· 

Cròniques 9 Jornada

INFANTIL ESCOLAR "RAMON"

VICTÒRIA 3-1

 

PAR-TI-DAS!!!!: Definicio del partit jugat divendres tarda. Molt divertit i emocionant, on la pilota semblava que mai tocaria al terra per els dos costats.

Jugavem contra unes noies molt altes i aixo va fer que el principi estessim una mica assustades, pero una vegada vam començar a jugar vam veure que pudiem lluitar el partit i a lu milor emportar-nos la victoria. I aixi va ser!!! Gracies al sacrifici defensiu de totes les jugadores vam poder guanyar al partit amb parcials molt ajustats.

Molt content i orgullos de l'equip ja que sempre (o sempre que podiem) feiem els tres tocs amb remat final que molts cops eren punt directe.

 

 

 

INFANTIL "LUIS"

Victoria 3-0 contra Virolai

 

Este viernes 23 de noviembre las chicas del Infantil "Luis" se enfrentaron contra el colegio Virolai. El juego ha sido muy emocionante ya que la puntuación estuvo siempre un poco reñida, pero logramos salir de esto en los 3 sets ganándoles con todo. No importó que el otro equipo tuviera más nivel de juego, las chicas pudieron responderles cada punto hasta ganarlos, convirtiendo este juego en nuestra primera victoria y con una super puntuación de 3 a 0!! Seguiremos dando lo mejor para repetir este gran final.

CADET "RAMÓN"

Derrota 3-0 contra Orlandai

 

Segon partit per nosaltres i la falta de rodatge es nota. Falta millorar molt la organitzacio dins la pista (encara que vam tenir moments bastant bons) i cada una saber quina es la seva funcio i la zona que ha de cobrir segons on estigui situada (es a dir que si esta a zona 3 ha de sebre que es la que coloca i les altres coses que ha de fer) Tecnicament hem millorat, pero falta mes ganes de voler fer-ho be i menus por de no fer-ho. Hem de ser valentes i si fallam ha de ser una motivacio per seguir aprenent.

A poc a poc i posant mes ganes als entrenaments segur que tot anira surtint millor.

Juvenil Preferent "Ramon"

 

Derrota 3-1 contra Panteres Grogues

 

 

Jugavem contra el líder amb nomes tres sets en contra i vam fer un bon partit.

Primer i segon sets les rivals esteien molts fortes en saque i defensa i ens costava molt poder rascar algún punt (aixi ho reflecteix els dos parciales)

Tercer set vam apretar amb saque i ens va surtir be ja qué aconseguiem molts punts directes i els que no ho eren ens tornaven la pilota molt fácil per poder puntúa amb algu mes de comoditat. Van sebre mantenir la distancia que avam agafar de sis/set punts i aconseguir guanyar el tercer set.

El Quart va ser molt igual al tercer, ens surtia be el saque, aconseguiem fer mal a la seva recepció pero ja no tant. El set es va decantar al final per unes molt bones accions de les Panteres. 

Partit molt lluitat, que el líder va tenir de suar per guanyar -nos.

JUVENIL PREFERENT AXEL

Victòria contra Joventut Les Corts

 

El juvenil de l’Axel recupera el camí de la victòria després de 3 partits sense guanyar un set. Per fi l’equip va recuperar el seu estil de joc i va competir de tu a tu contra un Joventut Les Corts molt sòlid. Les dues hores i mitja que va durar són un bon reflex de la duresa del partit, que va tenir punts molt llargs i grans defenses de tots dos equips. Després de molts dies de mal joc, es va notar el treball en defensa i recepció que ha fet l’equip, que va aconseguir per fi atacar ordenadament i portar quasi totes les frees a lloc. Tansols al final del quart set i del primer, per culpa dels nervis i la precipitació, es van veure espurnes de l’anarquia que havia caracteritzat el joc de l’equip en els últims partits... 

El millor de tot: per fi les coses que es diuen als temps morts es porten a la pràctica i funcionen!

1x1 de destacades

Fabiola - RUFFINI - la manera més fàcil de resoldre problemes. L’equip l’havia trobat molt a faltar en els últims partits i es nota que ens resol moltes de les nostres debilitats en atac i en saque. Un puntet més en defensa i ja seria la bomba!

Andrea - CARBONI - l’element químic bàsic de la vida orgànica. Quan l’Andrea juga bé, l’equip juga bé. Necessitem que mani una mica més, però si segueix creixent com a jugadora aviat serà la clau del bon joc de l’equip.

Júlia - DIAMANT - està sent la més sòlida en defensa i recepció, i això li va valer liderar durant tot el partit la línia de recepció de l’equip. Tot i ser el primer dia que ho fèiem, va sortir a la perfecció. Si a això li sumem la seva seguretat en atac i el fet que, si li demanes alguna cosa (per exemple, “ataca a la línia”), t’ho fa al moment, ens dóna com a resultat una jugadora imprescindible que va guanyar-se l’MVP de la jornada. 

CADET FEDERAT

DERROTA 3-0 CONTRA Barberà

 

Dura derrota contra el líder.

 

L’equip cadet s’enfrontava contra CV Barberà, l’equip líder del grup que no ha perdut cap partit en el que portem de temporada.

 

El CV Barberà va ser un  equip amb un nivell realment molt alt que va mostrar un nivell molt superior al nostre durant tot el partit. Un nivell tant alt fins al punt que una de les jugadores titulars havia estat també titular amb el equip Juvenil. Les nostres cadets van patir la contundència del servei i de l’atac del club local, fet que va fer que tinguéssim dificultats per armar el joc i poder mostrar una mínima efectivitat en atac. No obstant al primer i tercer set, del que no es pot acusar a les nostres cadets és de falta de voluntat i entrega. Van lluitar fins al final i van fer tot els possible per aixecar els míssils rivals.

