· 

El Senior es retroba amb la victòria amb un gran partit a casa

Pre-Aleví - Crònica de l'entrenadora Sílvia

 

Ha estat una setmana amb mal temporal, això ha comportat no poder entrenar com de costum. I s'ha notat en el partit.

 

Els nostres nausiqueros portaven una molt bona ratxa de partits que s'ha vist afectada aquest divendres als ARCS, l'Abril es queixava de que aquella pista estava gafada, però l'actitut al camp ha estat el que no ha fet possible endur-se ni un set a la butxaca. Però no passa re, a seguir entrenant i a seguir lluitant.

 

El partit a començat uns minuts més tard del que hauria d'haver començat a causa de la puntualitat d'algunes jugadores, el primer set han començat amb molta força, però finalment s'han despistat i se'ls ha anat de les mans, tot i això la banqueta com de costum no ha parat d'animar, quins càntincs senyores i senyors, crec que els de OT els hi treuran els drets d'autor.

 

Un segon i un tercer set fent d'arbres al camp.. doncs dona poc a comentar.

 

Esperem que canvii el temps, així com l'actitut en el camp.

 

Però com diu la cançó, tant si perd com si guanya la Nausica és la canya, així que no passa re per una derrota, dels errors se'n aprèn, així que el divendres vinent més i millor.

Aleví - Crònica de l'entrenadora Blanca

 

La Salle Bonanova - Aleví

 

Després d’una setmana de pluja que no ens va deixar entrenar, les jugadores de l’Aleví van arribar a La Salle amb l’actitud a tope. 

 

El partit, tot i no acabar amb el marcador desitjat, 2-1 a favor de La Salle, les jugadores van fer un molt bon partit. Sempre fent tres tocs, bones col•locacions que van permetre atacar amb fintes o passar-la al fons perquè a l’altre equip els hi costés construir jugada i fins i tot vam veure algun que altre remat de la Gabriela, la capitana.

 

Llàstima dels errors tontos comesos com la falta de comunicació en uns quants punts de defensa i recepcions a la xarxa  que van fer que ens quedéssim enrere. 

 

A destacar del partit, una Júlia Vázquez que va fer el seu millor partit de la temporada, una Laura Pérez que va defensar molt bé les boles curtes i l’actitud de l’equip que va permetre que elles i la grada disfrutessin al màxim.

Infantil B - Crònica de l'entrenadora Clara

 

El passat divendres l’equip infantil va obtenir la segona victòria de la temporada amb un 3-0 conta l’escola Infant Jesús. Vam treballar molt bé les construccions de les jugades, vam

mantenir l’actitud i vam minimitzar el màxim les nostres errades. El primer i el segon set es van desenvolupar amb un marcador més ajustat mentre que el tercer set les vam deixar a set punts!

 

M’agradaria destacar els serveis de la Martina (llargs i al fons del camp) en particular i l’actitud de tot l’equip en general.

 

Felicitats per la Victòria, seguim treballant!

Infantil A - Crònica de l'entrenador Joan

 

Teresianes - Arcs

Divendres 02/03

 

Divendres al pavelló de Teresianes tot es presentava molt bé, una pista amb molt bones condicions, coberta, no feia fred i les noies estaven bastant animades; alguna cosa va fallar i com a cada partit l'escalfament no ens va ser suficient, necessitem regalar un set a l'equip rival per escalfar així com cal.

 

Acabat el primer set, ja un poc més dins del partit i després d'un parcial de 25-11, les noies feren un canvi, tant d'actitud com de joc. Va ser un set molt lluitat i ben treballat, això va fer possible que ens emportéssim el segon set. Tant el segon set com el tercer es pogueren decantar tant per un costat com per l'altre. Es va lluitar cada punt des del principi fins al final, tot i això, el tercer set va ser favorable per Teresianes. Amb el marcador 2-1 en contra, va ser difícil remuntar-ho, l'equip rival estava més concentrat i més motivat que nosaltres.

 

El quart set va ser clarament per Teresianes, ja era el set que tancava el marcador amb un 3-1. La recepció va fallar bastant, així com els nostres remats que durant tot el partit no tingueren l'efectivitat que ens tenen acostumats.

 

Cal remarcar unes quantes coses d'aquest partit, en particular el servei de Teresianes, que era molt efectiu enfront de la nostra recepció, que no passava uns dels millors moments, sobretot durant l'últim set. Però no tot va ser negatiu, molt on treball de les col·locadores a la xarxa, i sobretot la defensa durant el 2n i 3r set. També m'agradaria destacar una de les noies que va demostrar una gran actitud en defensa, aquesta és l'Aina Busquets, que independentment del resultat a cada punt es tirava i defensava pilotes impossibles, també va aportar molts punts de servei.

 

Bon partit i a seguir treballant!

