· 

Cròniques 3ª Jornada

 

 CADETE A

Jornada 3 

Juego: CV Vall Hebrón

Resultado: 0 - 3 (16 - 25/10 - 25/12-25)

Reseña: Partido de la jornada 3 que se presento de manera muy complicada al enfrentarnos con un club muy estable y de mucha tradición. El partido fue reflejo de una semana complicada a nivel de entrenos. No se entreno de la manera mas adecuada debido a problemas de concentración de varias jugadoras. Situación que se reflejo en la pista a la hora de jugar. De lo que debemos aprender de este resultado es que "como entrenamos... jugamos" Espere nos sirva de lección y entendamos esta máxima del deporte en general. De lo positivo nos queda que cada vez dominamos mas el sistema de juego situación que nos dará estabilidad y la cual es uno de los principales objetivos de esta primera ronda de la temporada. Destacada actuación de nuestra colacadora Carla Aragones que cada vez se va adecuando mas a sus responsabilidades y demuestra que sera una colocadora de gran nivel si se continua trabajando y dedicando con compromiso en los entrenos. 

Destacaron: Carla Aragones e Irene Lizán. 

 

 JUVENIL A  

Jornada 3

Resultado: 1 - 3 

Compromiso que nos dejo un sabor de incertidumbre. Un partido donde nuestro equipo nunca se encontró cómodo en cancha rival. Un partido donde fuimos muy flojos en defensa y nuestro ataque siempre estuvo inconstancia a la hora de cerrar los puntos. No nos supimos reorganizar y contener a las atacantes centrales del contrario que nos hicieron demasiado daño sobre todo en la zona 1. El equipo sufrió mucho a nivel emocional teniendo un bajón que no nos dejo reaccionar y nos hizo el camino del juego mas complicado. Estamos seguros que en la semana con los entrenos adecuados el equipo volverá a mostrar su espíritu de combatividad y los resultados mejoraran. La actuación de nuestra colocadora Berta Vila fue sumamente destacada. 

JUVENIL PREFERENT "RAMON"

Vòlei Els Arcs 3- Sant Adrià 0 

 

Partit on no hi ha molt a explicar... Primer i segon set va ser casi igual, sols canviant algunes jugadores: vam estar molt encertats amb el servei i al rival li va costar rebre, les poques recepcions bones que feien ens tornaven no molt complicades i podiem contraatacar bastant be.

Tercer set ens vam confiar i vam cometre molts errors no forçats que això donava vida al rival que també va estar mes encertat en saque, recepció i atac. Però vam sabre mantenir la calma i apretar a final de set per endur-nos el partit.

Moltes cosetes a millorar, sobretot la concentració a n'aquets tipus de partits.

Una setmana mes per entrenar i intentar millorar aqui on flaquejam, a poc a poc anirem sumant mes.

AMUNT ELS ARCS!! 

Juvenil Preferent "Axel"

 

Vòlei Els Arcs 3- Gèlida 0

 

Grandíssim i prometedor debut del Juvenil de l'Axel a casa, que es va imposar per 3 sets a 0 al Gelida. El resultat no reflecteix en absolut el que va ser en realitat el partit: el primer set es va guanyar per 27 a 25, i en el 3r vam haver de remuntar un 11-17 en contra per acabar guanyant per un ajustat 25-23. El rival tenia un potent atac per 3 que va esgarrifar les nostres juvenils a l'escalfament. Però, tot i que vam començar tirant les frees a l'altre camp "sin ton ni son" i els hi vam posar en safata la opció de lluir-se, una impressionant Fabiola (MVP) les va desmoralitzar a cops de bloqueig. 

A partir del 2n set el joc va anar millorant i vam aconseguir rebre i defensar molt millor. D'aquesta manera, vam neutralitzar l'atac del rival. En atac, menció especial per a les col·locadores Georgina i Andrea, que cada cop ho fan millor, i per a la Clara, que va ser un autèntic malson per al Gelida tant quan jugava de punta com quan es va posar de central.

Aquest cap de setmana visitem la pista del líder a Andorra.

 

Sènior B

 

Sant Martí 3- Vòlei Els Arcs 1 

 

Nova derrota del Sènior B a terres del Penedès.

 

Sembla que els desplaçaments no senten bé al segon equip sènior dels Arcs.

Després d’una contundent victòria el cap de setmana passat i d’un entrenament dimecres apustuflant, les dones de Lucho van tornar a tocar de peus a terra després de la derrota d’aquest cap de setmana.

Aquest va ser un partit en el que novament no es va veure ni rastre de tot el perfeccionat fins ara. Una recepció molt precària, una taxa d’errors no forçats altíssima i un caos generalitzat va fer que ni es prenguessin les decisions correctes ni es pogués atacar amb la contundència que calia per endur-se la victòria a Sant Marti Sarroca.

El primer set va començar amb un clar avantatge per a l’equip local, molt ordenat en defensa i contundent en atac. Els arcs, amb una notable falta de lectura no era capaç de defensar gaires boles per tal que el Xavi i l’Iniesta de l’equip, l’Andrea i la Rita poguessin distribuir el joc a la GCC (Gina Carla Clara) o la GTA (Gina Tiemo Anna)

Un servei molt variable de les locals va fer que les barcelonines patissin de valent per portar una bona recepció i tacar el punt a favor. Les pilotes que queien a camp rival eren extremadament fàcils fet que va propiciar una contundència en atac de l’equip contrari.

El segon set va començar encara pitjor, tal que a meitat de set el marcador es posicionava 14-5 per les locals. Poc a poc el joc de les noies de Volei Els arcs es va anar ordenant i conseqüentment taxa d’errors va anar reduint-se fent que les locals cometessin molts errors. Semblava que les barcelonines s’acostaven però novament el set va caure del costat local.

Sorprenentment mentre Lucho feia feina de psicòleg en comptes d’entrenador, les noies van saber aixecar el cap i donar guerra fent que les rivals cometessin encara més errors que el set anterior. Tot plegat va fer que el tercer set caigués del costat visitant, donant esperances a una remuntada per rascar un o dos punts a domicili.

 “Zero errors no forçats a principi de set, que elles soles es vagin ofegant amb els seus errors” va ser les paraules del tècnic barceloní a l’inici del quart set. Com qui sent ploure, el set va comennçar amb un 5-1 a favor de Sant Martí, dels quals 4 punts van ser errors no forçats dels arcs. Un marge al marcador que les barcelonines van ser incapaces de remuntar fent que Volei els Arcs sumés la segona derrota fora de casa.

 

Estar clar que a part dels errors en recepció i defensa, a més de reforçar la contundència en atac cal que l’equip treballi molt fort i ràpid pe que fa a la psicologia tant indicidual com col·lectiva per evitar aquestes bipolaritats.

Una flor no fa estiu, una victòria no fa campiones. Els bons equips són aquells que treballen conjunt i fort de manera molt continuada. Cal que Els Arcs trobi l’estabilitat que li permeti treure tot el potencial que té amagat.

Com digué l’extècnic blanc i negre Marc Puyuelo, “no hi ha jugadores bones i jugadores dolentes. Hi ha jugadores que juguen be i jugadores que no juguen be”

Queden 2 setmanes fins al proper partit a casa contra La Sadeta. Cal treballar molt fort i no oblidar-se del partit anterior però si passar pàgina per poder arribar al següent més forts que mai.

 

Si s’hagués de destacar l’especial contribució d’alguna jugadora, aquest seria la Clara Nadal que tot i que molt lluny del seu potencial va ser la jugadora que va oferir més contundència.

 

Amunt els arcs!!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410