· 

L'Aleví està en ratxa! 3a victòria consecutiva

PreAleví – Crònica de l’entrenadora Blanca

(Capitana Berta Padrós 2-1 perdut)

 

Tercera jornada de partits, l’equip prealeví de Nausica s’enfrenta a l’escola Sant Ignasi.

 

Només arribar al camp de joc tenim unes quantes baixes inesperades, som 6!! Però això no desmotiva a l’equip.

 

El primer set se’ns escapa, però això ens dona forces per donar-ho tot en el segon set on l’equip lluita cada punt fins al final i amb l’ajuda dels espectaculars saques de la jugadora Nora Sans l’equip Prealeví de Nausica se l’emporta!

 

Marcador 1-1, empat que exalta als jugadors i a tota la grada, però els nervis ens juguen una mala passada i tot i l’esforç, el marcador es queda de part de l’altre equip amb un resultat de 2-1. Però no us preocupeu, el Prealeví no deixarà que es quedi així.

Aleví – Crònica de l’entrenadora Blanca

(Capitana Maria de Tomás 0-3 guanyat)

 

Dissabte a les 8:30h del matí a Sant Adrià del Besòs i amb unes quantes baixes, les jugadores de Nausica no s’ho creien, tenia pinta de ser un partit dur.

 

Inici del partit, la capitana de l’equip, la Maria, aconsegueix el servei en el sorteig que ens permet agafar una gran avantatge respecte l’equip contrincant i poc a poc ens anem imposant. Primer set guanyat!

 

Totes molt contentes, però el partit continua i encara hem de seguir concentrades. El segon set segueix la mateixa tònica, molt fortes en servei i cada pilota que passava al nostre camp tornant-la havent fet tres tocs, impressionant!

 

L’últim dels sets no baixem la guàrdia i aconseguim una victòria rotunda, 0-3.

Infantil B – Crònica de l’entrenadora Clara

 

Vam jugar a casa contra l'escola alemana. Erem 11 jugadores i totes van arribar amb molta energia. Quan van veure arribar l'equip rival totes es van quedar una mica inhibides pensant que les altres eren mes altes i mes bones però nosaltres teniem una cosa a favor: que no havíem de demostrar res a ningú i que amb l'actitud que tenim podem fer front a qui sigui. Vam començar amb un bon escalfament. El primer set vam començar guanyat en el marcador cosa que ens va fer agafar confiança amb nosaltres mateixes. Tot i així ens van acabar guanyant per només 4 punts!!! Que no eren tant tant Bones les altres? Vam demostrar que sabíem fer front a un contrincant potent. El segon set va ser mes fluix. Vam sortir mes nervioses al camp. Vam començar en recepció i teniem u a jugadora de l'altre equipo amb un sevei molt potent. Tot i així no ens va faltar valentía per plantar-nos davant la pilota i intentar tornar-la. En aquest segon set m'agradaria destacar els serveis de la Viki que se que va estar practicant amb la Natalia tot el dimecres a la tarda per a poder deixar-nos bocabadats. els El tercer set es realment digne de comentar. Vam començar molt per sota del marcador. Estavem desorganitzades i nervioses. A la meitat, van deixar de banda els nostres nervis i vam començar a gaudir del joc. Vam remuntar 10 punts al marcador per acabar amb un 25-23 per l'escola alemana. Va ser un molt bon set on la Lara (jugadora de primer any) va saber mantenir la pressio i va fer 6 serveis dins que ens van possibilitar remuntar al marcador.  M'agradaria destacar l'actitud de la Martina la qual te moltes ganes i no es deixa intimidar per ningú!

 

En general, totes van fer un bon partit. Això no es res mes que una petita nostra mes de l'evolució que anem fent com a equip. Seguim treballant.

Juvenil Preferent – Crònica de Mr Puyuelo

 

Victòria 3-0 contra Torredembarra!!! Per fi tres punts sumats que col·loquen en 4a posició al Juvenil Preferents dels Arcs. Partit guanyat amb autoritat, 25-14, 25-17, 25-13, en el que les noies han sabut mantenir la concentració i l'ordre de l'equip davant d'un rival amb dificultats per elaborar joc.

 

Les armes principals del Torredembarra eren un parell de serveis molt potents i alguns bons remats diagonal llarg que han costat de defensar, però tenien problemes per fer servir les seves armes amb continuitat. El joc dels Arcs no ha estat el millor que hem vist aquesta temporada pero els serveis potents, l'atenció en defensa i les pilotes tenses a les cantonades quan la jugada s'embrutava han permes mantenir la distància al marcador. Les noies han executat be les ordres que ha donat l'entrenador, assignatura pendent al darrer partit i que s'ha practicat durant la setmana.

 

MVP votada per les seves companyes, Andrea Delpech, que com ha central ha aportat en remat i ha estat molt atenta a la xarxa en bloqueig. L'Andrea cada dia es troba més a gust en el seu nou equip i es nota que va agafant la bona dinàmica.

 

La Laia Beltran com a oposada hiperventilada en defensa i la Julia Gonzalez pels seus serveis curts i llargs que portaven boja a la recepció rival, també han estat destacades per l'equip.

 

La setmana vinent darrer partit de la primera volta contra Sant Marti ( segones de la lliga ), omplim el pavelló dels Arcs per intentar rascar punts contra aquest rival difícil i així encetar la segona volta dintre de les 4 primeres posicions!

