· 

Cròniques 7 Jornada

BENJAMI

 

Derrota 3-0 contra DSB

 

Emma Sans

Irene Marcos

Tor Sagarra

Angel Pino

Abril Pozo

Clara Gomis

Elsa Lopez

Mar Amat

 

Divendres al pavelló de Els Arcs es va viure un partit molt emocionant per part de l'equip benjamí. Els nostres més petits disputaren la segona jornada, que per la majoria era la primera de moltes. El més important i que podem destacar del partit és que tot i que les coses no sortien bé, seguirem lluitant i intentant posar en pràctica tot el que hem estat treballant fins ara. Hem de treballar dur, però al mateix temps seguir disfrutant del volei.

CADET ESCOLAR "TIEMO"

 

Derrota 3-0 contra Club Rumbau

 

El passat dissabte dia 10 es va jugar el segon partit de la temporada de les cadets. Era fora de casa, a les deu del matí i en un camp exterior a plena llum del sol. Aquests factors , que anaven en contra nostra, van fer que es planteges un partit difícil i així ho va ser. 

 

La recepció va fallar durant tot el partit i les cadets es veien molt petites en comparació al rival, cosa que va fer que no es rematés ni una sola bola en tot el partit i que anessin amb por al defensar la pilota. Com sempre,  la motivació de les “peques” es feia notar i “pasito a pasito” es va notant una millora.

INFANTIL "LUIS"

Derrota 3-0 contra Avenç

 

Partit complicat del equip infantil a la pista del líder, l'escola Avenç. Tot i la dificultat del partit les joves jugadores van lluitar i es nota la millora després de 6 setmanes d'entrenament

 

A seguir millorant!

Juvenil Preferent "Ramon"

 

Victòria 3-1 contra Gironella

 

 

 Partit estrany al principi. Es l'hora de començar el partit i l'àrbit no esta, ens comuniquen que ha tingut un accident i no arribarà, tenim de arbritar entre nosaltres fins que arriba un voluntari que ens arbitra. Tot això fa que les jugadores estiguin mes despistades pensat en l'àrbit (o altres coses) i no calentam be ni esteim concentrades per el partit. I així es demostra al primer set on semblava que esteim d'espectadors i no jugadors: desordre monumental, pilotes sencilles que venien altes i erem incapaços de recepcionar, no entravem un remat dins, no ens coordinavem gens amb la colocadora... vamos, un desastre. Primer set perdut evidentment amb aquesta falta d actitud i ganes de jugar.

Segon set començam igual (algunes jugadores ja semblava que havien arribat al partit), però a poc a poc entravem dins el partit tot el conjunt, un final de set igualat però vam sabre controlar els nervis i guanyar els dos últims punts.

Partit igualat, pensava que això ens espavilaria, però no! seguim molts moments despistades i fallant pilotes molt sencilles, tant en defensa com en atac. Però gracies a l'encert amb el saque de varies de les nostres jugadores vam conseguir controlar el que quedava de partit.

Coses a millorar? Doncs clarament la concentració abans i durant el partit. Quan anam a jugar un partit es per passar-ho be i desconectar del resto (treball, estudis..) per això cal una concentració per sabre el que tenc de fer durant el partit, sino pasa que sembla que el joc no va amb nosaltres. 

Aquest pròxim dissabte ens visita un rival molt similar al Gironella, serà una bona prova per sabre si les noies han apres a estar per el partit

CADET FEDERAT

DERROTA 3-0 CONTRA GAVÀ

 

 El cadet federat s’enfrontava al líder de la Classificació, el Club Voleibol Gavà, un equip molt més experimentat que les nostres noies del planter.

El partit va començar amb un potent servei del club visitant situant un 0-10 al marcador. Semblava que s’acostava l’apocalipsi però les noies del Club Vòlei els Arcs van saber refer-se a la situació forçant un error del rival i recuperant la pilota i disposant doncs del servei. EL CV Gavà, molt contundent ofensivament però molt fràgil va cometre molts errors, fet que va permetre situar un 10-12 al marcador. Les nostres cadets, amb molt menys que el CV Gava aconseguien estar allà al marcador però diferencia de potencia d’atac i servei van fer que el primer set caigués del costat visitant amb un 16-25. El segon set va ser similar al primer on el Vòlei Els Arcs va patir seriosos problemes de recepció davant del fort servei del CV Gava fent que l’equip local perdés amb segon set amb un 17-25 i cedint el primer punt a l’equip visitant. Costava pujar els ànims de les noies dels arcs, fet que es va reflectir molt clarament al marcador fent que CV Gava s’endugués el darrer set 8-25 amb un clar 0-3 a favor.

Cal treure sempre profit de jugar contra equips molt superiors perquè així és com realment s’aprèn. Cal lluitar fins al final, donar guerra fins que l’àrbitre piti el final del partit i esforçar-se per recuperar-se i corregir els errors comesos prèviament. Aquest equip s’ha de creure que té molt i molt potencial i que per molt que els resultats no acompanyin aquesta temporada, els bons resultats arribaran per si sols.

Qui som? Els Arcs!!

JUVENIL FEDERAT

Derrota 3-2 contra Gavà

 

El primer equip juvenil s’enfrontava contra un rival directe a la classificació, el CV Gavà. Un equip molt ofensiu però fràgil a la vegada que cometia molts errors no forçats.

