· 

El Senior remunta i aconsegueix la victòria al tie break

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

Partit guanyat pel Juvenil Preferent dels Arcs. 

La Torre de Claramunt que ha millorat molt defensivament des de la primera fase, va ser incapaç de imposar-se en cap set al pavelló dels Arcs. 

 

Una victòria 3-0 que manté als Arcs en la lluita per la primera plaça. Aquest cap de setmana Andorra-Arcs, primer contra segon, les noies es juguen tot a una carta per poder recuperar el liderat perdut a Sampedor. 

 

MVP: Mireia Mestres

Juvenil Federat

 

Victòria vital del Juvenil Federat per 3-0 contra la Palma. El partit va ser més complicat del que pot mostrar el marcador, ja que l'equip visitant no es va donar per vençut en cap moment.

 

Tot i no fer un joc espectacular, les de St Gervasi van saber controlar el partit i refer-se de la derrota del cap de setmana anterior.

 

Molt bon partit de la Maria -MVP!-, dirigint a l'equip amb paciència i veterania.

 

Queden 3 partits...3 finals...i el millor és que depenem de nosaltres mateixos.

 

És el moment de treure el millor!

 

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

El retorn de Stevie Wonder

 

Bon partit del Sènior a Santa Margarida i els Monjos, que sense brillar va saber patir i endur-se dos bon puntets. El partit va començar més d'una hora tard per un somnífer partit que ens vam haver de menjar de principi a fi... I com sempre que comencem tard, primer set a les escombraries. Empanada monumental d'un equip que encara estava jugant al ritme del partit anterior i victòria per 25 a 14 de les locals.

 

Al segon set, l'entrada de l'Andrea i la Roser va fer canviar el partit. L'equip va començar a defensar els tous però imprevisibles atacs de Monjos i va aconseguir entrar en el partit baixant també el nombre d'error no forçats. En aquesta ocasió, les que en els últims dos partits havien tingut menys protagonisme van aportar la solució que necessitava l'equip: el dia en que el bloqueig era menys important, van saber aprofitar la seva oportunitat i aportar la dosi de defensa i tranquil·litat en atac necessàries per guanyar.

 

La victòria clara del segon set, però, no va enfonsar les rivals, sinó que, al contrari, va fer aflorar la seva millor versió. La seva experimentada central va començar a acaparar tot el protagonisme tant en atac com en bloqueig, i va mantenir el seu equip viu fins al final. 

 

Les noies d'Els Arcs no van fer el seu millor partit, però al quart set van aconseguir remuntar una avantatge rival de 5 punts i salvar 3 pilotes de partit a base d'esforç i valentia. El fet que no puguéssim sumar tants punts amb les centrals com estavem fent en els darreres partits - gràcies en bona part a la oposició de la central rival, que tocava totes les pilotes en bloqueig - ens va descol·locar i gairebé desesperar. Però a la que vam començar a obrir el camp en atac, fent que les nostres centrals entréssin a rematar per darrere, la nostra efectivitat ofensiva va millorar un munt, perquè vam aconseguir anul·lar l'únic bon bloqueig que tenia Monjos.

 

Un final agònic del 4t set, en què vam estar molt a prop de tornar-nos a casa amb les mans buides, ens va encaminar a un tie break que va ser el set més tranquil dels 5. 

 

Bon partit en recepció i en defensa, però ofensivament no vam estar a l'alçada dels 2 entrenaments de la setmana, que havíen estat brillants. Només vam aconseguir trenar una jugada ràpida entre les germanes Nadal en un partit en què ens hagués donat molt bon resultat jugar ràpid. Haurem de treballar de valent aquesta setmana per aconseguir trobar de nou la millor versió ofensiva de l'equip dissabte a La Palma!

 

Destacades del partit:

Andrea Nadal - MANEL. En els concerts no ballen, alguns diuen inclús que són una mica sossos... Però els escoltes i t'hipnotitzen. I això fa l'Andrea amb els partits més bojos. Quan tothom es torna boig i comença a fallar fruit de la desesperació, ella pot agafar la batuta i posar-se tranquil·lament a recuperar la normalitat. I això és el que va fer dissabte: va sortir al final del primer set i sense fer gens de soroll, va fer que recuperéssim la iniciativa en el joc fent jugar a l'equip al que sap.

Mònica Fontova - MAX WEINBERG. Potser algunes lectores ni el coneixereu... És el bateria de Bruce Springsteen, fa pinta d'oficinista més que de músic de rock, però és un puntal de la banda, el que millor llegeix la ment del Boss i el que discretament fa que brilli a cada concert. I així és també la nostra líbero: ha guanyat tant en lectura que no li cal ni fer accions espectaculars (però quan les ha de fer, ja les fa!). Passa desapercebuda al gran públic però enamora als entesos. Quan el saque va cap a ella ja saps que tens mig punt fet...

Anna Esteve - STEVIE WONDER. Més que mai. En l'època del reggaeton sembla que ja ningú no l'escolti, sembla que ja no sigui el que era... Però a la que un dia decideix tornar a donar un concert recordes per què segueix sent el teu cantant preferit. Dissabte l'Anna va recordar lo gran que és: impecable en atac, sumant els seus puntets a cada set, imperial en recepció i manant en defensa. Tot el que esperàvem d'ella el dia que més ho necessitàvem. Es va guanyar el privilegi de no seure ni un punt a la banqueta, i cap dia no hi ha hagut un MVP tan unànim al llarg de la temporada.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410