· 

Victòria del Juvenil Preferent

Pre-Aleví - Crònica de l'entrenadora Sílvia

 

Senyores i senyors, els nostres nausiqueros han tronat!!

 

Una altre merescuda victòria!!!!

 

El passat divendres 16, als arcs, els nausiqueros es veien les cares amb el RSMI, un equip que ja havien guanyat al seu camp 3-0, i aquest cop el resultat no va ser diferent, van torna aconseguir una gran victòria i ben merescuda degut a la remontada del primer i segon set!

 

Els nostres petits culs inquiets els agrada fer patir al públic i sobretot a la seva entrenadora Sílvia, començant perdent per haver de remontar, qualsevol diria que és una tàctica que han parlat ells abans per tal de poder jugar més punts, ja que se'ls fa ben curts els partits.

 

Es van fer un fart de fer no nomès punts de saques, sino també punts de finta! si segueixen així, no hi haurà qui els pari els peus.

 

Però tot i el bon resultat, no ens hem de confiar, queda molt per aprendre als entrenament i de demostrar-ho als partits.

 

Moltes felicitats per la vostre gran victòria, i a seguir lluitant per poder ser els millors. 

Infantil A - Crònica de l'entrenador Joan

 

ARCS - AVENÇ 16/03

 

Comencem la segona volta amb victòria

 

Cada vegada estem més a prop de trencar el primer set, aquesta vegada molt igualat però perdent 24-26. Un Avenç molt cohesionat i defensant cada punt, això va fer que s'emportessin el primer set.

 

Després d'un primer set poc lluitat per part nostra, el segon set, aquest molt lluitat, es va decantar per als Arcs. Tant el segon, el tercer i el quart set les nostres es posaren les piles, millorarem el servei, puntuarem més punts de remat i millorarem la feina a la xarxa.

 

Crec que hi ha una jugadora que fa temps que es mereix una menció especial, sobretot per aquest partit, però que fa un temps que està reaccionant molt bé durant els partits. Té una confiança amb ella mateixa molt forta, una recepció molt segura i no dubte mai a l'hora de rematar. Aquesta jugadora és l'Alejandra Gual. Enhorabona!

 

A seguir treballant!

 

Cadet Escolar - Crònica de l'entrenadora Clara

 

Dijous 15/03

 

El passat dijous dia 15 de Març l’equip Cadet dels Arcs va jugar contra l’Institut Quatre Cantons. Va ser la primera victòria d’aquesta segona volta amb un 1-3. Vam saber mantenir el nivell del joc en tot moment i no vam ser benèvoles amb l’equip contrincant. Ens va ajudar molt el primer set començar amb un 7-0 amb els serveis de la Carla Aragonés ja que ens van donar confiança per encarar la resta del partit. Vam minimitzar errors i vam ser eficients en atac sobretot amb  Mafalda i Irene. M’agradaria destacar també l’actitud de na Giulia en recepció ( sobretot als serveis més curts) i la defensa de la Gisela. Cal dir també, que al segon set vam baixar la guàrdia i vam deixar que el nostre adversari ens guanyés. En general però, vam estar a l’altura i, el més important, vam gaudir del partit.

 

Continuem treballant!

 

Dissabte 17/03

 

En una setmana les cadets van jugar dos partits. En aquest cas, el segon es va diputar a l’escola Frederic Mistral a les 10:45 del Matí. En un principi, sabiem que el partit no seria tant fàcil com el del dijous passat així que ens vam haver de mentalitzar i concentrar molt per a entrar ben “enxufades” al partit.

 

El primer set vam començar perdent amb molt desavantatge en el marcador. L’equip contrincant va començar molt fort amb un servei molt llarg al fons del camp que ens complicava la recepció i la construcció de la jugada. Va ser un set que no es va jugar del tot malament però que no es va fer la feina que calia fer per a poder guanyar-lo.

