· 

Cròniques 5 Jornada

 

 BENJAMI  

 

DERROTA 3-0 contra Frederic Mistral

 

Marc Ponces

Lex Piñol

Paula Llaurado

Alexandra Bidon-Chanal

Gina Martin

Max De Lange

Claudia Pascual

Sol Matrichuk

Primera experiència dels més petits amb la pilota. Moltes coses noves en molt poc temps. Hem de seguir treballant i sobretot passar-ho bé. Donar les gràcies a l’afició per la força transmès durant tot el partit. Molts ànims a tots i totes.

 

 

 

 ALEVÍ 

 

DERROTA 2-1 contra Frederic Mistral

 

 Nora Sans

Oriol Castro

Abril Fernàndez

Andrea Gimenez

Tomas Segarra

Marcos Segarra

Berta Llauradó

Jana Isanta

Primer partit de l’equip amb molt bones sensacions. Així és com podríem resumir el que tingué lloc el divendres en una sola frase. Per una banda intentarem posar en joc tot el que havíem estat practicant fins ara durant els entrenaments. Hem de seguir treballant per millor les mancances i polir el que ja sabem fer. Per altra banda cal comentar el nivell anímic dels jugadors/es i el gran suport de l’afició. Es va respirar un ambient molt esportiu i són molts els equips que desitjarien tenir-lo en el seu entorn. En conclusió, ha estat un gran inici de temporada

 

 INFANTIL RAMON

Derrota 3-0 contra Avenç

 

 

Segon partit de lliga, primer a casa. Crec que per aixo vam començar el partit mes nervioses del normal, cosa que va fer que fessim molts errors per no demanar la pilota i pensar que anava la companya. El rival ens va agafar basatnts punts de avantge i ja ens va ser imposible agafarles, encara que vam rascar algun punts al final de set amb unes bones jugades.

El segon set va estar mes lluitat, ja no vam fer tants errors, demanavem la pilota i ens desplaçavem be per el camp. el rival ho tenia dificil per fer-nos punt. Pero  a final de set ens van poder els nervis i no sabiem acabar el punt, cosa que el rival si va fer. 

Tercer set ja ens va ser imposible, les noies de Avenc van començar a sacarnos molt be i imposible que poguesim recepcionar amb condicions. Ens van agafar molt avantge i encara que intentavem fer algun punt ja no ens surtien les coses com al segon set.

Hem de intentar començar tots els partit a tope, sino cuan començam a despertar el rival ja ens treu deu punts i ja tot es costa amunt. Hem quedo amb un segon set molt lluitat i emocionant.

CADET "RAMON"

Derrota 3-0 contra La Salle 

 

Primer partit de lliga. El partit vam començar be, la cosa estava bsatant igualada, aconseguiem defensar pero ens costava molt acabar el punt, ens va faltar voler rematar mes i el rival ens defensava tot. final de set igualat i dos bons saques del contrari ens va fer perdre el primer set.

el segon set vam començar be, fins que va arribar una rotacio que ens vam quedar enganxats, no aconseguiem rebre la pilota o colocarla be i aixo va fer que el rival ens agafes molt avantage i imposible de remontar.

el tercer set per oblidar. aqui semblava que no haviem jugat mai a volei, semblava un altre equip comparant els dos primers sets. apart d'aixo, moltes ja van surtir al camp amb cares de derrotades, aixi que imposible de poder competir aixi.

Hem de intentar entrenar millor, les coses que es fan de tecnica son aburrides pero al final donen els seus fruits, numes jugant partits no s'apren res. aixi que mes ganes els moments de tecnica i al final voreu com tot anira millorant.

Del tercer set cal destacar el serveis de les cadets que van entrar tots menys un, sobretot els de la Gwen que van fer un seguit de punts. Finalment, en el quart set les “peques” veien la victòria molt lluny i no van jugar amb tanta actitud. No obstant, va ser un molt bon principi de temporada.

CADET FEDERAT

DERROTA 3-0 CONTRA VILADECANS

 

 Partido complicado que presento dos caras muy distintas. Un primer set lleno de imprecisiones lleno de nerviosismo lleno de desconcentración por parte de las 6 jugadoras que comenzaron. El equipo contrario por estar jugando en su patio dominaba con mucha facilidad el saque sin contar que es una pista muy complicada debido a la altura de la estructura del techo lo cual hace muy complicado jugar en defensa. Sin embargo el segundo set trajo un poco mas de tranquilad las chicas que saltaron a la pista en esta oportunidad presentaron un poco mas de estabilidad en el juego mucho mas orden y se mantuvo el score  mas parejo sin embargo de nuevo el servicio contrario mas las fallas en nuestro servicio y contraataque definieron el set cómodamente. Ya para el tercer set la historia fue bastante diferente nuestras chicas con mas confianza fueron haciendo las cosas mucho mejor teniendo mucho mas volumen de juego y llegamos a estar 23 a 22 ganado el set. Luego algunas impreciosiones por la falta de experiencia hizo que el club Viladecans cerrara a su favor. Jornada tras jornada se nota el avance de este grupo de chicas que tienen muchas ganas de seguir creciendo y mejorando como atletas y como equipo. 

Destacaron: Aina Busquets, Candela Sagarra y Tatiana Romero. 

