· 

Victòria contundent del Cadet

Aleví - Crònica de l'entrenadora Blanca

 

L’Aleví va jugar 2 partits aquest cap de setmama i dimecres ens espera un altre, no parem!

 

El primer partit es va jugar el divendres a la pista de l’Orlandai. L’inici del partit, per dir-ho amb certa delicadesa, va ser una mica desastre, les noies s’havien pres en serio les vacances de setmana santa i no hi havia qui les mogués. Però, en el tercer set les jugadores van saber fer un canvi d’actitud i van fer un set ajustat i emocionant acabant 25-23 en contra.  

 

A destacar, la capitana, la Gabriela, que va treballar molt bé en els anteriors entrenaments, les bones col•locacions i una súper defensa de la Maria i, la Lola que amb el seu joc es va merèixer la capitania del partit de dissabte. 

 

El segon partit contra l’escola Joan Roca, tot i marxar amb un marcador 3-0 en contra, les noies, sobretot després de l’actitud de divendres, van venir amb molta il•lusió i amb les piles ben carregades i carai si es va notar! Molt bé l’equip demanant les pilotes tant en recepció com en defensa per no deixar-ne caure cap. 

Infantil B - Crònica de l'entrenadora Clara

 

L'equip infantil B dels Arcs va disputar el primer partit després d'una setmana santa de descans. Vam jugar contra l'escola Pia Balmes equip fort i un gran rival per a nosaltres. Teníem clar tot allò indispensable per a no abaixar la guàrdia: Actitud i comunicació. El primer set vam mostar la nostra millor cara tot hi no aconseguir la victòria. Vam treballar molt bé. Tanmateix, el segon i el tercer set els ànims van baixar i no vam saber estar a l'alçada del partit. Vam acabar perdent el partit 0-3. 

 

És cert que després d'haver fet només un entrenament és normal que ens costi entrar al partit però tot i així, vaig trobar a faltar feina en els aspectes més bàsics que ja hauríem de tenir dominats. Com els hi vaig comentar al final del partit, cal treballar amb més concentració en els entrenaments i creure'ns les accions que emprenem a dins el camp. Només d'aquesta manera serem nosaltres qui porti el pes del partit. 

 

En general, i com sempre m'agrada dir, aquest equip es regeix per el respecte, la cooperació i el companyerisme, tres aspectes que ens han ajudat a evolucionar d'una manera exponencial des de l'inici de curs. Així doncs, continuem treballant per arribar encara més lluny.

Cadet Escolar - Crònica de l'entrenadora Clara

 

L'equip Cadet dels Arcs va fer un dels millors partits d'aquesta temporada.

 

Amb un 3-0 a casa, va guanyar contra l'equip quatre cantons el divendres passat. Totes vam estar molt concentrades i ens vam comunicar amb molta més precisió dins el camp. Vam atacar i ens vam arriscar amb el servei. Vam plantar cara amb força i no vam baixar la guàrdia en cap moment. Vam actuar amb cap. Com a aspectes a millorar, m'agradaria destacar que ens falta reacció i atenció amb el recolzament a la col·locadora però això poc a poc ho anem millorant. Vull felicitar a les col·locadores per la feina feta, sobretot a la xarxa i la resta de jugadores per l'eficàcia en atac (vam començar a pensar amb més concreció) i l'actitud en recepció.

 

Surto molt orgullosa del partit que vam jugar i considero que tot l'equip cadet també ho està. 

 

Seguim treballant.

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

Desastre al camp del Santpedor. Les noies dels Arcs que encara no havien tornat de Setmana Santa han caigut contra un voluntarios Santpedor que no donava res per perdut. 

 

Res ha funcionat avui a l'equip dels Arcs. El rival defensava i tornava frees i les noies dels Arcs no aconseguien convertir aquesta inferioritat en punts al marcador. 

 

Dia de vells errors que haviem deixat enrere a la primera volta. Les noies perden el coliderat de la taula a l'espera de recuperar-lo la setmana que ve a casa contra el lider, Andorra. 

 

A treballar dur aquesta setmana per donar la volta a la situació el més aviat possible. 

 

No s'ha votat MVP.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410