· 

Cròniques 6 Jornada

CADET FEDERAT

DERROTA 3-0 CONTRA SANT CUGAT

 

 Llega el partido del finde después de una semana complicada para entrenar debido al clima que nos ataco fuertemente con mucho frió y lluvias durante las dos sesiones de la semana lo que complico el trabajo y desarrollo de este grupo de jugadoras que necesitan al máximo cada minuto y cada segundo ser aprovechado en su mayor capacidad. Sobre todo en el aspecto de concentración. Dos sesiones de entrenamiento que estuvieron llenas de distracciones que luego se notan en el partido de la jornada. Equipo que debe seguir trabajando al máximo el tema disciplinario y creerse de una vez por todas lo que pueden ser capaces de hacer y lo que pueden ser en un futuro no muy lejano pero para eso hay que empezar a creer a madurar muchos aspectos y sobre todo empezar a creer a perder el miedo y ser mas irreverentes en la pista. 

Destacaron: Adriadna, Mariona y Carla.

Juvenil Preferent "Axel"

 

Derrota3-0 contra Andorra 

 

 

 Mal partit del juvenil, que va perdre amb justícia. Mals entrenaments i absències resulten en mal joc i mals resultats. L’equip s’ha de posar les piles urgentment

JUVENIL FEDERAT

Derrota 3-2 contra Sant Cugat

 

Juego de la jornada 6 que presento dos caras. Una donde fuimos muy dominantes mientras mantuvimos el orden y el volumen de juego y otra cara donde cometimos muchos errores no forzados, donde no fuimos ordenados en defensa incluso teniendo ya la lectura del ataque contrario y la falta de contundencia y definición de nuestro ataque. Partido en el cual por las ausencias de dos jugadoras receptoras, por lesión y por compromisos personales se tuvieron que hacer cambios tácticos que dieron un buen resultado en su momento a nivel ofensivo pero nos quito un poco de eficiencia en la defensa. Nada que no se pueda trabajar y mejorara. Esto aunado a la incorporación de las jugadoras esta semana que no pudieron estar en la jornada de este sábado. Aprender de los errores pero levantar la cabeza y retomar l a senda de la victoria. Siempre habrán momentos complicados como momentos muy buenos pero para los primeros lo mas importante es mantenernos como equipo y saber que es la única forma de lograr lo que se persigue. Siendo un equipo unido y fuerte.    Mas destacadas: Natalia, Martina y Berta. 

 

 

SÈNIOR A

Victòria contra Castellar

 

Poca feina va haver de fer el tècnic per dirigir el partit del Sènior A. Les noies de Rada, aquest cap de setmana dirigides pel jove tècnic del planter Lluis Ortiz, van mostrar un joc immaculat contra el Volei San Celoni en tots els aspectes del joc sense deixar que l’equip rival tingués la mínima esperança d’endur-se el partit. L’equip local arribava a l’encontre sense substitucions possibles i les noies patien per les conseqüències d’una possible lesió. Però el que es va veure diumenge no va ser 7 jugadores sinó 7 piconadores esclafant l’equip rival

Al primer set, les locals van començar molt endollades tenint molts pocs errors i mostrant molta contundència al remat, fet que els hi va permetre tancar els punts amb la recepció o al primer contraatac. Ni el servei ni l’atac rival van suposar cap dificultat per la libero Mònica Fontova, que li posava totes les pilotes al cap de la Maria perquè distribuís l’atac al seu aire. Tot plegat va fer que l’equip local tanqués el primer set amb un 25-11 a favor.

Donat que el partit semblava fàcil, la col·locadora i les puntes van començar a experimentar amb l’atac al contraatac mostrant també una increïble solvència i tancant els punts a la perfecció. Les centrals vana anul·lar completament a les atacants rivals i va rematar les pilotes de la Maria com van voler. A aquest set es van cometre un parell d’errors al servei més que al primer set, fent que el marcador quedés 25-14 i donant el primer punt del partit al Vòlei Els Arcs.

El tercer set va ser una rèplica del primer. Pocs errors no forçats, una clara contundència en atac i una solidíssima defensa i recepció van permetre tancar el partit amb un tercer set 15-12 a favor de les locals.

 

EL 1X1

 

Mònica Fontova: VICTOR VALDÉS 

La líbero va fer que la recepció i la defensa fossin feina fàcil per l’equip local. Quin joc mes precís i més impressionant. 

Maria Viñuales: XAVI HERNANDEZ

Semblava que el mateix futbolista hagués vingut de Qatar a Barcelona. La col·locadora del club, que té el cor robat als espectadors de Els Arcs va distribuir el joc com li va donar la gana, fent el que volia amb la pilota i posant carmelets a les seves atacants. 

Blanca Barnadas: LUISITO SUAREZ

Quin tros de central que te aquest club! Enorme amb el servei i apustuflant en atac. La bèstia de l’Eixample va fer que l’atac pel mig del camp fos un via crucis per l’equip visitant.

Marta Esteve (Paqui pels amics): LEO MESSI

Va ser un autèntic malson per la defensa i el bloqueig pel Vòlei Sant Celoni. Sòlida en recepció i defensa, demolidora en atac i contundent al servei van fer que tots els jutges de taula aixequessin el cartell amb el 10 de valoració.

Aina Sanso: JORDI ALBA

Quin canell ha descobert el club barceloní aquest estiu amb l’Aina. Semblava que portés tota la vida atacant la línia com si fos feina fàcil. Que el bloqueig li tancava la línia? Destrossava la diagonal.

Maria Sanso: PHILIPPE COUTINHO

I que dir de la gran de les Sanso! La Maria va posar en pràctica l’atac diagonal al contraatac i semblava que el contrincant s’obrís pas a la trajectòria de la pilota perquè no hi havia qui la pares.

Katia Monclus: SERGIO BUSQUETS

La jove central de la cantera va aturar l’atac rival per complet, fent una feina esplèndida en atac. Quin recorregut té aquesta jove promesa del club barceloní.

La única cosa a polir del partit va ser l’afluència d’espectadors a l’Estadi. Veure la grada buida a un partit del Sènior A es com que la UEFA obligui a jugar la Champions a porta tancada.

 Aquestes nenes no fan voleibol, fan espectacle i afició. Les grades han d’estar plenes a vessar dintre de 3 setmanes on les noies de Rada tornaran a jugar com a locals. Totes aquelles nenes que dubten si jugar a voleibol, que vinguin i aclariran tots els dubtes.

Moltes felicitats a totes! 

Amunt Els Arcs!

Sènior B

 

Victòria 3.0 contra Claramunt

 

 

Esta jornada fue característica debido al cambio de directores técnicos para nuestros equipos seniors. Lluis Ortiz habitual entrenador del senior B debió llevar el sábado al equipo Senior A de Luis Rada y el domingo Rada se encargo de llevar el senior B en su compromiso en Claramunt donde este equipo fue superior en todo momento y todos los aspectos de juego sobre todo el servicio y el ataque. Mientras nuestro equipo tuvo control del saque no hubo ningún problema para tener el control en cada set. luego en contraataque siempre se fue superior en los ataques por los 3 frentes principales.    Destacaron: Rita, Roser y Clara 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410