· 

Cròniques 10 Jornada

BENJAMÍ

Derrota vs Sadako

 

Alexandra Bidon-Chanal

Tor Sagarra

Abril Pozo

Angel Pino

Elsa Lopez

Clara Gomis

Gina Martin

Claudia Pascual

 

Divendres jugarem a l'escola Sadako, on hi havia una gran diferència de nivell, cal dir també que els rivals jugaren un partit molt correcte. Tot i això es varen veure moltes coses positives durant el partit, millores individuals i col·lectives. Som un equip molt recent, hem de seguir treballant dia a dia. No hem de perdre l'esperança. Estem jugant a una lliga que no es correspon amb el nostre nivell, així i tot ho hem de seguir intentant.

 

ALEVÍ

Derrota contra Jesuïtes

 

Nuria Roura

Abril Fernandrez

Mariona Mallafre

Berta Padrós

Oriol Castro

Nora Sans

 

Molt de fred, molta afició i un partit molt disputat. Divendres visquérem un partit on els nostres demostraren el volei que porten a dins. Tots els sets varen ser molt ajustats, al final de set es podrien haver decantat tant per un costat com per l'altre. No vàrem tenir sort i els dos primers sets foren per l'equip rival. A l'últim les coses sí que varen sortir bé i el guanyarem. Hem d'aprendre de les derrotes i ser positius de cara als pròxims i seguir lluitant.

 

INFANTIL ESCOLAR "RAMON" VS INFANTIL ESCOLAR "LUIS"

 

 

RAMON

Derbi als Arcs. Partit amb molt bon ambient, totes les jugadores son amigues axi que va sembla mes un entrenament que partit. 

Per part de les meves jugadores molt ben jugat, sobretot al principi que vam surtir molt centrades a la pista, sobretot amb saque i defensa cometen molt pocs errors.

A partir del segon set ens vam despitar una mica, cometen errors per no demanar la pilota per exemple o no está ben colocada en defensa, pero que al final solventavem prou be amb un bon servei.

Hem de intentar no perdre la concentracio cuan estic jugant perqué el volei es un esport d'equip i si una "peça" no funciona tots en surtim perdent.

VERO

El pasado viernes 30 de enero el infantil de "Luis" se enfrentó con el infantil de Els Arcs "Ramón", fue un juego duro para nosotras ya que estábamos muy nerviosas, un poco desconcentradas y el hecho de jugar contra nuestras compañeras no nos dejó centrarnos en el juego. El segundo set fue el que nos fue mejor, les pudimos hacer más puntos con unos muy buenos saques, pero no nos alcanzó para ganar. Nos seguiremos esforzando para mejorar y ganar

CADET "RAMÓN"

Derrota 3-0 contra Frederic Mistral

 

Partit que va está bastant igualat tot i la derrota per 3-0 contra Frederic mistral. Errors impropis de nosaltres durant tot el partit va fer que mai poguesim tenir una bona continuitat en el joc: errors cóm per exemple tirar la pilota de dits o ma baixa fora el o d'estar ben posicionada dins el camp o no demanar la pilota i que en caigui directament al terra... Coses que es poden milllorar pero per aixo s'ha de voler entrenar be.

La técnica q es fa a un entrenament es per milllorar a l'hora de jugar, ja sé que pot arribar a ser aburrit pero es el necesari. Si el moment que entrenam aixo ho feim de mala gana o estic parlant amb la companya mai arribarem a fer les coses be i cometen errors de nivell basic.

Seguiré intentant mostrar el que jo se pero depen de les jugadores que ho vulguin apendre.

Juvenil Preferent "Ramon"

 

Victòria 3-2 contra Sant Adrià 

 

Per ser sincers partit bastant mes difícil del que m'esperava.

El primer set va ser bastant desastros, no sabiem de on ens venien les pilotes, molta culpa d'aixo es per un mal calentament. Amb aixo vull dir: tres cuarts abans de l'hora del partit ja tenc d'estar canviada i dins la pista per començar la movilitat (eren les 15:30 i encara esteien a la banqueta parlant), el calentament sense pilota ha de durar una 15/20 minuts (en 5 min ja agafen pilota) i tot aixo hu fan mentres parlen d nose que, pero us asegur  que del partit no parlen. I  tot aixo fa que quan comença el partit no esteguem preparades per competir.

A poc a poc i amb algu mes de motivació anavem solucionant algunes coses del joc.

A partir del segon set va ser un partit molt ajustat, vam tenir que donar-ho tot per aconseguir la victoria. Cal destacar que vam estar molt encertades amb el saque i aixo va ser clau per emportar-nos la victoria.

CADET TIEMO

DERROTA 3-0 CONTRA JOSEP PLA

 

El passat divendres dia 30, es va jugar el 6é partit de la temporada de les cadets contra Josep Pla. El primer set es va sortir amb una bona actitud cosa que ens va fer mantenir-nos a un o dos punts sempre per sobre de les rivals i més tard, amb els servei de la Gwen vam agafar una diferencia, deixant el marcador a 18-12, però un servei del equip contrincant bastant fort va fer que remuntessin el set i l’acabessin guanyant 18-21.

En el segon i tercer set les “peques” no estaven tan concentrades i no es van demostrar les ganes de jugar. També, el servei de la mateixa jugadora que he parlat abans va fer molts punts i les cadets anaven amb por a l’hora de rebre la pilota i, per altre banda, el serveis fallats per part del nostre equip van  augmentar. Aquest partit hauria d’haver tingut un resultat diferent, les cadets tenien la capacitat de guanyar-lo o haver-lo perdut per poc, per això demano un punt més de concentració per part de les jugadores perquè a vegades juguen amb el cap fora del camp

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410