· 

El Juvenil Preferent guanya i convenç

Pre-Aleví - Crònica de l'entrenadora Sílvia

 

El passat divendres 20/04 els Nausiqueros van jugar contra l’escola Sant Gregori. Aquest cop, l’equip comptava amb una arma secreta, la Violeta, el nou fitxatge del Pre-Aleví del Nausica que va aportar el seu gra de sorra per obtenir una altra victòria, estem a tope! 

 

L’equip, amb la Mariona de capitana, no va aconseguir qualsevol victòria, va guanyar els tres sets!! Amb una Abril que anava espitada pel camp per no deixar que caigués la pilota, els bons saques de la Marieta, la Violeta i la Berta Llauradó, els atacs del Tomàs, el Marcos i la Nora que fins i tot es va atrevir amb el remat i, el més important, els càntics de la banqueta que no deixaven que l’equip tingués ni una mala ratxa. 

 

Enhorabona! 

Infantil B - Crònica de l'entrenadora Clara

 

- Crònica en procés - 

Infantil A - Crònica de l'entrenador Joan

 

- Crònica en procés - 

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

Victòria amb autoritat del Juvenil preferent al pavelló dels Joncs a Cunit. 

 

El partit enfrontava al tercer i segon equip de la lliga. Les nostres noies, per darrera a la taula, necessitaven una victòria amb marge per assaltar la segona plaça i seguir en la lluita pel primer lloc. 

 

I justament això és el que van fer. Els Arcs va jugar dos primers sets que han estat de lo millor que em vist aquesta temporada. Al tercer set la concentració va decaure i va tocar patir. Errors propis de coordinació al van donar ales al Cunit que es va reenganxar al partit rapidament. Tot i això les noies van saber resoldre un final de set apretat i acabar amb els somnis de remuntada de l'equip de la Costa Daurada. 

 

Un 3-0 que ens dona tres punts i ens permet adelantar al Cunit a la classificació. Els Arcs es posa segon només a 2 punts del líder, l'Andorra. Les noies han passat amb nota els dos primers exàmens de la temporada després de ensopegar a Sampedor. 

 

Ara queden les tornades de Andorra fora i Cunit a casa, dos partits que sembla que acabaran decidint el devenir de la temporada. 

 

MVP: Laia Beltran. La revolucionada oposada va guanyar-se el reconeixement de les companyes amb un partit molt complert. 

Juvenil Federat

 

Oportunitat perduda... i molts dubtes

 

Així podriem definir el partit del Juvenil Federat. L’equip es presentava a les 8h del matí al pavelló del Safa Gavà, un rival perillós que ha fet una primera fase immaculada. Un partit marcat en vermell al calendari; no només per la dificultat del rival, sinó perquè fora de casa les noies pateixen.

 

El inici per això feia preveure un partit més còmode del que ha estat. Amb uns grans serveis de la Maria, la Sònia i la Tiemo, l’equip ha agafat el primer aventatge important. Potser això ha estat el que ha fet relaxar-se davant d’un rival que -tot i anar perdent- no es rendia. I a partir del 14-20... han començat els dubtes. Masses errors que han fet que les noies arribessin al final de set amb molts dubtes. I els poderosos serveis del Gavà han acabat decidint el set (26-24).

 

Igual que com ens va passar a Salou, la plantofada ha estat tant dura com inesperada, i l’equip no se n’ha pogut refer fins ben entrat el segon set. Un segon set dominat en tot moment per l’equip local, que ha jugat a un gran nivell.

 

2-0 i tot feia preveure el pitjor. Però les noies han sortit a per totes en el tercer set. De fet ha estat dels millors sets que ha jugat l’equip fora de casa. I amb una gran defensa han deixat el rival a 11.

 

2-1 i el rival grogui... calia segur sumant. El quart set ha anat per ràfegues, i les noies de Els Arcs anaven alternant grans jugades amb errors de concentració. Tot i així l’equip rival estava tocat i la dinàmica semblava bona. Error. Amb el 15-20 al marcador l’equip ha desconnectat. Del tot. Ho ha vist fet, i no s’ha seguit treballant per fer cada punt. Error, error i error... i quan ha calgut tornar-se a endollar, ja era massa tard. Un parcial de 10-0 a favor de les locals ha tancat un partit que creiem avocat al tie break.

