· 

Cròniques 11 Jornada

BENJAMÍ

Derrota vs La Salle

 

Partit emocionant el viscut aquest passat divendres als Arcs.

Els més petits demostraren que estan aprenent i millorant dia a dia. Estem començant a controlar el servei i cada vegada més ens estem fent més amics amb la pilota a l’hora de jugar el punt.

Un primer set que encara ens costa molt encarar-lo, se’ns fa una costa cap amunt, i quan arribem dalt i ja hem escalfat, el nostre rival ja ens ha guanyat el set.

Del segon i el tercer set no podem dir el mateix, entrarem a jugar i de mica en

mica anàvem sumant punts, però el segon tampoc va poder ser.

Arriba el tercer set amb el partit ja perdut 2-0, els més petits ens van donar la sorpresa, varen entrar amb més força que mai i amb un servei darrera l’altre i lluitant cada punt com mai, així aconseguirem guanyar el primer set d’aquesta temporada, i esperem que sigui el primer de molts.

 

INFANTIL ESCOLAR "RAMON" 

 

 Victòria contra Vall Hebrón

Partit guanyat 3-0 pero complicat. Jugavem contra noies mes ¨grans¨ (aixo els semblava a les jugadores i per aixo van surtit amb masa respecte al partit) cosa que va fer que comensesim el partit 7-1 avall. despres de un temps mort i intentar "despertar" a les noies tot va surtir millor. Ens vam animar amb defensa i vam ser valentes amb atac i ens va surtit be.

M'agrada l'actitud del partit quan hem començat, pero ens costa una mica arrancar.

Una vegada esteim en marxa pocs equips ens poden parar perque defensam moltes pilotes. A lu millor no ferem punt pero per pessats (en defensa) el final sempre aconseguim puntuar.

Molt bona primera fase de grups: alguns partits millors que altres pero la progressio en el joc ha estat bona, hem de seguir aixi que a partir d'ara tot seran equips mes forts en tots els aspectes.

CADET "RAMÓN"

Una derrota i una victòria

 

Aquesta setmana hem jugat el dilluns (partit aplaçat) i divendres, aixi que comentare una mica els dos partits.

10/12 institut gironella mundet 0-3 volei els arcs

Primer partit que jugam mes serioses tot i el fred que feia. Vam estar molt be amb el servei i aixo feia que el contrari els costes molt conseguir tornar-nos la pilota, tambe vam estar bastant concentrades amb tasques defensives, demanant sempre la pilota, intentant fer els tres tocs i acabar amb bons remats si era posible. La veritat es que el contrari tampoc ens va complicar molt, ja que els costava entra el seu servei, tot aixi partit serios i ben jugat de les nostres jugadores. Un fort agraiment a tots els pares/mares que van estar animant tot i el fred que feia. XAPO!!!

14/12 volei els arcs 2-3 institut vall d'hebron

Tot haver perdut per mi son totes guanyadores.

Vall d'hebron te un equip molt complert, molta altura i bastant nivell. Sabiem que era un partit molt dificil de lluitar pero aixo no ens va tirar enrere i vam surtit a lluitar tot el posible i mare meva si hu vam fer.

 Primer i segon set espectacular en tots els aspectes: gran saques, molt bona defensa, bunisiima recepcio i una definicio en atac increible. El rival poc es pensava trobar un equip amb aquestes ganes i per aixo els vam guanyar els dos primers sets.

Nosaltres vam seguir igual, pero vall d'hebron va surtir amb tot el potencial per poder guanyarnus el partit que els va costar un fum (tie-break 14-16)

Contentissm amb el joc desplegat per totes les jugadores, vam tenir una actitud defensiva envidiable i amb molt bons resultats, aso demostra que cuan un vol si es pot. A vegades surtira millor o pitjor pero sino lluitu totes les pilotes mai se que pudia haver passsat.

Ojala tinguem mes partits aixi, que les noies es creguin que hu poden fer be i entrin aixi de motivades a tots el partits. Donariem mes de una sorpresa.

va ser un... PARTIDASS!!!

Juvenil Preferent "Ramon"

 

Derrota contra Barberà 

 

Partit molt igualat tot i el resultat. 

Aquesta vegada si vam fer un bon calentament (vam tenir que esperar que acabes el partit anterior) i es va notar ja que vam surtit bastant enxufades al partit. 

Vam estar molt encertades en tots els aspectes (saque, recepcio, atac..) ens va falta una mica apropà la defensa i la recepecio a la red perque poguessim jugar mes amb les centrals pero ens van fer pocs punts directe de saque, que te molt  merit ja que les rivals tenien molt bon servei.

Vam lluitar tots els sets fins al final, pero a partir del punt 17/18 teneim una mala ratxa i el rival s'ens escapava cuatre/cinc punts i ja molt dificil de remontar, tot i aixi mai vam tirar la tovallola.

Tot i haver perdut em quedo molt content amb l'actitud de les noies. Hem estat molt concentrades i ordenades durant molta part del partit. Si seguim aixi pocs equips ens podran guanyar.  

