· 

Cròniques 8 Jornada

INFANTIL ESCOLAR "RAMON"

VICTÒRIA 3-0

 

Partit on el principal hándicap ha estat el sostre molt baix i ens costava ficar el servicio, d'aqui tants d errors.

Jugavem contra un rival una mica recent a n'aquest esports i els hi costava bastant tornar-nos la pilota, axi i tot han aconseguit fer-nos bastants punts (molts per "empanadas" nostres)

Content amb les noies perqué han intentat sempre fer els tres tocs i hem aconseguit bastants punts de remat.

Amunt els Arcs!!!

 

 

 

CADET ESCOLAR "TIEMO"

 

Derrota 3-0 contra Teresianes

 

El tercer partit de la temporada es va jugar a casa  divendres passat contra un rival molt fort, Teresianes. A causa de que algunes cadets estan lesionades, només érem 6 jugadores, és a dir, no hi havia possibilitat de canvi. Com ja he dit,  Teresianes, una escola que practica molt el vòlei, tenien un nivell bastant alt i les cadets ho van notar des del primer moment, tot i així es va intentar combatre. Durant tot el partit va faltar motivació i això les va portar a no anar segures a tocar la bola i a fer molt errors en recepció. 

Des del meu punt de vist, el vòlei porta molt de temps per jugar-lo mínimament bé, a més es un esport que depèn molt de la mentalitat de les jugadores posat que quan es van amb moltes ganes de jugar i lluitar es juga millor i per altre banda, si es dona per perdut es perd. Amb això vull dir que les cadets han de tenir paciència, no desesperar-se i molt menys etiquetar-se com a “dolentes”, que amb el pas del temps milloraran i gaudiran molt més tant partits com entrenos.

INFANTIL "LUIS"

Derrota 3-0 contra Vall Hebrón

 

El pasado viernes el infantil "Luis" se enfrentó contra el equipo de su categoría del CV Vall D'Hebron, perdiendo 3-0 en casa. Al principio del partido el equipo demostró estar a la altura, seguras de si mismas y respondiendo todos los balones. Luego del primer set empezaron a bajar los ánimos por la actitud de las chicas del otro equipo y por la suma de las fallas que se tenían dentro de la cancha. En el último momento del partido empezamos a subir la puntuación para alcanzar a las rivales pero no fue suficiente. Seguimos aprendiendo de los errores y siempre haciendo que de estas experiencias se mejore el equipo.

Juvenil Preferent "Ramon"

 

Victòria 3-0 contra Jaume Callís

 

 

 El partit va començar tard perqué el d'abans esteia molt igualat i emocionant, crec q aixo va fer q les noies tinguessin mes ganes de jugar i axi hu van demostrar totes durant el partit.

El primer set va ser el mes ajustat i molta culpa era nostre per els errors no forçsts que te feiem. A partir del segon set vam estar increíbles: Ho defensavem tot, ens entraba tot esteiem platoriques!! I vam seguir aixi fins el final.

Molt bon partit noies!! Cal dir que la nostra libero no es va trobar be per jugar i les centrals van respondre molt be en recepcio i defensa.

Amunt els Arcs!!

CADET FEDERAT

DERROTA 3-0 CONTRA Esplugues

 

El partit va ser un “deja vu” del partit anterior. Les noies s’enfrontaven al CV Esplugues, situat als llocs capdevanters de la classificació.

El partit va començar amb un molt bon joc de les nostres cadets i forçant els errors del rival. Però l’equip contrincant poc a poc van anar trobant el seu lloc i van començar a apretar amb el servei i fer mal a la nostre recepció. Massa alts i baixos i massa indecisions van fer que el primer set caigués del costat rival.

El segon set i tercer set es van veure marcats per certes decisions arbitrals, totes elles correctes, a que les noies van donar massa importància van fer que ens distragués del nostre joc i perdéssim la concentració inicial. Ni rastre de l’ordenat joc vist a l’inici del partit ni de la solidesa vista als entrenaments. Tot plegat va fer que el club visitant s’emportés els dos sets següents tancant un 0-3 al marcador. 

Cal millorar la concentració i l’ordre del joc als moments dificils i sobretot mai perdre l’esperit guanyador, aspecte vital per consolidar un bon joc a aquesta categoria tan dificil i tan exigent.

JUVENIL FEDERAT

Derrota 3-2 contra Esplugues

 

El juvenil rasca un punt a casa

Després de la derrota de la setmana les juvenils del Volei Els Arcs s’enfrontaven al CV Esplugues, situat al tercer lloc de la classifació. 

Les locals van fer un primer set impolut, treballant molt be la defensa i la recepció, sense comentre gairebé errors no forçats i provocant el desencert del rival. El contundent servei del Volei Els Arcs juntament amb l’encert en atac va fer que les locals s’emportessin el primer set per 25-22.

El segon set en canvi va ser molt diferent i es van cometre molts més errors no forçats en servei i en atac fet que va propiar la crescuda del CV Esplugues. Les nostres atacants tenien dificultats per tancar els punts i poc a poc anar retallant distancies a l’equip rival. Fruit d’aquests errors, el set va caure del costat rival per 19-25 i posant l’empat al partit. 

Al tercer set, les nostres jugadores van saber revertir la situació i sortir al camp amb la mateixa actitut que s’havia sortit al primer set. No obstant calia rebaixar el número d’errors no forçats de cara al proper set i tancar el partit amb un 3-1 a favor. Una bona actitut al final del set va fer que el marcador es tanqués amb un 25-21 a favor 

El quart set, ja amb un 2-1 a favor, va tornar a assemblar-se al segon, cometent molts més errors i en el que no es va veure un esperit lluitador com al primer o al tercer, fet que es va veure clarament reflectit al marcador amb un 13-25 en contra. 

