· 

Cròniques 17 Jornada

INFANTIL LUIS

VICTORIA CONTRA VIROLAI

 

Partido muy emocionante en el cual nos enfrentamos a un equipo muy alto y técnicamente con mucho control del balón. Sin embargo nuestras chicas supieron aguantar y hacer los dos primeros set muy bien con mucho volumen de juego y muy bien en el servicio. Fundamento súper importante en esta categoría. Por lo cual ganamos estos dos set de forma muy contundente aunque muy peleado.  Sin embargo al llegar el tercer y cuarto set el servicio de las locales fue contundente y nos hizo mucho daño y ellas lograron ganar el tercer y cuarto set. Pero nuestras pequeñas nunca se rindieron y saltaron a la pista en el quinto set a jugar y luchar por esa victoria. Que con esfuerzo y trabajo en equipo logramos conseguir. 

Es muy complicado escribir sobre este equipo Infantil B y no nombrar la evolución el trabajo de los entrenamientos que cada vez se ve más reflejado en cada partido. 

De esta forma llega la cuarta victoria en fila.  Y más allá de ganar o perder ya es una victoria el desempeño de nuestras peques.. 

Destacaron: Martina, Giulia Pascucci y Julia Vásquez 

INFANTIL RAMON

VICTÒRIA CONTRA HORTA

 

Partit dels que fan afició, amb grans jugades de defensa i atac on semblava que la pilota mai tocaria al terra. Es veia que despres de quatre setmanes sense jugar ja teniem ganes de demostrar el que practicam als entrenaments i aixi hu van fer. El primer set va ser una mica estrany, no acabavem d'entrar al joc, comenten errors no forçat i fallant massa serveis. A partir d'aqui va començar a funcionar tot be perque vam començar a moure'ns be dins la pista i cometen molt pocs erros forçats.

Destacar del partit un parell de coses; la primera que amb atac vam estar magnifiques puntuant de totes les maneres possibles i sent valentes a finals de sets sense tenir por de fallar; la segona cosa es que vam aconseguir fer alguns bloquetjos, cosa que haviem entrenant durant la setmana i sembla que dona resultats quan les noies es concentren per fer-ho. Molt content de com han jugat aquest partit, de veritat que de fora s'ha disfrutat. Amunt els Arcs!!!

CADET RAMON

Victòria contra Sedeta

 

Partit on vam anar de menus a mes en tot els aspectes. Ens costa arrencar pero quan ho aconseguim som un equip dificil de guanyar.

el partit el vam començar una mica nervioses fent bastantes impresicions amb pilotes facils i  errant bastant amb atac per voler pegar-li fort sense control. Tot aixi vam estar lluitant el set i per molt poc el vam perdre.

A partir d'aqui ja ens vam començar a despertar. Ens vam començar a moure per la pista, a defensar moltissimes pilotes i sent mes precises amb atac i servei. Pero adevant teniem un rival que no era gens facil per aixo molts punts van ser llargs i emocionants fent que la aficio que va venir a animar disfrutes de un bon partit. 

Seguim la segona fase amb cap derrota i, el mes important, desplegant un bon joc defensiu. Aixi que anem a seguir igual i aprenent coses noves als entrenaments per fer-nos millors jugadores. 

Amunt els Arcs!!

 

CADET TIEMO

Derrota contra Sedeta

 

Dissabte passat dia 16 es va jugar el cinquè partit de la segona fase. El partir, jugat al camp del Sedeta,  va anar relativament bé. Comencem el primer set amb moltes ganes; jugant ordenadament, bona comunicació i algun que altre remat, malgrat això, es va perdre 21-15. En el segon set la motivació seguia present i el seguit de punts que va fer el servei de la Blanca ens van fer col·locar 10-2 al marcador, tot i així, es van començar a fer molts errors i la concentració va caure en picat que va provocar que es perdés aquest set i el tercer.

CADET FEDERAT

VICTÒRIA CONTRA MALLAFRÉ

 

Llega nuestra tercera victoria al hilo en esta segunda etapa de la temporada. Demostrando la gran evolución de nuestro equipo Cadete. Demostrando lo que siempre reseñamos desde el comienzo... Equipo que dará muchas satisfacciones a nuestro club y que mientras más juega realice y más sesiones de entrenamiento de calidad hagan serán aún mejores... Por qué el talento está. 

Los dos primeros set a pesar de enfrentar a un contrario de mucha altura en la red supimos manejarlo bien sobre todo trabajando un nivel alto en nuestros servicio que nos permitía contra atacar con eficiencia. Y una defensa impecable comandada por Tatiana y nuestra liberó María Casals. En el tercer set nos relajamos más de lo debido y apareció el fantasma de la falta de orden que nos caracterizó en los dos primeros set lo cual fue clave para ganarlos. Y nos vimos derrotados en este tercer set. Sin embargo se salió a la pista en el cuarto con todas las ganas y la decisión de cerrar el partido y así fue. Cabe destacar que en este partido hizo su debut como colocadora Helena Sanso quien se desempeña normalmente como receptora. Para de esta forma dará profundidad en esa posición tan importante en la cual habíamos quedados solo con una ya que nuestra capitana Candela sigue en periodo de recuperación de su lesión en la mano derecha.  