Juvenil Federat

 

Va som-hi. Sé que costa però apagueu per un moment el 3/24 i llegiu què ha fet la vostra filla aquest cap de setmana. Sé que costa. Amb tant moment històric hi ha qui fa la migdia amb el 3/24 de fons. Per si de cas. Jo m’he baixat l’aplicació al mòbil, i dormo amb els auriculars posats...i amb un ull tancat i l'altre obert. Ni us imagineu el quadro, tu. Però mai se sap.

 

En fi, al tema. Diumenge a primera hora el Juvenil Federat s'enfrontava a Mundet al pavelló del Carmel, segurament el desplaçament més complicat d’aquesta primera fase. S'enfrontaven els dos equips que lideren el grup, d'aquí la transcendència del partit.

 

Per variar el duel d’entrenadors el guanya l’equip de Els Arcs. Com sempre Lluch es presenta impecable al partit. Diguem no als entrenadors que van en xandall al partit. I encara aniré més lluny! Diguem no al xandall! El xandall és una derrota en tots els sentits, clara i sense pal·liatius. Una agressió mortal al bon gust. Un es posa xandall quan ha de fer esport i no vol embrutar roba. Anar pel carrer amb xandall hauria d’estar sancionat pels Mossos d’Esquadra, sobretot els diumenges al matí. Doncs bé el que us deia, partit complicat davant d’un equip que -per començar- ja ens guanyava per alçada.

 

Com era d’esperar la igualtat ha estat la tònica durant tot el partit. Ja des del principi l’equip rival es mostra contundent tant en atac com en defensa. És amb un gran servei que el Juvenil Federat sobreviu, tot i que a final de set els errors en recepció i defensa acaben condemnant a l’equip. Lluch decideix posar a la Gina de central i a la Cate d’oposada -una brillant decisió tàctica que ni Guardiola-, i l’equip es mostra més ordenat i segur en defensa. Comença la remuntada. El segon set és de Els Arcs de principi a fi. L’equip està endollat i comença a veure com buscar-li les pessigolles al rival.

 

1-1 i tot per decidir. El 3er set comença entre malament i fatal. No hi ha manera de tapar l’emorragia de remats de les puntes rivals. 17-21 al marcador. Mameta por i algun pare sortint al carrer a respirar de tanta angoixa que es respira. Però apareix l’orgull de l’equip. Amb la “Cesbus”* al servei, i la Sònia, l’MVP Gina i la Cate a la xarxa rematant, l’equip fa un increïble parcial de 8-1 i s’endú el tercer set. Quina remuntada senyors i senyores madammes et monsieurs!

2-1 a favor de Els Arcs i mig partit a la butxaca. Doncs no. L’equip local comença molt fort amb el servei i incontestable rematant per quatre, i en un obrir i tancar d’ulls ja s’han posat 11-6. Les jugadores de Mundet estan sacant i defensant molt bé, i no hi ha manera d’empatar el set. 2-2.

 

Cap fred i cor calent. Les claus per guanyar qualsevol Tie Break. I per més inri, les noies de Els Arcs encara no n'han jugat cap aquesta temporada i s’estrenen contra un rival que ha guanyat els tres que ha jugat. Doncs res a temer, l’equip entra convençut de la victòria i amb les idees molt clares. Increïble l’exercici de defensa que fa les de St Gervasi per anular a les puntes rivals, i l’equip acaba desplegant una autèntica allau de joc. 7-15 i victòria 3-2 pel Juvenil Federat.

 

L’equip surt viu de la primera prova de foc de la temporada. Si hi havia un mínim símptoma de relaxament entre les jugadores -suposo- que ha desaparegut. Hi haurà partits igual i més difícils que aquests, i l’equip ha d’estar preparat.

 

*Tenim un petit problema que ja haureu detectat. Tenim a dues “Gines” a l’equip així que a la última a arribar li ha tocat batejar-se. La Gina Gassol segueix sent Gina, i la Gina Cespedes passa a ser “Cesbus”. No em pregunteu d’on bé el nom perquè no ho sé. Déu vos guard.

Senior Federat - Crònica de Mr Plaza

 

Quarta victòria d'aquesta temporada del Senior, que encara no coneix la derrota.

Aquest cop per 3-0 a casa contra el Frederic Mistral.

Les noies van començar bastant insegures al saque; van fallar més de l'habitual i van deixar que les rivals s'acostessin en alguns moments en el marcador. Tanmateix, l'excel·lent rendiment en recepció que van tenir el trio Mònica - Anna - Clara va permetre l'equip lluir-se en atac com no ho havien pogut fer la setmana passada. Es va lluir especialment la Roser, que es va reivindicar amb el seu millor partit fins ara, entrant a totes i transformant en punt tot el que tocava.

 

Al segon set, canvi total del trio receptor (Irene - Cata - Sílvia) que va mantenir el bon nivell de l'equip.

Més nervis vam passar al darrer set. Un parell de fallos de concentració en la recepció i un atac d'histèria en atac per les puntes van fer que les visitants creguéssin per un moment en la remuntada, i van començar a defensar molt bé. Però a partir del punt 13 les noies van recuperar la calma, van tornar a treballar bé en atac i van recuperar la intensitat defensiva liderades per una Irene omnipresent que es va endur l'MVP. Tot això els va permetre remuntar i endur-se finalment el set per 25-19.

 

La setmana que ve tocarà matinar de valent per mantenir el liderat a la complicada pista del Jaume Balmes.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410