses molt facils ja que cometien molts errors no forçats.

 

 

 

CADET FEDERAT

Juego: vs. CV. Esplugues 

Resultado: Derrota 2 x 3

 

Reseña: Partido que definitivamente nos dio una referencia del trabajo realizado hasta el momento. Este rival fue el rival de la jornada 1 hace 4 meses en el comienzo de esta temporada en aquella ocasión nos propinaron un 0 x 3 contundente. Un rival que tiene tradición en esta categoría federada. En esa ocasión eramos un equipo desordenado a penas aprendiendo el sistema de juego que era nuestro mayor reto para este edición de la liga.

Mas allá del resultado en contra de 2 x 3 hicimos un gran partido la mayor demostración de nuestra evolución fue sentirnos que el resultado dependió de nosotros que pudimos conseguir la victoria a no ser por los nervios que nos atacaron en el peor monto que fue el set decisivo.

De esta forma pudimos medir realmente nuestra evolución a niveles técnicos y tácticos.

 

Gran partidos chicas!

 

Destacaron: Tania, Helena e Irene. 

 

 

 

 

 

JUVENIL FEDERAT

Juego: vs. CV. Esplugues. 

Resultado: Derrota 1 x 3 

 

Reseña: Partido que arranco de una forma muy productiva para nosotros al ganar un primer set de forma muy cómoda al jugarlo muy bien con buena actitud y sobre todo con mucho orden y con gran confianza en lo que es nuestro juego. Sin embargo los siguientes set fueron un poco tediosas bajamos mucho la intensidad el equipo contrario tomo confianza sobre todo en el saque y el ataque de sus centrales y nos complico el accionar. Sumado a que las acciones que dependían únicamente de nosotros no las supimos gestionar de la mejor forma y eso nos paso factura. Tanto que el cuarto set lo estábamos dominando con relativa comodidad y lo dejamos escapar y no pudimos llevar el partido al set definitorio. 

 

Siempre debemos estar claros de que cada partido mas allá del resultado nos debe dar aprendizaje y de este lo que mas debemos aprender es que loas acciones que dependen de nosotros debemos gestionarlas siempre al máximo y siempre dar lo mejor como equipo para sacar mejores resoluciones de los partidos.

 

Destacaron: Gina Céspedes y Natalia

JUVENIL RAMON

Derrota 3-0 a Salou

 

La veritat que poc vam poder fer contra aquet equip vetera i amb molta potencia en atac i saque. Un equip que tocaria estar jugant una lliga mes elevada per el seu nivell. Tot i aixo hu vam intentar, amb recepcio pasavem un fum (a mes el pavello era molt baix, ens va tocar a dalt moltissimes vegades) pero aconseguiem aixecar moltes pilotes. Poques aconseguiem rematar amb contudencia i aixo feia que Salou ens contraataques amb mes facilitat. Amb defensa tocavem moltes pilotes pero en poques aconseguiem donar-li la precisio adecuada ja que venien amb molta potencia.

Em quedo molt content amb totes les jugadores perque sapiquent que era molt dificil hu vam intentar fins el final, lluitant totes les pilotes i inclus aconseguint molt punts de gran calitat. 

Hem de seguir aixi que segur que la victoria no es fera esperar!!!

 

SÈNIOR B

 

Segona remuntada del Sènior B

Aquest cap de setmana, les noies del Sènior B s’enfrontaven contra el CV Canet, 4rt classificat de la taula.

 

El partit va començar amb un marcador molt igualat durant tot el primer set. Al Vòlei Els Arcs li costava molt sumar cada punt al marcador, fos per la defensa de l’equip rival o bé pels múltiples errors no forçats que es van anar cometent. En canvi, el CV Canet sumava amb massa facilitat, fet que va fer que s’hagués de lluitar moltíssim cadascun dels punts. Finalment, la perseverança i la consistència a final de set de l’equip barceloní va fer que el primer set caigués a favor del Vòlei Els Arcs amb un marcador de 24-26.

 

Al segon set, com porta sent tendència als darrers partits, va ser la màxima expressió del desordre i la falta de concentració. 3 faltes de rotació, múltiples errors en servei, frees que no arribaven correctament que feia que en comptes de sumar fàcilment acabessin sent un calvari i doncs punt local…Un set per oblidar que va caure del costat local per 25-18.

 

Encara amb el cap a un altre banda i sense oblidar el set anterior, les noies del Vòlei Els Arcs van començar massa disperses i seguint sumant molts errors no forçats que anaven donant avantatge al CV Canet. Poques coses es podien salvar del joc mostrat al tercer set del partit i que va fer que novament caigués a favor de l’equip local i cedint doncs el primer punt del partit.

Un altre cop més calia tirar d’orgull i anar a la èpica. Calia fer 2 sets sense marge d’error per fer-se amb la victòria. Dit i fet.

 

Com si d’un altre partit es tractés, les noies de Barcelona va fer un canvi de xip radical i van estar molt concentrades, no cometent gairebé cap error tot i els errors arbitrals que van jugar a la nostra contra. Les pilotes difícils es van aixecar com es van poder i les fàcils arribaven amb comoditat a la col·locadora que va distribuir el joc com va voler. Poc a poc, el CV Canet es va anar encongint i el Vòlei els Arcs va treure’n profit per tancar un 4rt set amb un marcador de 20-25 a favor i acabar posant la igualada al marcador.

 

El 5è set va començar de manera immillorable. Un parcial de 6-0 va fer que es tanqués el marcador al canvi de camp amb un 8-3 a favor. Ni un sol error es va veure al que portàvem de set i es va notar pel que fa a la concentració de les jugadores així com a la precisió del joc. Ja amb un equip local molt encongit, el Vòlei els Arcs va treure orgull i va acabar tancant el partit amb un 8-15 a favor al tie-break, sumant 2 punts a la classificació i aconseguint el lideratge del grup.

 

Cal seguir per aquest camí però cal aprendre a estar 100% concentrades durant tot el partit i no cometre tants errors no forçats perquè aquesta situació contra altres rivals es sinònim de derrota.

No obstant cal valorar enormement la feina feta per totes les jugadores, que a aquesta segona volta porten contant els partits per victòries. MOLTES FELICITATS A TOTES

 

Amunt els arcs!

 

 

 

 

SÈNIOR A

 

Juego: vs. RMSI Sport "B"

Resultado: Victoria 3 x 0

 

Reseña: Un paso mas a el gran objetivo de la temporada. Se nos presento un equipo rival bastante atípico lleno de chicas jóvenes con un sistema de juego no muy habitual y con un volumen de juego muy alto el cual por momentos sobre todo en el primer set donde también nos complicamos con el servicio llegando a fallar hasta 9 en el set. Sin embargo ya para el segundo y tercer set pudimos descifrar el sistema de juego contrario el cual les daba mucho resultado sobre todo en defensa y logramos obtener otra victoria contundente y una mas que nos acerca a lograr la gran meta de la temporada.

El equipo sigue mostrando cada vez mas orden mas conexión en cada situación de juego y se muestra mas cómodo con lo que le corresponde hacer dentro de la pista en cada situación.

Destacaron Maria Viñuales siempre con el gran control y estabilidad que le da en la colocada al equipo, Katia imponiéndose en la red y la mas destacada en el servicio y "la capi" Marta con ataques super contundentes en los momentos que se necesitaban. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410