· 

Cròniques 14 Jornada

BENJAMÍ 

 

 Victòria 3-0 contra Colegio Alemán

Paula Llaurado

Sebas Rozas

Abril Pozo

Gina Martin

 

 

 

 

Victòria del Benjamí! Hem començat patint: només érem 4 jugadors i anàvem molt tard. Però hem sortit amb moltes ganes i seguretat i a poc a poc hem anat sumant punts. Al final de cada set es notaven els nervis per aconseguir el set però tots 4 han estat molt concentrats en tot moment per tal que no caigués cap pilota. Tot i així, ha estat un partit molt igualat però molt ben lluitat. Enhorabona!

 

 

ALEVÍ

 

 Derrota 3-0 contra Mundet

 

 

 

Contundent derrota per part de l'equip visitant per 3-0. Un equip molt encertat en recepció, molt atent en defensa i sobretot amb moltes ganes d'acabar el punt.

Els nostres patiren molt en recepció i això ens va perjudicar a l'hora de continuar el punt. El segon set va ser més disputat pel que fa a puntuació. Es varen lluitar moltes pilotes que normalment es donaven per perdudes.

Hem de seguir treballant molts aspectes però un en concret molt més, les ganes de jugar i fer punt. A poc a poc anirem millorant i veurem els progressos de tots plegats.

 

 

Cadet "Ramon"

 

Victòria contra Mundet 

 

Segon partit de la segona fase de grups i segona victoria, aquet cop per 3-0.  

Tot l'equip va estar molt centrat durant tot el partit i aixo va fer cometre molt pocs errors no forçats. Molt encertades amb el saque (la majoria sacan per dalt amb molt pocs errors) i molt be amb atac, que sempre que podiem rematavem aconseguint bastants punts.

A poc a poc l'equip va trobant el bon joc i l'ordre dins la pista i aixo fa que a poc a poc vagin surtint les victories.

Amunt el Arcs!! 

INFANTIL LUIS

VICTORIA CONTRA JM CLAUDINA

 

Gran partido de nuestras chicas. A pesar de jugar en una pista complicada por el frio y la poca luz. Las nuestras se comportaron como grandes guerreras. Partido que demuestra nuestro avance como equipo, el volumen de juego cada vez es mas alto, cada vez se sienten mas cómodas en la pista y mas ubicadas en lo que le corresponde hacer a cada una. Igual hay mucho que seguir trabajando. La semana pasada ya nuestro equipo infantil comenzó a entrenar un sistema de juego nuevo y el que utilizaran en las categorías superiores. es nuestro objetivo poder usarlo esta misma temporada antes que culmine. Seguimos trabajando fuerte en el mejoramiento de la técnica individual y pulir al máximo los fundamentos técnicos principales. El objetivo es que este grupo salga de esta categoría con una técnica individual depurada y muy fina. 

Se destacaron en el partido Martina Lligoña, Julia Vasques y Esther Lujan. 

CADET TIEMO

DERROTA CONTRA SANT MIQUEL

 

El passat divendres dia 25 es va jugar la jornada 2 de la segona fase de la lliga contra l’escola Sant Miquel. Es va començar el partit amb poca concentració que conseqüentment van fer que es jugués de manera desordenada y amb molts errors en recepció. Això va fer que es perdés el primer set i que es jugués amb menys motivació el segon set que també es va perdre. 

El tercer set va ser necessari un petit discurs motivador perquè les cadets es creguessin que el podien guanyar i així va ser. Gràcies als seguits punts que va fer la Lucia amb el servei, que van fer que ens poséssim un quants punts per sobre; a l’actitud amb la que es va jugar i als errors que van fer l’equip contrincant, es va guanyar el segon set 21-16. 

El quart set es va intentat lluitar, però quan les cadets van veure que l’equip contrincant estaven a dos punts per sobre que nosaltres, no es van jugar amb les mateixes ganes. Tot i així, va ser un bon partit atès a que no guanyàvem un set des del primer partit. El pròxim dissabte més i millor!

 

Per altra banda, cal destacar la confiança que van demostrar amb atacs i la millora en recepció, es van rematar unes vuit pilotes per set i es van intentar portar el màxim de boles a la col·locadora. Felicitacions a la Elia que va fer molt bon partit i a la Martina que va rebre molt bé.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410