· 

L'Infantil B acaba perdent contra el líder tot i el bon partit de la Clàudia i l'Aina

Aleví - Crònica de l'entrenadora Blanca

 

L’Aleví de Nausica va patir el divendres una derrota 2-1 a la pista de l’escola Sant Josep Oriol.

 

Tot semblava anar sobre rodes durant el primer set, no hi havia qui parés a aquestes noies que no van deixar que caigués cap pilota.

 

Tot i així, el canvi de camp ens va jugar una mala passada, potser va ser la il·luminació o potser que ens va faltar una mica més de concentració que no ens va permetre mantenir el ritme amb el que havíem començat.

 

Aquesta setmana tocarà treballar dur per demostrar que realment l’equip sap fer màgia.

Infantil B

 

L'Infantil B va perdre divendres a casa contra el líder Teresianes.

 

L'equip va anar de menys a més. Segons la Clara "encara falta ordre al camp i les noies encara juguen amb certa por". Tot i així cal destacar els bons serveis de les noies, potser l'aspecte que més han millorat.

 

El tercer set va ser el més disputat, en part gràcies a unes inspirades Clàudia i Aina.

 

Falta donar el pas. Sobretot a l'hora de deixar-se anar i no tenir por a fallar. L'equip està treballant bé i s'està veient l'evolució. A l'Infantil B li ha tocat un grup realment complicat, però això s'ha de veure com un repte i una gran possibilitat de millorar contra equips molt forts.

 

Endavant noies!

Infantil A - Crònica de l'entrenador Joan

 

Segona derrota consecutiva de l'infantil (3-1) Frederic Mistral vs Arcs.

 

Fred, pista exterior, les pilotes molt dures... excuses que no ens han d'enganyar. La superioritat de l'equip rival era clara, remats potents, unes col·locacions molt precises, una defensa molt ben estructurada, que en cap moment es va veure trencada per l'atac de les nostres; tot i això no impedeix que les de l'infantil A juguessin un tercer set espectacular.

 

Es va demostrar que es pot lluitar i que sabem fer front a equips més forts! Una Lena increïble en defensa que va demostrar unes grans habilitats com a futura receptora. Paula, que podem dir? Una futura magnifica bloquejadora, molt atenta a la xarxa i a les lluites aèries.

 

Podem dir que seguim millorant dia a dia, ho varem demostrar divendres, hem de seguir treballant al mateix ritme, si aconseguim mantenir el ritme durant els entrenaments sense dubte que veurem uns resultats molts millors que positius!

Cadet Escolar - Crònica de l'entrenadora Clara

 

 

La Clara analitzava l'equip de la següent manera: "El Cadet és un equip molt potent. Tenim jugadores que poden donar molt de sí però, per falta d'actitud, tot aquest potencial queda una mica inhibit. Cal apretar molt més en l'actitud, i en la serietat necessària que hi ha d'haver en un equip de vòlei". Tot això l'entrenadora ho comentarà amb l'equip per tal que les noies despertin i comencin a treballar amb ganes. Segons la Clara el resum és que "tenim jugadores que tiren més del carro, i en tenim d'altres que es gronxen més".

 

No hi podem estar més d'acord. El partit és un premi que la jugadora es guanya en funció de si ha entrenat bé, o no ho ha fet.

 

Pel que fa al partit, cal destacar que al primer set va costar entrar en joc. L'equip va jugar força bé però el rival va aprofitar les errades de concentració per remuntar-lo.

 

Tot i així les jugadores es van esforçar per el·laborar sempre jugades de tres tocs. Vital l'Ari sobretot en recepció, defensa i atac, posant-hi moltes ganes. Així si. També la Júlia col·locant va fer un bon partit.

 

El segon set l'actitud va baixar i es va notar en recepció. També caldrà treballar la col·locació i buscar els forats.

 

El tercer set se'l va endur Els Arcs. Es va notar que jugadores que durant els entrenaments no hi posen les ganes necessàries, es van esforçar. El repte és mostrar SEMPRE aquest actitud, i no només als partits.

 

El quart set en canvi els ànims van tornar a decaure i no es va jugar tant bé. La relaxació va perjudicar l'equip i es va acabar perdent 3-1.

 

Bon partit de la Laia Ballesté al servei i la Mafalda, i gran debut de la Paula.

 

Clara acaba l'entrevista de manera categòrica: "Continuarem treballant els aspectes tècnics i tàctics que ens costen, i aclararem quin és el nostre objectiu com a equip. Tenim un equip amb molt nivell però de moment no ho estem aprofitant".

 

A currar noies, teniu el repte de convertir-vos en un gran EQUIP -i això és feina de TOTES-.

 

 

Juvenil Preferent - Crònica de Mr Puyuelo

 

Duríssima derrota 3-0 al pavelló del Dolors Mallafré a Vilanova i la Geltrú. Un partit en principi assequible per les noies que per diferents causes ha acabat en derrota. De raons en podem trobar moltes, l'horari, el fred del pavelló, les nombroses baixes a les files dels Arcs...