El tie-break va començar molt ajustat amb un 6-6 al marcador i finalment un 8-7 al canvi de camp. S’estava jugant be però encara seguien pesant els errors no forçats, fet que el CV Esplugues va treure’n profit per endur-se el partit. 

Cal que aquest equip trobi l’instint assasí que tenia l’any passat quan es va merèixer el seu ascens a 2a Juvenil. Aquesta és una categoria molt més dificil en la que les coses costen molt més de guanyar i on cada error pesa més. Segur que totes les nostres juvenils seran capaces de treure tot el potencial que tenen, que no és poc, per enfilar-se a la classificació i recuperar el bon joc al qual ens tenen acostumats.

Jugadores destacades: 

- Sonia: la jove punta recent sortida d’una lesió va fer un molt bon partit amb grans aportacions en defensa i atac, a més de tenir una actitut envejable dins del camp però també fora animant sense parar a les seves companyes.

 

 

SÈNIOR A

Victòria contra Llinars

 

 

Cómoda victoria por 0-3 del Senior A ante Llinars. Pese a la ausencia del técnico Luis, las chicas controlaron el partido de principio a fin, con una constancia notable: cualquier intento de reacción de las locales era contrarrestado por una solidísima defensa de las chicas de Els Arcs. Solamente los errores en el servicio en el segundo set impidieron que el marcador fuera todavía más abultado. Toca seguir trabajando para afrontar el partido de la próxima semana contra Frederic Mistral, que es el único equipo que ha sido capaz de ganarle un set a estas chicas.

1x1 de destacadas:

Vero: NAVAJA SUIZA - te sirve tanto para desatornillar un clavo como para abrir un par de botellas. La polivalente jugadora se adapta a cualquier tarea que le pidan, y brilló tanto de colocadora como de receptora.

Marta: HAAGEN DAZS - cuando parecía que las nueces de macadamia eran insuperables, fueron a inventar el “salted caramel”. La capitana no se cansa de reinventar su excelencia y el domingo combinó su poderío ofensivo con una sorprendente regularidad.

Maria Sansó: TRAM BAIX - la reina de la Diagonal. Tras una excelente conducción bajo la lluvia, la pequeña de las Sansó fue un dolor de cabeza para la defensa rival con sus potentes remates a la diagonal, en especial cuando jugó de opuesta.

[nota: el autor iba a escribir “autobús línea 7”, que, a diferencia del TramBaix, realmente sí recorre la Diagonal de arriba a abajo, pero siendo conocida la animadversión de la jugadora hacia la red de autobuses de Barcelona, ha optado finalmente por el tranvía]

Sènior B

 

Derrota contra Vilafranca

  

Amarga derrota del Senior B

El senior B s’enfrontava al lider del grup, el C.V Vilafranca, un equip que al primer partit de temporada va fer molt mal a les locals. Calia veure si la situació es revertia despres de 2 mesos de competició.

El primer set va començar de manera brillant per les locals, que van demostrar una actitud i una entrega inmillorables sense deixar caure ni una sola pilota. Semblava que la situació s’havia revertit per complet. El fet de no cometre pocs errors no forçats sumat a l’encert en recepció es van veure reflectits al marcador. 22-20 amunt per les locals. Semblava que s’acostava la sorpresa però un error de concentració va fer perdre el servei al Volei Els Arcs i donar esperances de remuntada al equip rival. Amb els anims pujats, el CV Vilafranca va acabar fent-se amb el primer set. Però s’havia lluitat i s’havia demostrat que es podia competir amb qualsevol equip. 

Al segon set amb els anims una mica més baixos es van cometre més errors no forçats i juntament amb un encert en atac i una millora en defensa del CV Vilafranca van fer que l’equip rival s’endugués també el segon set i sumés el primer punt del partit.

Calia anar a la èpica i sumar un punt per mantenir-se a dalt de la classificació. 

Dit i fet. Les sis jugadores del tercer set van calcar el primer set demostrant novament que es podia lluitar contra qualsevol equip. No es va donar una sola bola per perduda i van rebre el servei rival amb claretat, fet que va donar una superioritat en atac a les locals. 21-19 amunt novament pel Volei els Arcs. Però un nou error de concentració en un moment critic del partit va donar ales al CV Vilafranca i esperances de tancar el partit en 3 sets. Com si d’un “dejà vu” es tractés, les noies del CV Vilafranca va acabar enduent-se el partit tancant el tercer set amb un altre 23-25.

Cal aprendre que contra equips capdevanters a la classificació qualsevol error encara penalitza més i és per això que la concentració ha de ser encara més alta si és que es pot. No obstant, la millora del Senior és clarament visible i cal que malgrat la derrota aquest partit sigui una gran injecció de moral per totes per encarar la recta final de la segona fase.

Jugadores destacades:

- Julia Garcia: malgrat arrivar al partit amb gastroenteritis va demostrar que és una libero que endollada no li cau una pilota. Va llençar-se a terra a salvar pilotes que semblaven impossibles.

- Carla Martinell: la central va començar forta a l’atac i imparable al bloqueig sense comentre cap error. Va ser capaç de revertir completament la mala ratxa de serveis del segons set sense fallar-ne cap més.

- Roser Almoguera: la central dels auriculars va jugar de punta un set adaptant-se a la nova posició a la perfecció. 

“Rita, mantenim a la Roser per 2 i que remati linea”. Dit i fet. Com si fos el més facil del mon el que se li demanava, la central va fer una linea demolidora que li libero no la va ni ensumar.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410