Juvenil Preferent "Ramon"

 

Victòria 3-0 contra Santpedor 

 

 

 Un partit dificil de jugar, no per lo complicat del partit, sino per lo lent i aburrit que es fa en molts moments de jocs i costa consentrase tot el temps. Aixo fa que feguem molts errors no forçats (la majoria dels punts rivals van ser d'aixo)

El partit ens va servir per intentar millorar amb les coses que flaquejam (cada jugadora sap el que es) i poder provar alguna jugadora en posicions diferents.

Ara a descansar una setmana i a tope per les dues proximes que tenim partits molt importants per intentar estar a la part alta de la clasificació

JUVENIL FEDERAT

Victòria 3-0 vs Viladecans

 

Partido en que en todo momento sobre todo el primer y segundo set se controlo de manera muy eficaz por parte de nuestras jugadoras. Comenzando con servicio con muy buena ubicación lo cual le dificultaba el desempeño a la colocadora rival y esto hizo que se neutralizara a su mejor atacante que era una jugadora zurda de buena altura y buena pegada. El partido nos permitió en los 3 set realizar el doble cambio de atacante por colocadora y colocadora por atacante y darle mas contundencia en momentos de cada set y demostrando la versatilidad de nuestras atacantes Gina Cespedes, Elia Camin y Martina Sola. Situación que mas a delante estamos seguro nos darán herramientas estratégicas para enfrenta partidos mas complicados. Gran trabajo de todo el equipo sobre todo en el tercer set donde nos complicamos en algunas situaciones y llegamos a estar abajo en el score 22-23 y supimos mantener la calma y el orden táctico para cerra a favor nuestro 25 - 23.  Mas destacadas: Natalia Pujol y Gina Gasol. 

 

 

SÈNIOR A

Victòria contra Sant Celoni

 

Llegamos a Sant Celoni con bastante frió y lluvia y eso al parecer nos hizo entrar a la pista muy desconcentrados y no muy cómodos como el clima. El fantasma de los servicios errados volvía haciendo que entre el primer set y el segundo se fallaran hasta 13 saques, sabiendo la importancia que tienen estos en nuestra forma de jugar. Esta carencia de continuidad en los servicios hizo que el equipo contrario tomara partida de esto y subiera tanto en confianza como en el score. Poco a poco y después de varios llamados de atención fue volviendo a aparecer la fluidez en el juego con una Katia Monclus que estaba intratable en la red en combinación con nuestra colocadora Maria Viñuales. A medida que nuestro servicio volvía a su nivel correcto el juego se iba dando como debía y nuestras atacantes tomaron confianza sobre todo en los contraataques. Gran victoria que acentúa las bases de este equipo y sigue demostrando que estamos para grande cosas esta temporada. Solo es cuestión de créenoslo mas cada día, cada entreno, cada partido.En este partido también se dio el debut de la jugadora venezolana Veronica Regla, jugadora muy útil que sabemos que puede ayudar en varias posiciones y le dará mas profundidad a nuestro equipo.   Destacaron: Katia Monclus,  Aina Sanso y Maria Viñuales.. 

Sènior B

 

Derrota 2-3 vs Sedeta

 

 

El Senior B rasca un punt contra un rival directe

Malgrat la pluja de diumenge, pintava ser un bon dia pel Senior B dels arcs. Malgrat les absencies de la jove canterana Gina Gassol i la colocadora Andrea Nadal, l’equip va aconseguir passar per sobre de la Sedeta al primer i segon set, mostrant un joc ofensiu i ordenat. 

Tant la recepció com la defensa van notar una millora després de la feina feta als entrenaments d’aquests darrers mesos. Això va fer que l’equip local pogués atacar amb comoditat i forçar els múltiples errors rivals que van permetre els arcs endur-se el primer punt del partit.

Confiant en el joc de les jugadores, el tècnic va canviar l’equip sencer fent debutar a la Sara i la Maria, noves incorporacions de l’equip. Però com si d’un partit nou es tractés, no es va veure ni rastre del joc mostrat als sets anteriors. Errors en defensa i en recepció, un joc caòtic i un elevat nombre d’errors no forçats van fer que l’equip visitant s’emportés el tercer set.

Tornant al 6 inicial, la derrota del quart set va pesar massa sobre les jugadores que, tot i començar amb un clar desavantatge, van escurçar diferències al marcador però que no van ser prous com per endur-se el quart set i tancar el partit. 

Amb el partit empatat, l’equip visitant, molt més sòlid i animat va anular completament el joc dels Arcs, que el partit caigués de la seva banda, remontant del 2-0 al 2-3.

De tot s’aprèn i aquest partit va servir per demostrar que si es treballa poc a poc les coses van sortint però que per sobre de tot cal creure-hi i confiar en un mateix per tal de poder reflectir un bon joc al partit. Ara toca no oblidar però si posar de banda el partit del cap de setmana anterior i sortir a mort aquest proper cap de setmana per seguir a la lluita del capdemunt de la classificació.

Jugadores destacades:

- Rita Fernandez: la jove colocadora va mostrar una solidesa al servei i una seguretat mai vista fins ara. Va posar carmels a les jugadores, com si de la conexió Messi-Coutinho es tractés

- Anna Esteve: la capitana va fer la seva feina a la perfecció. Sòlida al servei, segura en atac i atenta en defensa.

Amunt Els Arcs

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410