 

El resum: no hem sabut sobreposar-nos a les adversitats i per segona setmana consecutiva hem començat a jugar al 3er set. Aquesta vegada, no ha estat suficient i el 3er se l'han endut elles en un ajustadíssim 26-24.

 

3-0 i cap a casa, les noies han estat molt per sota del seu nivell i aquests tres punts els haurem de treure d'algun camp molt més complicat que Vilanova si volem estar entre les quatre primeres. Ja ens podem posar les piles i apretar totes juntes si volem arribar als objectius que ens hem posat. Hem d'aprendre a entrenar amb més intensitat i a utilitzar els escalfaments per anar entrant al partit, no per comentar les novetats del cap de setmana.

 

MVP Maria Lansac que ha aprofitat la seva alçada a la xarxa per bloquejar i rematar a un gran nivell.

Juvenil Federat

 

Avui aniré al gra que sé que la majoria no passeu del segon paràgraf, colla de ganduls. Més llegir a Roth i menys mirar Operación Triunfo. Doncs diumenge va tocar *matinar... a les 12h el Juvenil arrencava a casa la segona volta de la primera fase contra Mataró. Partit trampa, ja que a l'anada les del Maresme van complicar-li la vida a les juvenils.

 

Bones notícies: ens xiulava l'extraordinari Fernando Curioso. Des d'aquestes línies és provable que ens haguem excedit una mica en les nostres valoracions sobre les actuacions arbitrals -sempre amb arguments i des de l'absolut respecte-. Suposo que per això la Federació decideix enviar al seu millor àrbitre a xiular aquest derbi tant complicat. Curioso -àrbitre d'àrbitres, il·lustrat del reglament- és probablement un dels col·legiats més respectats i admirats del gremi. Controla cada detall, no dubte mai a l'hora de prendre decisions i és dialogant. Un geni. Llir entre cards.

 

Sincerament el partit va tenir poca història. Victòria 3-0 del Juvenil Federat que li permet distanciar-se fins a quatre punts del segon classificat. Extraordinària l'Èlia -MVP per unanimitat amb el 100% de l'escrutini incloent el vot per correu-, que va tenir un partit d'aquells per emmarcar.

 

El primer set el Juvenil Federat es va mostrar molt segur. L'equip es va valer dels serveis de la Tiemo, la Sònia i la Gina per distanciar-se en el marcador. La Violeta s'encarregava de que la recepció funcionés a les mil meravelles. I a partir d'aquí l'equip es va anar trobant cada cop més còmode en atac i defensa a mesura que la Dani entrava en joc. 1-0.

 

A nivell de joc en canvi potser el segon set va ser el que millor es va jugar. Tant en el servei com en recepció l'equip no es va mostrar tant consistent, però entre la Mercè i la Quinti li van donar el plus necessari en defensa. En atac, la Maria aconseguia connectar amb la Beth i la Mar -molt atentes a la xarxa-, i amb una Cate "desatada" (no sabria com traduir aquest mot tant descriptiu). 2-0.

 

Per variar, moment de l'empanada argentina. El tercer set les noies van entrar pensant més en fer el vermut que en guanyar el partit. I així complicat guanyar. El 9-17 en contra al marcador feia pronosticar el pitjor...i més enllà d'esgotar tots el canvis possibles a Lluch no se'l va veure demanar ni un sol temps mort -Estupidesa? Genialitat? Ambdues coses?-. Doncs aquestes noies viuen casades amb l'èpica. I un increïble parcial de 10-2 a favor de les de St. Gervasi posa el partit 19-19. Segurament producte del canvi de medicació, a Lluch se'l veu sorprenentment tranquil. L'equip està més sòlid, i ni un marcador tant ajustat inquieta a les noies són capaces d'aixecar fins a dos punts de set en contra per acabar guanyant 30-28 a l'últim set. 3-0.

 

Dissabte que ve a un quart de dues -13h15 pels que heu de tornar a 4rt de primària- l'equip visita la preciosa localitat de Tiana per intentar allargar una increïble ratxa de set victòries consecutives. El principal enemic són elles: aquesta temporada no ens podem permetre confiar-nos. No **“cunde” perdre.

 

*Exacte, ho heu llegit bé: he escrit que va tocar “matinar a les 12h”. Els diumenges estan fets per quedar-se al llit, això és un fet irrefutable. Qualsevol persona honrada no surt de casa un diumenge abans de dinar si no és per anar a comprar el pollastre a l'ast. La gent que té festa i s'aixeca abans de les 10:30 del matí hauria de pagar més impostos.

 

**Prou. En contra del “cunde”. Buscaré a qui va inventar aquesta abominable expressió i ni els piolins m'aturaran. Noies, a veure si podem fer un esforç sobrehumà i llencem el “cunde” a les escombraries de la història d'una santa vegada.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

623199719