· 

Victòria de mèrit del Juvenil Preferent que fa somiar l'equip amb la classificació

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

Extraordinària victòria del Juvenil preferent dels Arcs contra Vall d’Hebron que els hi permet seguir lluitant per la quarta plaça en aquest trepidant final de primera fase. 

 

Jugar contra el 3er classificat a la taula al seu camp no semblava a priori una tasca fàcil. Però l’equip dels Arcs tenia molt clar que havia de jugar de forma extraordinària si volia endur-se els tres punts. Per que és així com els petits clubs com el nostre van fent-se un forat en el vòlei català, pas a pas, treballant i jugant extraordinàriament millor que les rivals.

 

Primera vegada que un equip de Volei els Arcs, guanya al Olimpics. Una pista sagrada del vòlei català que ha vist i segueix veient setmana a setmana partits del més alt nivell nacional. Un petit pas per les noies del Juvenil Preferent, però un gran pas pel club en el seu camí cap a fer-se un lloc en el vòlei català.

Aquest 3-1 col·loca a les noies en la 5a plaça a dues jornades del final de primera fase. Queden dues jornades en les que s’han de sumar el màxim de punts possibles per tal de robar la plaça al Dolors Mallafré o al mateix Vall d’Hebron.

 

MVP votada per les seves companyes Helena Gassó.

 

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

Que totes les derrotes siguin així.

 

Avui més que mai tenim fe en les possibilitats d'aquest equip per competir per pujar a 3a. Perquè en el partit contra Castellar d'aquest cap de setmana, les noies del Sènior van demostrar un caràcter que no havíem vist mai encara. En un 4t set èpic, les noies van aixecar 4 pilotes de partit amb una Marta absolutament desenfrenada i una Katia letal. No queia ni una pilota al terra, la oposada convertia tot el que tocava en punt i la Katia descosia les rivals a base de bloquejos i "pinchotes".

 

Com sempre, el partit contra Castellar no va decebre i es va decidir en un tie-break molt ajustat. Tot i fer el canvi amb 8-5 a favor, en aquesta ocasió no vam saber tancar el partit i 4 errors no forçats seguits van donar vida a un rival que estava ja mig grogui. Tot i el mal final, marxem amb bones sensacions i amb un punt treballadíssim que significa la classificació matemàtica per a la fase d'ascens!

 

La nota negativa: la lesió de la Blanca tot just començar el partit. 

La nota positiva: l'alt nivell de recepció al que ens ha acostumat la Clara, escollida MVP. 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

623199719