· 

Gran victòria del PreAleví a Els Arcs

Pre-Aleví - Crònica de l'entrenador Joan

 

NAUSICA - ESCOLA SANT GREGORI

Pel que s'ha vist, els canvis d'entrenador afavoreixen al prealeví, que aquest cap de setmana aconseguí la seva segona victòria.

 

Un equip molt unit que demostrà la força i la motivació que transmeten els ànims des de la banqueta. Una de les coses bones que té aquest grup són els ànims, les ganes de jugar i un meravellós companyerisme.

 

Cal destacar els saques, entraren gairebé el 100% dels nostres saques, això ens va ajudar a aconseguir la victòria tan desitjada pels nostres nausiques.

 

Joan "Va ser un paler poder portar aquest grup tan actiu i animat. Espero poder repetir un altre cop, fins a la pròxima."

Aleví - Crònica de l'entrenadora Blanca

 

Aleví - Escola Joan Roca

 

El passat divendres dia 16 de febrer, l’equip Aleví del Nausica es va enfrontar a l’escola Joan Roca. 

 

Tot i acabar amb una derrota 1-2, les jugadores van estar al nivell, aquest cop si que van col•locar i inclús van fer algun remat i fintes! 

 

A destacar, el segon set, que vam començar per sota i les jugadores, gràcies a la seva constància, van aconseguir remuntar-lo.

Infantil B - Crònica de l'entrenadora Clara

 

El passat divendres vam jugar contra Mundet a les 18:30. Vam perdre 3-0 al camp del rival però va ser un partit ben jugat i ben defensat.

 

Vam estar molt concentrades i actives durant tot el partit: Vam fer molt bones recepcions que ens permetien organitzar i construir jugades amb atac. El que ens va fer patinar més van ser els serveis i algunes errades per falta d’atenció. En general  hi vam posar molt bona actitud tant a dins el camp com a la banqueta.

 

Seguim treballant noies,

Infantil A - Crònica de l'entrenador Joan

 

ARCS - LA SADETA

 

La fortalesa de l'Infantil A impenetrable per tots els costats. Les noies varen defensar més que mai, demostraren una gran actitud enfront dels adversaris, molt atentes i actives durant tot el partit.

 

És important mencionar la reacció de les jugadores davant la derrota del primer set. Això ens va ser molt favorable respecte als sets que jugarem a continuació. Els serveis, en general, foren una gran ajuda per aquesta victòria per què hi va haver pocs errors. L'actuació de Tània i Maria va ser destacable en aquest partit pels nombrosos punts que aportaren.

 

La defensa és un aspecte molt important en el vòlei i, sobretot, en les categories d'iniciació. Com ja s'ha mencionat abans, en aquest cas va ser extraordinària, tot i que el mèrit és de tot l'equip, en aquest cas seria interessant remarcar les nombroses intervencions tant de Jana com d'Aina B. Defensar no només és lluitar per què la pilota no toqui el terra, sinó que també intentar evitar que passi al nostre camp, és per això que la defensa comença a la xarxa i en aquest aspecte, s'ha de remarcar el treball de Maria però encara més el de Paula, que demostrar un gran canvi molt positiu en el joc aeri.

 

Finalment, fer especial menció a Anna i Lena, que després de molta insistència han començat a treballar els remats i durant aquest partit han demostrat que no suposen cap obstacle per elles.

 

Enhorabona per aquesta victòria tan merescuda i que ens ha situat a la primera posició de la lliga. A seguir treballant!

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Plaza

 

Crònica en construcció -

 

Juvenil Federat

 

El Juvenil Federat desperta a temps i es situa com a líder

 

Tres jornades ha trigat el Juvenil Federat en posar-se líder en solitari del Grup 3 d’ascens a Segona Divisió. L’equip jugava a casa, a Els Arcs Aquagym Stadium; el “santuari del vòlei” i un autèntic malson pels rivals, que ja visiten el “temple de St Gervasi” amb els mateixos ànims amb les que em presento a una cita amb l’uròlec. Al “Palau blanc-i-negre” les jugadores de Els Arcs es senten fortes, animades per les cinquanta mil goles que sempre omplen les grades. Després d’aquesta breu introducció -i com que no em queden més noms inventats per batejar el pavelló de Els Arcs- començo amb la crònica del partit.

 

Primer set. 11-15 al marcador. Els Arcs va perdent. Temps mort i el realitzador de TV3 es veu obligat a donar pas a la  publicitat degut a la quantitat de renecs i paraules malsonants que està vomitant Lluch en ple horari infantil. No ha estat una escena gaire pedagògica que diguem, i això que molts nens hauran marxat a casa havent enriquit el seu vocabulari. En fi, la cosa pintava malament, bàsicament perquè les noies encara no s’havien decidit a jugar a vòlei. Al rival no li feia falta ni rematar, que les solidàries jugadores de Els Arcs ja s’encarregaven de regalar’ls-hi els punts. Bàsicament ens estàvem fent l’harakiri amb un plàtan. I d’aquí l’emprenyada de Lluch. Per sort, sona el despertador i, poc a poc, l’equip comença a endollar-se...i a remuntar. Grans serveis de Cesbus i Maria... grans defenses de la Gina i la Vio... i enorme Quinti de revulsiu entrant desde la banqueta. Les noies aconsegueixen capgirar el marcador i endur-se el primer set.

 

A partir d’aquí poca història. A meitat del segon set el partit ja estava trencat i les locals, ja més concentrades, comencen a recuperar sensacions davant d’un rival en xoc post-traumàtic. Perquè m’entengueu, estava sent com un sopar al Bulli amb Ferran Adrià donant de menjar a un client declarat en vaga de fam. Mentre el rival es concentrava en evitar els remats de les puntes, les centrals es posaven les botes sense cap mena d’oposició. Gol per l’esquadra i premi per la Dani i la Maria, que movien l’equip a plaer. 3-0 acabant en un nivell -moderadament- alt tant en servei com en recepció, potser la millor notícia en l’inici d’aquesta segona fase. I les grans responsables de que l’equip no desconnecti són les dues lliures: la Violeta i la Mercè, MVP’s dels dos últims partits.

 

Tot i la victòria l’equip no ha aconseguit estar al 100%, i s’ha tornat a mostrar irregular, sobretot en el K2 -transició defensa/atac, benvolguts ignorats-. En resum: noies us espera una setmana de “curru” que ni a la Marina. I qui es relaxi la tindré fent esprints pel carrer Santaló fins que vinguin els dels serveis socials.

 

Com sempre –i ja em repeteixo més que els Backstreet Boys en el meu Spotify-, això de l’ascens només depèn de nosaltres. I si ens ho creiem i ens relaxem, rodarant caps. Això de guanyar al final pot ser contraproduent si un s’ho creu massa. Tot és perjudicial en excés: la xocolata, els greixos, David Bustamante...

 

Això és tot, teniu una cita important el pròxim dissabte a les 16h a St Cugat. Juguem a casa d’un històric del vòlei català així que ja us esteu posant guapos i per venir a animar a l’equip. Bona tarda. 

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

Crònica en construcció -

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410