Les noies dels Arcs va començar el primer set molt endollades, traient molt profit dels errors en servei i en defensa del CV Gavà. La Merce, molt atenta en recepció i en cdefensa va permetre a la Berta col·locar bones pilotes a les atacants i que tant la Martina com la Natalia o la Gina poguessin tancar el punt rematant dur i buscant els forats al camp contrincant. Tot plegat va permetre a les locals endur-se el primer set amb un 25-17 a favor.

El segon set va ser una rèplica del segon però a l’inrevés. Les nostres juvenils van cometre tots els errors no forçats que no s’havien vist al primer set. Molt error al servei, una falta de defensa i una pitjor recepció van empitjorar el joc i van fer que les visitants s’emportessin el segon set amb un 17-25.

Al tercer set, amb el mateix sis inicial que al primer set les coses van tornar a recuperar el mateix nivell de joc vist al primer set. Les noies visitants van tornar a arriscar massa i juntament amb l’encert local van fer que les nostres juvenils s’emportessin et joc amb un marcador de 25 a 18 a favor, guanyant doncs el primer punt del partit.

Calia tancar el partit i l’equip rival va apretar amb el servei i l’atac, fet que Els Arcs va acusar fortament. Un mal posicionament al bloqueig van propiciar un bon atac rival i juntament amb dificultats a la defensa van tornar a posar l’igualada al marcador.

Al tie-break, amb un Arcs molt tocat anímicament i un Gavà molt crescut van fer que la derrota caigués de l’equip local amb un marcador 8-15.

Cal seguir treballant, baixar molt la taxa d’errors no forçats i guanyar molta confiança per tornar a guanyar partits. És una competició molt difícil on cal estar endollades a cada punt, cada set i cada partit per estar a dalt de la classificació. I sobretot: mai mai llençar la tovallola i donar guerra fins al final. Cal seguir sent un equip fort i unit pujar els ànims als pitjors moments. Som-hi noies que el millor estar per arribar; si s’hi creu i es treballa es pot.

 

Amunt Els Arcs!!

 

 

SÈNIOR A

Victòria contra Jaume Balmes

 

 

El Sènior A va guanyar amb autoritat el partit contra el segon classificat, el Jaume Balmes. Amb aquesta victòria, que a més la van aconseguir sense entrenador, l'equip suma la sisena victòria consecutiva.

 

Felicitats!

Sènior B

 

Victòria 3.1 contra Frederic Mistral

  

El segon equip dels Arcs disputava a casa el darrer partit de l’anada de la primera fase contra el Frederic Mistral, rival directe i situat just per sobre del club local a la classificació.

El primer el sis titular va tenir una actitud i un joc exemplar, mostrant molt ordre i posant en pràctica tot que es porta fent fins ara. Els Arcs va estar tota el primer set per davant al marcador fins a situar-se en un 21-17 a favor. 4 errors van donar ales a l’equip rival fins fer-li creure en la remuntada forçant l’empat i finalment 22-25 a favor de l’equip visitant.

El segon set va començar exactament igual que el primer amb una clara contundència a favor de l’equip local fins a situar el marcador en un 21-11 a favor. Però novament, un joc desordenat, errors no forçats i una falta de cap va fer creure novament en la remuntada de l’equip visitant fins a situar el marcador en un 24-22. Un encert visitant forçava el 24-23 fent que es mastegués la tragèdia però un error de servei del Frederic Mistral feia pujar el segon set al marcador a favor dels Arcs.

Amb el partit empatat els dos equips es veien amb possibilitats de guanyar, d’aquí el marcador tan ajustat. Si l’equip local es feia amb la victòria invertia les posicions a la classificació i s’anava a dormir entre els 3 millors equips del grup. L’equip visitant, si enduia el partit es distanciava de la resta de rivals. Al final, l’encert en el bloqueig de la Carla i les grans defenses de la Bet van fer sumar el primer punt del partit a l’equip local i situar el 2-1 al marcador.

Al quart i darrer set, l’equip visitant va veure que les coses se li posaven difícils per endur-se el partit i van cometre nombrosos errors, deixant el marcador a 25-14 pels Arcs amb un 3-1 final a favor..

 

Un cop conclosa la primera volta de la primera fase s’ha vist una gran metamorfosi del Senior B dels Arcs, on la millora respecte al primer partit contra Vilafranca ha estat estratosfèrica. Això ha de permetre a les jugadores veure que si es treballa i les coses es fan com cal, els bon resultats venen sols. Cal seguir treballant en la vessant tècnica del joc durant la segona volta d’aquesta fase per seguir millorant però caldrà fer molt èmfasi en com tancar els sets. A mesura que la temporada avanci els rivals seran més difícils i per tant serà clau saber aprofitar les mínimes diferències per endur-se els partits.

 

Jugadores destacades:

-          Bet Beseran: la jove libero incorporada aquest any a la plantilla va fer el millor partit del que portem de temporada. Molt ben posicionada en defensa i líder com se li demana en recepció va poder permetre a la Rita col·locar amb comoditat i que s’ataqués amb contundència.

-          Carla Martinell: La veterana central del club va anar de menys a més. Potser no va ser el partit més contundent que ha jugat aquest any però l’augment de confiança va ser clau per l’equip. Per fi va trobar la confiança al servei sense fallar ni un sol saque, ni amb un 24-23 a favor. Un autèntic mur en bloqueig i còmode a l’atac.

-          Irene Mas: La libero recentment convertida a oposada va fer un partit brillant sense fallar ni un sol remat i molt forta al servei.

 

Moltes felicitats a totes i amunt els Arcs!

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410