 

L’equip torna a casa amb zero punts. Un cop molt dur... no tant a la classificació -on l’ascens segueix sent possible-, com en la moral d’aquest equip. Ni rastre de l’equip que en finals ajustats manté el cap fred i la convicció necessària per endur-se el partit. Al revés, dubtes i frustració.

 

 

No hi ha temps per lamentacions. Toca refer-se JA i treballar pel següent partit... veurem si som a temps de reaccionar.

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

Partit agredolç a la pista d’Els Arcs. L’únic equip que ha perdut un set contra Reus en aquesta segona fase, Els Arcs, s’ha convertit aquest diumenge en l’únic equip que ha guanyat un set a Sant Cugat... en tota la temporada. Incomprensible, no? No per a qui conegui bé aquest equip, de vegades brillant i de vegades més fràgil que la musculatura de Vermaelen.

 

Veient el resultat semblaria que ha estat un partit èpic d’Els Arcs. Hem complert el “miracle” del que veníem parlant des de feia setmanes. “Us imagineu que guanyem un set a Sant Cugat? Faríem una festa...!”. I la realitat és que de festa, res. Perquè la realitat és que no hem jugat, ni de bon tros, el millor partit de la temporada. Bàsicament per 3 coses: (1) Moltíssims errors en recepció - difícil pel seu bon servei, però hem tingut sens dubte dies millors, (2) ens ha costat 2 sets agafar bé el temps del bloqueig, i fins al tercer no hem bloquejat res a un equip que rematava sempre tard i diagonal, i (3) Hem regalat punts absurds quan elles estaven en dificultats.

 

En acabar el partit, l’entrenador rival deia: “Menys mal que heu començat el 4t fallant tots els saques i 2 o 3 remats, perquè estavem al pou i em veia un segon set perdut...”. Doncs exactament això.

 

Contra Arenys o la Palma vam brodar-ho tan en defensa com en atac, però contra Sant Cugat vam deixar caure 3 o 4 fintes sense tirar-nos, vam fallar 4 o 5 saques quan l’altre equip no aconseguia sortir (especialment amb la colocadora davant) i vam cometre molts més errors tontos que en els altres dos partits: 2ns tocs mal colocats, frees a l’altre camp que no van on toca, etc. I això vol dir que féssim un mal partit? En absolut, vam jugar bé. Però sabíem que per guanyar a aquest equip no era suficient amb jugar bé, havíem de fer el millor partit de la nostra vida. I quan deixes botar 3/4 boles sense tirar-te no indica gaire que estiguis en disposició de fer gestes impossibles.

 

Ens vam conformar amb guanyar un set i no vam creure que ens podíem endur el partit. I, creieu-me, podíem.

 

Amb aquesta derrota s’esvaeix gairebé per complet el somni de pujar a 3a. Però ens queden 4 partits boníssims per acabar la temporada jugant al nivell que volem, que és el nivell que ens permet competir de tu a tu contra Sant Cugat, La Palma i companyia.

 

Destacades del partit:

Marta - KIM JONG UN. Ha desenvolupat un arsenal atòmic i té als rivals cagats perquè no saben com parar-la. La premsa estrangera sospita, però, que és una mica bipolar: igual et punxa 10 boles ràpides a 4 metres com et rebenta la paret d’un saque. MVP.

Sílvia - JAUME ALONSO-CUEVILLAS. La millor defensa. La premsa no entén com juga tant amb aquest aspecte tan inofensiu en atac, però la realitat és que quan ella està al camp no cau ni una finta a la olla, ni cap segon toc es queda sense colocar. Per sorpresa de tothom, s’està fent imprescindible.

Roser - SCHLESWIG-HOLSTEIN. Va aparèixer en el moment clau per donar-li la volta a una batalla que semblava perduda. Va entrar a sacar quan perdíem 16-18 i va marxar posant-nos 20-18. Va demostrar que papers que semblen secundaris i que algunes menysprearien (entrar a sacar a final de set) poden convertir-se en claus per guanyar partits. La humilitat de saber-se adaptar en cada moment a qualsevol paper que li toqui per ajudar a l’equip, la fa especial i ens encanta.

Blanca - JUEZ LLARENA. Sense fre. Si es fica al cap que ha de fer tots els punts, els fa. Si no troba indicis de que li vindrà bé la bola, se’ls inventa i et fa el punt igual. Màxima anotadora.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410