· 

Cròniques 2ª Jornada

 

 CADETE A

Jornada 2. 

Juego: CV Barberà "A"

Resultado: 0 - 3 (16 - 25/6 - 25/20-25)

Reseña: Partido 2 de la temporada 2018 donde se evidencia cada  vez la evolución a nivel del colectivo y de dominio del nuevo sistema de juego que sera el principal reto de este equipo para esta temporada. Enfrentándonos de nuevo a un equipo solido con individualidades muy marcadas. Sin embargo se dio con un primer set donde nuestras chicas tuvieron que asumir el reto de jugar por primera vez con el formato de jugadores liberos. En el cual en esta oportunidad las jugadoras Maria Casals y Mariona Grau lo hicieron de forma muy destacada para ser la primera vez cumpliendo estas funciones. Por ser un equipo de 13 atletas queremos en estos primeros compromisos darle participación a todas y la rotación es bastante alta tratando de hacerla de la forma mas equilibrada. Sin embargo en el segundo set el equipo contrario tuvo muy buen desenvolvimiento en el servicio y cedimos muchos puntos directos en recepción sumado a el nerviosismo de las jugadoras que abrieron en este set. Ya para el tercer set nuestra recepción mejoro de manera consistente y pudimos jugar de tu a tu de nuevo hasta estar 19 a 19. 

Sera un camino largo para nosotros este año pero con objetivos muy claros que a mediano plazo con el gran talento de este colectivo las hará un equipo super competitivo,

Destacaron Aina Busquets, Carla Aragones y Maria Casals. 

 

 JUVENIL A  

Jornada 2

Resultado: 2 - 3 

Reseña: Gran partido donde nuestro equipo demostró ser un equipo que juega con el corazón que en verdad somos un colectivo jugando con compromiso y resolviendo situaciones complejas dentro del terreno. Un primer set donde nuestra recepción no fue la esperada esto sumado a muchas faltas técnicas no permitieron que pudiéramos engranar y jugar a nuestro ritmo. En el segundo set hizo su debut esta temporada Berta Vila colocadora que le dio bastante estabilidad al juego sobre todo realizando un gran trabajo desde el servicio. Esto nos permitió conseguir nuestro ritmo de juego y sacar el set a favor. Llega un tercer set que a pesar de jugarlo muy parejo y estar siempre metidos en el score se nos escapa al final con errores no forzados que le permitieron al equipo contrario quedarse con el set. El cuarto set fue arrollador demostrando que cuando nos enchufamos y tenemos estabilidad en el servicio y en la recepción somos un equipo contundente. En este set regreso la colocadora Maria Gimenez y demostró su liderazgo y lleno de confianza al resto del equipo para ganar el set de forma imponente. Para el quinto decisivo set nos complicamos de nuevo le dimos confianza al equipo de Barberá sobre todo con su saque y siempre estuvimos abajo luchando llegamos al ultimo tramo del set en desventaja de 10 - 14 y pudimos poner en tensión y emoción a todos los que disfrutaban del encuentro cuando remontamos 13 - 14 lamentablemente la suerte no nos acompaño y una defensa pego del techo de nuestra pista y fue el punto que le otorgo la victoria al contrario. 

Lo mas importante es aprender de cada partido así se gane o se pierda en este partido todas pusieron un grano de arena para que se diera de la forma que se dio. Ya se les vio la garra a algunas jugadoras que venían con mucha timidez y esperemos que se mantengan así luchadoras e irreverentes.   Mas destacadas: Martina Sola, Gina Cespedes y  Natalia Pujol.

JUVENIL PREFERENT "RAMON"

Panteres Grogues 3- Vòlei Els Arcs 0 

 

Per ser el primer partit de lliga per nosaltres (primera jornada vam descansar) forca be, tot i la derrota.

Primer set amb un alt nivell per part dels dos equips, sobretot amb tasques defensives, on per petits detalls a final de set se'ns han escapat i ja ha estat impossible remuntar.

Segon set amb molts alts i baixos. Certs moments aconseguim fer mal amb el servei, però després ens costava recepcionar i això s'ha notat sobretot a final de set que a l'igual que el primer no hem pogut remuntar.

Tercer set on el rival ha començat apretar fort amb el servei i a defensar-nos tot el que podem atacar, ens ha costat entrar al set i això ha fet que el rival ens agafes molt avantatge i ja ha estat impossible agafar-les.

Molt content amb totes les jugadores, sobretot en tasques defensives i actitud guanyadora que hem tingut en molts moments de joc. 

Som un equip que si treballam be als entrenaments podem fer grans partits i guanyar molts altres....això acaba de començar....