 

El segon set va anar millor gràcies als serveis, una altra vegada, de la Carla Aragonés que ens va permetre començar amb força avantatge. Però això no va ser suficient per a poder-lo guanyar perquè ens van caure moltes pilotes a terra i vam fer forces errades d’atac. Vam acabar perdent el set. Anavem 0-2 però no ho vam donar tot per perdut. El tercer set l’actitud va canviar de manera exponencial i vam lluitar fins al final. Ens vam comunicar molt més i concentrar molt més en que la pilota no podia caure de cap de les maneres. Poc a poc vam anar escalant punts en el marcador fins guanyar aquest tercer set on van destacar els atacs de la Natàlia Aragonés amb l’ajuda de la feina de les col·locadores. L’últim set el vam lluitar molt també i no vam baixar la guàrdia en cap moment. Tanmateix, l’equip rival va saber veure els nostres punts dèbils i els va aprofitar per guanyar-nos.

 

En general, va ser un partit molt intens i molt ben treballat. Algunes van sortir més contentes que altres però en general totes coincidim que cal treballar aspectes concrets que ens costa fer al partit com obrir-se per atacar o anar al “apoyo” quan la col·locadora està al bloqueig.

 

Seguim treballant.

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

La impressionant ciutat esportiva de Torredembarra no ha impressionat a les noies del juvenil preferent que s'han imposat 3-0 a les del Tarragonès. 

Els dos equips arribaven motivadissims a la cita. La darrera vegada en el que es van trobar aquests equips va ser un nivelladissim partit que es van acabar emportant els noies dels Arcs al Tie Break. L'unic punt i els únics sets que se li han escapat als Arcs en aquesta segona fase. 

 

Així doncs el Torredembarra ha rebut a les nostres noies amb el pavelló ple, una grada molt activa i un equip motivadissim amb la intenció d'aconseguir la victòria que tant aprop van tenir la última vegada. D'altra part els Arcs arribava amb ganes de demostrar perquè estan líders, guanyar amb autoritat i deixar enrera l'ensopegada de l'anada. 

 

Al final els Arcs s'ha imposat amb autoritat amb un 3-0 al marcador. Les noies s'han reivindicat com a favorites del campeonat a base de bon joc. No han donat opcions a unes locals ultra motivades que esperonades per una grada molt entregada no han abaixat els braços en cap moment. 

 

Una victòria més i les nostres noies segueixen imbatudes en el que va de segona fase. Ara aturada de setmana santa i a la tornada s'hauran d'enforntar al SantPedor a domicili. 

 

MVP: Laia Beltran, s'ha endut el vot decissiu de l'entrenador despres d'empatar a vots de les companyes amb la Júlia Desvalls que també ha realitzat un partidas.

Juvenil Federat

 

Victòria 0-3 per recuperar el liderat del grup

 

Partit a priori complicat per les juvenils de Els Arcs. Les de St Gervasi jugaven dissabte a St Boi, i en els últims dos partits fora de casa l'equip s'ha deixat fins a quatre punts.

 

Per més inri el partit començava una hora tard... i això podia descentrar a l'equip ja que tant Lluch com gran part de la plantilla són gent important i tenien compromisos als que atendre.

 

Ambtot potser va provocar que l'equip entrés un punt imprecís al camp, i es veiés obligat a remuntar un 16-13 en el primer set. Però si fins aleshores les de Els Arcs havien fallat fins a 7 serveis, va apareixer Cespedes per encadenar fins a 5 serveis consecutius.

 

La remuntada va deixar tocat a un combatiu St Boi, i les noies de Els Arcs van saber gestionar de forma intel·ligent tant el segon com el tercer set. Araujo es va encarregar que tant la recepció com la defensa funcionéssin, i les centrals Tiemo, Mar i Beth mostraven la seva superioritat a la xarxa. Gran partit de les col·locadores Maria i Dani, que van saber repartir el joc de manera molt ordenada.

 

Victòria 0-3 que ens permet seguir primers de grup... i somiar en el difícil ascens. Queda un partit importantíssim abans de setmana santa: diumenge que ve a Els Arcs. Seguim!