Cadet Escolar - Crònica de l'entrenadora Clara

 

Derrota 0-3 per l’equip cadet dels Arcs a casa. El passat divendres vam jugar contra la Sedeta, rival ja conegut per a nosaltres. No ens esperàvem que anirien tant fortes. Vam començar el primer set perdent de 10 punts vist que ens costava molt sortir en recepció i rotar. Tot i així, les vam atrapar fins a igualar el marcador sense poder, però, emportar-nos el set. Aquesta primera part del partit hi ha haver molta motivació, actitud, ganes de provar coses i, en definitiva la construcció de bones jugades. M’agradaria destacar en aquest set els atacs de la Giulia que ens van permetre remuntar en el marcador. El segon set va ser molt més fluix. Les rivals ens van buscar els nostres punts més febles i els van aprofitar: ens van fer molts punts en recepció amb un servei fort i al fons que érem incapaces d’agafar i, en defensa, amb una finta curta darrere del bloc. Amb això, se’ns en van anar del marcador fins que es van acabar emportant el set. El tercer set va estar més treballat tot i que també el vam perdre.

 

M’agradaria destacar els atacs de la Natàlia a la línia que els hi van fer molt mal a les rivals.

 

Per últim, en aquest partit les de la banqueta (algunes més que altres) han començat a pensar més enllà d’elles mateixes per animar a la resta de les companyes i començar a ser un equip.

 

Seguim treballant

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

- Pendent de crònica oficial -

 

Juvenil Preferent 3 - Escola Pia Granollers 0

 

Puyuelo és un noi ocupat.

Puyuelo treballa molt, se'n va a dormir tard i s'aixeca ben d'hora ben d'hora.

Puyuelo fa la compra, el sopar, tres rentadores setmanals, entrena, juga...

Puyuelo els diumenges fa neteja del pis. I clar, no té temps per fer la crònica.

 

Puyuelo...espavila.

Juvenil Federat

 

El Juvenil es jugava el liderat a la complicada pista de Salou, un rival que a l'anada ens va obligar jugar al 100% per poder guanyar.

 

Derrota 3-0. El primer set les noies de Els Arcs van anar sempre per davant, amb un gran servei i treballant a la perfecció el K1. El rival no posava les coses fàcils i poc a poc, amb una gran defensa, van remuntar i guanyar el set.

 

Aquest cop va ser dur per un equip que aquesta temporada no ha anat mai darrera del marcador. El rival estava jugant a un gran nivell, i això obligava a fer un partit casi perfecte.

 

I malauradament no va ser així. Derrota davant d'un rival que va ser millor, res a dir. Es va lluitar, cosa que es va trobar a faltar en partits anteriors. Però els nervis van fer que es fallés en moments claus, tant al primer com al segon set.

 

Una llàstima perquè el somni de l'ascens s'allunya. Ja no depenem de nosaltres, així que toca anar a guanyar cada partit i esperar que els rivals fallin. Una dura prova per l'equip, que necessita tornar a confiar en el seu joc i currar com mai. Veurem si en som capaços.

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

Torna el millor Sènior.

 

I com l'hem trobat a faltar... Moltes setmanes després, diumenge Els Arcs va tornar a ser un equip lluitador, que defensava pilotes impossibles i que atacava pensant. I quan aquestes dues premisses es compleixen - defensa sòlida i atac amb criteri-, és molt difícil guanyar a aquest equip.

 

Bona part de culpa d'aquest canvi radical la té la líbero Mònica. Ni un sol error en defensa en tot el partit! Ni un! Tot el que anava a zona 5 es trobava amb un mur de contenció de color vermell. I aquest cop fins i tot es va tirar al terra a salvar pilotes perdudes! La graderia estava embogida... També va ser clau el partidàs que van fer les tres puntes al darrere: ha costat molt, però diumenge van estar les tres excel·lents en quant a lectura, decidint sempre bé si anar a cobrir la diagonal llarga o la doble línia. A més, les quatre (la Mònica, l'Anna, la Cata i la Clara) van estar excel·lents en recepció durant tot el partit, la qual cosa va permetre que l'atac brillés molt més que en els últims partits. A l'Anna, aquesta solidesa retrobada en recepció, sumat a la seva gran aportació en defensa, li va valer guanyar l'MVP.

 

En atac van brillar especialment la Marta i la Blanca, amb 19 punts cadascuna. La Blanca va estar especialment encertada amb el saque (va fer 10 punts des de la línia de saque!), i la Marta va comptar amb l'inestimable ajuda de la Maria Viñuales, que ens va tornar a donar la màgia que necessitava l'equip. Si hi hagués un Top 5 de les jugades més espectaculars del partit en totes hi sortiria la Maria: una col·locació de 1 a 4 mirant a la grada que va trencar la cadera a les centrals rivals, una finta traient el colze per sobre de la xarxa... Quan vol, aquesta noia és energia en vena.

 

Però no tot van ser flors i violes. El segon set ens va ajudar a recordar lo fràgils que som quan deixem de treballar bé i comencem a donar vida als rivals a base de pilotades "sin ton ni son" a la paret. Per què arriscar innecessàriament quan estem magnífics al darrere i les altres no tenen manera de fer-nos punts? Qui lo sa...

 

De cop hi ha contagi generalitzat dels nervis, deixem de confiar en nosaltres mateixes i arronsem el braç. I enlloc de centrar-nos en la defensa, el curtcircuit cerebral porta a que la inseguretat en atac es transmeti a tots els altres aspectes del joc.

 

Continuarem treballant perquè aquestes pàjares es redueixin al mínim possible.

La setmana vinent toca confirmar aquesta millora en l'aspecte defensiu a Reus!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410