Encara que no ho sembli, són aquests els partits on més s’aprèn; els equips capdavanters son els equips exemplars i els models a seguir . Cal aixecar el cap I seguir lluitant, seguir treballant I entrenant fort per assolir aquest nivell que s’espera de les nostres jugadores.

Jugadores destacades:

-          Aina: Va fer un molt bon paper en recepció I va ser la líder en defensa salvant pilotes que semblaven realment difícils d’aixecar.

-          Jana: un mur en bloqueig. Va fer que atacar pel centre del camp fos un autèntic malson per les centrals del CV Barberà.

-          Irene: Gran actuació en atac pel mig, buscant els forats I atacant fort que se li demanava.

 

JUVENIL FEDERAT

Victòria 3-1 contra Barberà

 

Enorme victòria contra el líder

 

El juvenil del Vòlei Els Arcs es va imposar per 1-3 al líder del grup, el CV. Barberà. Un partit en el que faltaven jugadores clau com la Èlia, la Maria, la Tiemo i la Mercè però que va significar la reincorporació de Violeta després de la seva llarga lesió.

El partit es jugava a les 9 del matí i això va fer les nostres jugadores comencessin el partit adormides, amb imprecisions a la recepció i sense un esperit guanyador. Les pilotes queien amb massa facilitat i tampoc arribaven a la Berta amb comoditat, fet que va causar que la col·locadora no pogués col·locar bones pilotes i les atacants fer el punt amb contundència. Tot plegat va fer que l’equip local s’emportés el primer set per 25-14. Al segon set, després d’engreixar la màquina i que aquesta ja estigués calenta, tot va començar a rodar millor. La recepció va anar progressivament al cap de la col·locadora, que va poder posar molt bones pilotes a les atacants i aquestes van anar trencant la defensa local fins endur-se el segon set per 19-25 i posar l’empat al marcador. El tercer set va començar encara millor que el segon, amb un gran encert al servei i amb una gran precisió a la defensa. El marcador era molt abultat però una mala ratxa al final del set va fer saltar les alarmes. Finalment, les juvenils va saber refer-se a la perfecció i van tancar el tercer set amb un 20-25 a favor i sumant el primer punt del partit. Al quart set, l’equip rival va pujar una mica el nivell vist als sets anteriors però les nostres jugadores ja estaven tan amunt que no van donar peu a pensar en una possible remuntada i van tancar el partit amb un 17-25 a favor i sumant 3 punts a la classificació.

Aquest partit es una clara mostra que quan s’està atent i entregat, els resultats surten i es veuen reflectits al joc. Un partit guanyat amb contundència al líder fa veure que aquest equip pot lluitar i competir contra qualsevol. 3 punts que han servit per retallar distancies i ajustar la classificació. Caldrà doncs que aquesta bona ratxa començada diumenge no es trenqui i serveixi d’esperó per afrontar la recta final de la primera volta i aconseguir els llocs capdavanters de la classificació.

FELICITATS A TOTES!! AMUNT ELS ARCS!

 

SÈNIOR A

Victòria contra Frederic Mistral

 

 

Esta equipo gana con tanta autoridad que incluso aburre. Se enfrentaban el líder con el segundo, el único equipo que había sido capaz de ganarles un set hasta ahora. Pero, desde el inicio, Els Arcs dejó claro por qué es el líder: solidez inquebrantable en recepción y en defensa y contundencia abrumadora en ataque. Y lo más increíble de todo: con cualquier combinación de jugadoras en el campo mantienen el nivel. 

Esta fue la tónica durante los dos primeros sets, pero en el tercero, quizás debido a la relajación, la tasa de errores no forzados creció de golpe y eso dió alas a las rivales, que empezaron a defenderlo todo. Todos los errores acumulados de saque y remate pesaron mucho al final, pero aun así las chicas fueron capaces de revertir la situación y se acabaron imponiendo. Sin embargo, esto tiene que servir como aviso de que no se puede bajar la guardia y empezar a regalar puntos a las rivales, porque llegará un día en que esto nos costará más caro.

1x1 de destacadas

Mònica Fontova - ACTIMEL - ayuda a tus defensas. La líbero es la principal artífice del èxito del equipo en recepción y en defensa: su técnica perfecta hace que los potentes saques de las rivales parezcan frees.

Maria Sansó - ALLIOLI - repite mucho como destacada y da un toque potente a tus platos. Un día más, María fue el referente del equipo en ataque, y destrozó todo lo que tocaba, tanto como opuesta como de receptora. Y con muy pocos errores, si es que tuvo alguno...

Maria Viñuales - CAVIAR - pura delicatessen. Cuando el partido está apretado y los humanos nos ponemos tensos, la alocada colocadora ni se despeina: manda a la central por detrás y hace ella misma el punto de finta. Fue una de las máximas anotadoras del encuentro con sus 5 fintas perfectas. Y repartió el juego como solo ella y Messi saben hacer.

 

 

 

 

Sènior B

 

Victòria contra Intermunicipal del Penedès

  

 

Victòria molt important del Sènior B a Sant Sadurní d'Anoia. Tot i que el resultat va ser de 0-3, en el segon i tercer set el marcador va estar molt ajustat, fins i tot en el segon van haver de remuntar un marcador advers de 16-11. 

En aquest partit les jugadores del sènior B no van poder comptar amb el seu entrenador habitual, LLuís Ortíz, i va ser el coordinador qui va fer les funcions d'entrenador.

Amb aquest resultat, les guapes jugadores barcelonines mantenen la 3ª plaça a la classificació i estan preparades per l'importantissím partit del diumenge contra Sant Marti (4t classificat a només 1 punt).

Felicitats a tot l'equip!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410