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

El Sènior va visitar aquest dissabte la complicada pista del CV Arenys amb l'objectiu de sumar algun punt. El repte era complicat, perquè en l'últim partit a casa Arenys havia derrotat a La Palma per 3 a 1 i perquè l'equip es presentava amb baixes molt importants per culpa de les lesions i del sagrat sacrament del matrimoni.

L'inici del partit feia preveure el pitjor: un desordre absolut en el joc feia que no aconseguíssim fer res de profit en atac, i com que tot el que passavem a l'altre camp eren frees, Arenys, amb un molt bon atac de les seves centrals, ens feia un veritable descosit. Les frees no arribaven a la nostra col·locadora de cap manera, i tot i que al rival li costava defensar, erem incapaces de fer-li cap mal. Només la Júlia, amb un molt bon atac a la línia, aconseguia fer-los pessigolles.
Per sort, al segon set tot va canviar i l'equip es va posar a treballar. L'entrada de la Roser, la Mònica i la Maria va revolucionar un equip que va començar a defensar pilotes impossibles i a tenir bones opcions d'atac en gairebé cada punt. La jugada del partit va ser una pilota que va recuperar la Maria empotrant-se contra la cadira de l'àrbitre i que la Roser, amb els reflexes que la caracteritzen, no se sap com va aconseguir passar a l'altre camp. Les de l'altre equip es van quedar tan al·lucinades que la van deixar botar. Apretant-les des de la bona defensa, les rivals van començar a fallar, i les centrals ens van deixar de semblar tan temibles quan les boles no els hi arribaven bé i quan la Katia va començar a guanyar-lis pilotes a la xarxa.
Un indicador del bon treball de l'equip al llarg de la setmana és que la seva oposada, que a l'anada s'havia fet un fart de fer punts, no ens en va fer ni un en tot el partit, gràcies a la defensa al fons de les líberos. 
El tercer set es va escapar perquè vam començar amb una mala ratxa de recepcions que ens van fer desconnectar del partit. El desànim ens va fer baixar (1)la intensitat defensiva i (2) la confiança en atac, i això va ser letal. L'entrenador va provar totes les tècniques de reanimació possibles: va esgotar els temps morts de seguida, va donar entrada de la Blanca de punta per intentar bloquejar més, va fer entrar a l'Andrea per la Júlia per fer un 6-2 i tenir sempre 3 atacs davant... Però ja era massa tard i el set s'havia escapat. La contribució d'un molt simpàtic àrbitre que va ser el màxim anotador del set amb unes 10 xarxes i uns 10 dobles, tampoc no va ajudar massa.  
Pel quart teníem reservat un últim as a la màniga: Blanca de punta i Cata d'oposada. I va funcionar! Magnífic set d'Els Arcs, potser un dels millors de la temporada. Els ingredients, els que ja sabem: intensitat defensiva i criteri en atac per fer suar al contrari. Set guanyat i objectiu complert.
Tocava lluitar per la victòria al Tie-Break. Vam començar molt bé, amb una Roser que els va fer molt mal des del saque. Però entre el punt 5 i el punt 10, Arenys va treure la seva millor versió i, més per mèrit seu que per demèrit nostre, ens van passar pel damunt. Tocaven totes les pilotes en bloqueig i aconseguíen contraatacar sempre en condicions òptimes: de l'equip al que li costava defensar vam passar a una màquina perfecte d'aixecar pilotes... I sense gairebé ni adonar-nos, ja ens guanyaven per 7 a 13. Amb 5 minuts de passar-nos per sobre en el tie-break els va ser suficient per endur-se la victòria.
Destacats del partit:
Júlia - Arcadi Oliveres: s'està reivindicant. Porta dos caps de setmana duent a terme el seu paper a la perfecció, i ja es postula com una alternativa real al sistema capitalista.. Perdó, a la Marta.
Katia - Becky G: els partits grans són els que més li van. En les grans ocasions sempre brilla i és protagonista. Màxima anotadora en atac i un mur en bloqueig. 
Viñuales - Vladimir Putin: és una mica dictadora, però té un arsenal nuclear a dins, fa por als rivals i sempre està allà donant... guerra. I com el rus, guanya eleccions (a MVP) cada dos per tres.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410