     AMUNT ELS ARCS!!!! 

Juvenil Preferent "Axel"

 

Joventut Les Corts 2- Vòlei Els Arcs 3

 

Bon inici de temporada d'un Juvenil que va començar els entrenaments amb poques expectatives. Tot i que encara es van mostrar molt irregulars, en molts moments del partit es va poder veure la millora tècnica que estan fent aquestes noies, especialment en recepció i en defensa.

Un gran reflex d'aquesta millora és l'Andrea, votada MVP per les seves companyes. Porta dues setmanes fent de col·locadora i ja sembla que ho hagi fet tota la vida! El caos que es veia als primers entrenaments ja ha quedat oblidat pels moments de brillantor que es comencen a percebre. Aquest equip està treballant molt bé i segur que dóna molta més guerra del que molts esperen! De moment, primera victòria en el primer partit!

 

 SÈNIOR B

 

 Els Arcs 3- Intermunicipal del Penedés 0

 

Primera victoria del Sènior B!

Ni rastre dels errors de la setmana passada, com si res hagués passat. L’equip va posar en pràctica tot el treballat durant la setmana pel que fa a la recepció i la defensa, fet que li va permetre mostrar un joc molt més ordenat i ofensiu.

Al primer set, la figura de l’entrenador sobrava. Un joc impecable amb res a dir al respecte. L’equip rival no veia ni d’on li plovien els serveis de la Natalia. Intentaven fer mal amb les frees però per l’Anna i la Clara eren pessigolles. Que la central rival fa 1,85? Alla està la Carla per fer-li ombra i no deixar-li passar una. Si la pilota es complicava pel mig alla estava la Gina, que oferia mes garantia que Kia. 

Andrea i Rita, com Mozart i Vivaldi. Dirigint l’orquestra com volien. Bet i Julia, com Pique i Mascherano. No deixaven que caigués ni una sola pilota a terra.

Al segon set, el joc es va relaxar lleugerament fent que es cometessin més errors en defensa fent que les boles no arribessin a les colocadores, que no van acabar de treure tot el profit que les centrals mereixien. Però alla estava la Clara, el resurgir de la bestia, que va anar de menys a més acabant el partit amb un sac de punts a les seves esquenes. 

Al tercer set, novament la taxa d’errors va disminuir lleugerament fent que el joc tornés a semblar-se al del primer set, però tot i així lluny del potencial d’aquest equip!

Això no ha fet més que començar i cal que aquesta victòria sigui una injecció de moral per seguir treballant dur com es ve treballant fins ara i fer que el joc de l’equip no faci més que millorar.

Jugadores destacades:

Clara: Godzilla

Va començar poc a poc com se li va demanar i va acabar passat per Sant Sadurni com una piconadora. Veia els forats abans que la pilota sortís de les mans de la colocadora. 

Carla: Monsterblock

L’aposta feta al mati se li va quedar curta. Ni una sola xarxa i 3 bloquejos al sac. No va donar opció a la central rival. Com el pop Paul, allà estava ella per treure una ma per caçar-la al bloqueig. 

Gina: Charles Leclerc

La jove jugadora va oferir un joc esplèndid sense cometre ni un sol error. Està esperant a tenir una rece brillant per fer un descosit al rival i endur-se el MVP a sobre de Teresianas. Si segueix amb aquesta constancia i tenacitat, el titol mundial està al caure.

Natalia: Andy Roddick

Feia molt de temps que el volei catala no veia uns remats i uns serveis tan potents. Les jugadores rivals obrien pas a la bola que resultava difícil de seguir fins i tot per l’afició de la grada, plena com sempre.

 

Sènior A

Frederic Mistral 1- Vòlei Els Arcs 3

 

Segon partit de la temporada per al Senior A, que va haver de suar per superar el Frederic Mistral.

El primer set va semblar de la temporada passada: tot anava de fàbula fins que va arribar la relaxació i el rival va remuntar un 17-9 en contra per acabar enduent-se el set. Per sort, en els sets següents va pujar la intensitat en defensa i va millorar l'atac i l'equip li va donar la volta al partit per acabar imposant-se per 3 a 1. Destacable actuació de la Maria Viñuales, que va aprofitar la devoció que li té l'entrenador "suplent" per fer varies bogeries en atac que van emocionar al públic... I quan no li sortien bé, es va posar a defensar com una màquina. Fantàstica també la recepció de l'altra Maria, que va permetre mantenir sempre alt el nivell de joc.

Tenim ganes de seguir veient aquest equip, que haurà de seguir treballant per aguantar la pressió dels equips més forts que s'anirà trobant.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410