                        Amunt els Arcs!!!

JUVENIL AXEL

DERROTA CONTRA ANDORRA

 

Dissabte el líder del grup, el CV Andorra visitava la pista d’Els Arcs invicte, i va tenir una desagradable sorpresa en trobar-se la versió més guerrera del juvenil. Tal va ser la sorpresa que les locals es van emportar el primer set després de fer un autèntic recital de defensa!

Malauradament, al segon set vam veure l’altra cara de l’equip: un equip que dubta i amb por... les andorranes no van tenir pietat i ens van matxacar. Però de nou al tercer i al quart Els Arcs va competir a un nivell altíssim, defensant molt bé i plantant cara a un molt bon equip: només alguns errors de contraatac van evitar que forcéssim el tie-break. Si seguim en aquesta línia, pocs equips podran doblegar-nos.

Destacades del partit:

JOANA - mvp

CADET FEDERAT

DERROTA CONTRA GAVÀ

 

El cadet frega el primer set de la temporada

 

El nostre equip cadet s’enfrontava a l’escola SAFA Gavà a un poliesportiu gèlid i amb goteres que van condicionar en gran part el joc del Vòlei Els Arcs.

Al primer set les noies, mortes de fred, van començar amb falta de actitud i agressivitat, fet que va provocar que molts atacs i serveis de l’equip rival caiguessin al nostre camp sense ser defensats. Una falta d’empenta que ens va portar a cometre molts errors no forçats.

Al segon set, ja més acostumades a les condicions de joc i al jugant camp sense goteres, les cadets van començar a forçar més al rival provocant els seus errors. Això va fer que el marcador fos més ajustat fins al punt 16. Després d’un temps mort, el SAFA Gavà va començar a sacar amb més contundència fet que va passar factura a les nostres cadets i va donar el segon set a l’equip local.

El tercer set va començar encara més ajustat que cap dels altres dos. El Vòlei els Arcs sabia que si apretava un punt més tenia molts números d’endur-se el primer set de la temporada. I bé que si va apretar.

Les noies van afegir un punt més d’agressivitat amb el servei i amb la defensa, provocant el caos a l’equip local i fent que fessin molts errors no forçats. S’acostava un final de set trepidant amb un 22-22 al marcador. Al final, 3 errors en defensa van fer que el SAFA Gavà s’emportés el partit per 3-0 a favor.

Cal que aquest equip es posi encara més les piles als entrenaments aprofitant el temps que tenen entre setmana per preparar els partits, perquè tal qual s’entrena es juga.

Jugadores destacades: Ari, Natalia i Mariona.

JUVENIL FEDERAT

 

VICTÒRIA CONTRA GAVÀ

 

EL nostre equip juvenil s’enfrontava contra el SAFA Gavà però aquest cop el partit es disputava a Nàrnia en comptes del municipi del Llobregat.

Al primer set, les noies van haver d’acostumar-se a les dures condicions de joc, fet que es va notar pel que fa a la defensa i la recepció. L’atac era molt bo però calia pujar més en recepció i defensa per poder contraatacar i augmentar la diferencia al marcador. Aquest joc tan estàtic i aquesta falta d’entrega en defensa i recepció va fer que es comentessin massa errors no forçats, donant el primer set a l’equip rival per 25-19.

EL segon set va començar amb una esplèndida ratxa de serveis de la Berta, que va posar el marcador amb un clar avantatge pel Vòlei Els Arcs, un matalàs que ja no es va deixar escapar fins a final de set. Així es posava la igualada al marcador amb un 11-25 a favor de l’equip de la ciutat comtal.

Al tercer set, la taxa d’errors no forçats es va disminuir considerablement però calia seguir pujant encara més en defensa; l’atac local cap a zona 1 estava fent una destrossa. No obstant l’atac era robust i contundent, sobretot el de la Gina Cespedes (Cesbus pels amics) que tocada de la ma de Deu transformava totes i cadascuna de les pilotes que li donaven les col·locadores. Amb un 19-25 al tercer set, el Vòlei els Arcs s’emportava el primer punt del partit.

El quart i últim set va ser una rèplica del set anterior amb un punt més en defensa però algun error més en atac que les nostres juvenils es van endur amb un 17-25 i tancant el partit 1-3 a favor.

Jugadores destacades: Cesbus, Berta i Èlia.

SÈNIOR A

 

VICTÒRIA CONTRA VILAFRANCA

 

El passat dissabte el Sènior A s'enfrontava contra el cuer, CV Vilafranca. Tot i que l'equip rival havia millorat del partit de l'anada, el nostre sènior va ser sempre superior i el partit no va tenir gaire història.

A destacar la jove estrella veneçolana Verònica que tot i ser la jugadora amb més serveis fallats del partit va fer un gran partit. També a destacar la absència de la Katia que no es va presentar al partit perquè tenia "molts deures". Esperem podem comptar amb la seva presència de cara als propers compromisos.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410