Destacaron: Gran partido de Tatiana, nuestra liberó María Casals y Helena en su rol de colocadora.  

 

 

 

JUVENIL FEDERAT

Victòria contra Mallafré

Partido que desde el comienzo se mostró muy fácil. Donde nuestro equipo siempre tuvo el control en todos los aspectos del juego. Mostrando un servicio contundente y desenrollando un juego controlado y tranquilo. Donde pudimos hacer cambios tácticos que en el futuro con equipos más complicados nos darán resultados porque generan alternativas en aspectos del juego como el ataque.  Siempre se mantuvo el control en muy pocas oportunidades se sintió alguna preocupación y cuando sucedió se hicieron los correctivos para solucionar de forma rápida. Partido donde una vez más se confirma la calidad de este equipo juvenil. Y su gran profundidad.  

Destacaron: Nerea, Tiemo y nuestra dupla de libreros Meche y Violeta. 

JUVENIL RAMON

Derrota contra Prat

 

 

Es pot dir que ho vam intentar, però el rival va ser bastant superior en tots els aspectes. Vam aconseguir defensar bastant però ens costava molt aconseguir puntuar i al final acabavem donant una pilota fàcil que el rival jugava amb les seves centrals que ens va ser impossible parar. Hem quedo molt content amb totes les jugadores perque es va lluitar moltíssim i no vam tirar la tovallola mai.

Ens anirem acostumant a n'aquest nou grup, i al seu nivell que es bastant mes elevat que l'anterior, a poc a poc arribaran les bones sensacions i els bons resultats així que no decaiguem que la lliga encara es llarga.  Amunt els Arcs!!!

SÈNIOR B

Victòria contra CV MONJOS

 

 

 

Les noies del Sènior B disputaven diumenge el 2on partit de la segona fase de la lliga regular contra el CV Monjos, lider del grup amb un partit més.

El primer set va començar de la pitjor manera que podia fer-ho. 7 errors no forçats i les rivals sense fer absolutament res per merèixer aquell marcador a favor. Males recepcions, errors de posicionament en defensa, atacs fora...un cúmul d’errors que complicaven enormement fer-se amb aquell set. Semblava que la màquina estava freda i calia deixar que s’escalfés. 

Al segon set, els errors van ser abundants també però res a veure amb el set anterior. Calia pulir l’eficiencia en atac i el posicionament en defensa per poder contraatacar i posar l’igualada al marcador. Però quan el Senior B es va voler adonar de les seves opcions ja era massa tard. Calia anar a la èpica i fer la remuntada per sumar i mantenir-se a dalt de la classificació. Només calia fer un joc facil i ordenat per batre a un equip sòlid en defensa pero sense bloqueig. Dit i fet.

Al tercer set no es va veure ni rastre dels 2 anteriors i les noies, disposades en anar a la epica no van cometre gairebé errors tancant un marcador de 25-16 a favor. El primer pas ja s’havia fet. Ara calia fer 2 mes per endur-se el partit. 

El quart set va començar amb un 7-0 a favor. Tot pintava molt be. Temps mort per l’equip visitant. Sorprenentment, tots els errors que no s’havien comès fins llavors es van començar a cometre. 7-9 en contra. Temps mort per l’equip local! Finalment les noies del Volei els Arcs es van saber sobrepossr als errors guanyant el quart set i posant l’igualada al marcador. 

Finalment al 5e set, amb l’adrelina pels nuvols de l’equip local i l’equip visitant tocat per la derrota dels 2’últims sets, les noies dels Arcs no van donar opció al CV Monjos i van acabar tancant una remuntada èpica per 15-5. 

Com deia Simeone, “si se cree y se trabaja, se puede”.

Jugadores destacades: Rita Fernandez, Bet Beseran i Carla Martinell

 

 

SÈNIOR A

VICTÒRIA CONTRA VIC

 

Un paso más hacia nuestro objetivo principal. Que no es otro que el ascenso de categoría. Partido características poco comunes debido a la gran espera que tuvimos que pasar para que comenzara y a u sistema de juego del equipo contrario que en principio nos costó adaptarnos pero eso no hizo que siempre tuviéramos el control del juego.  Gran trabajo de nuestra colocadora Viñuales siempre destacando en la distribución del juego.  También destacar que nuestra jugadora Julia García débitos como central en este encuentro para cubrir a nuestra titular en esa posición Blanca que tenía una dolencia y quisimos reservarla para el próximo encuentro.  Buen trabajo de Julia y confirma su versatilidad y compromiso con el equipo al jugar en la posición donde se le necesite.   

Importante a pesar del resultado de victoria no conformarnos con eso siemlre siempre hay que ir por más... Que en cada partido de os un salto de calidad como equipo. En todos los niveles del juego. Siempre mantener nuestro nivel de juego independientemente del contrario.  Eso nos garantizará siemlre ser competitivos.  

Destacaron: Equipo en general.  

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410