· 

Increïble victòria del Senior Federat a Castellar, que el situa líder de grup

PreAleví - Crònica de la Sílvia

 

Segon partit de la temporada,  els nausiques han entrenat de valent per poder-ho afrontar!  Es nota molta concentració tant al camp com a la banqueta,  entren quasi tots els saques,  fem moltes jugades de 3 tocs,  anem a buscar la pilota...  Una gran millora respecte el primer partit,  tot això no s'aconsegueix la victòria,  però mica en mica,  no tinguem pressa,  ja arribarà.  Diuen que lo bo es fa esperar, doncs victòria aquí t'esperem entrenant a tope i animant a tope!

 

No us perdeu el pròxim partit no només per veure els nausiqueros,  sinó també la seva super nova mascota!

Aleví - Crònica de la Blanca

 

Capitana Julia Suriñach

 

Segon partit de la temporada, l’Aleví s’estrena al pavelló dels Arcs contra Joventut les Corts, un equip que a primera vista semblava potent, però que les jugadores van saber plantar-li cara.

 

Tot just comença el partit, l’equip visitant s’avança en el marcador, però l’Aleví de Nausica, lluny de desmoralitzar-se, va aconseguir remuntar un 17-22, però tot i lluitar fins al final va acabar perdent 23-25.

 

Les nostres jugadores no es donen per vençudes, el marcador del primer set es transforma en la principal motivació per seguir batallant la resta del partit. 

 

En el segon i tercer set van anar a per totes, salvant pilotes impossibles, buscant la debilitat de l’altre equip en els saques i inclus defensant els seus forts remats. És així com l’Aleví torna a aconseguir una gran victòria 2-1, tot un espectacle!

Infantil B

 

L’infantil B ens encanta. Les noies es presentaven dissabte a les 8h30 del matí a l’Escola Montserrat amb lleganyes als ulls. Però res millor que els nervis per a despertar-se. Tot i perdre 3-0 a Montserrat -un equip molt bo-, l’equip va tenir una actitud boníssima.

 

Destacar la Nuna al servei, l’Aina i l’Anna Puig. Molt bona relació entre les companyes que faran que aquest equip tiri endavant. Toca seguir treballar.

Infantil A

 

Segona victòria de l’Infantil A. Segons l’estricte entrenador Alzina “Ens falta experiencia amb el nou sistema tant en defensa com en recepcio, però hem de seguir treballant dia a dia. Tot i haver-ho fet bé encara es pot millorar molt!”.

 

L’entrenador es mostrava satisfet de com es va treballar, tot i que destaca que encara s’ha d’entrenar més i millor. A destacar l’Anna Nassarre en defensa.

Cadet Escolar

 

Victòria 2-3 del cadet a camp de Sadako. L’equip va entrar molt enxufat el partit i es va endur el primer set amb autoritat. I passa el que passa, els dos següents sets l’equip entra poc motivat i molt despistat, i els perd. Amb 2-1 a sota les noies es tornen a posar les piles i remonten el partit.

 

Segons la Clara “falta entrenar algunes coses com la col·locació i la defensa...sobretot amb actitud al camp. Es nota quan no hi ha compromís als entrenaments”. Avís per a les jugadores.

 

A destacar els remats de la Irene, la Julia al servei, i la Laia Ballester bloquejant. També fa falta que la banqueta animi.

Juvenil Preferent - Crònica de Mr. Puyuelo

 

Molt bon partit als Arcs contra Vall d'Hebron que segurament és el millor equip de la lliga. Perdut 3-2, els sets guanyats demostren que quan l'equip funciona te un nivell molt alt, 25-17 i 25-12. Però després hi ha moments de dubte, falta de concentració i cangueli que ens passen factura, sobretot als TieBreaks.

 

Elles eren bastant llestes, sabien on sacaven per tocar els ous, en plan sacar en R1 a la punta propera per dificultar la penetracio de la colocadora etc Atacaven molta linea que es un punt fluix en el nostre sistema de defensa etc. Pero molt bon partit un altre cop sense arbit, gracies a la mare de la Mireia Mestres que ens ha portat marcador i acta. Ens ha faltat concentració en moments claus per executar les instruccions que dona l'entrenador i aprofitar les debilitats del rival, però estem en el bon cami.

 

Destacades, Georgina que entrant desde la banqueta ha aportat a l'equip sobretot  en les colocacions a 4, Maria Lansac que comença a aprofitar la seva alçada a la red per donar bloqueig i remat li falta la assignatura del saque per dalt pero que aviat arribarà.

 

Bon partit destacar el fairplay dels dos equips que sense arbit han estat molt honestos reconeixent les jugades dubtoses. I la tornada pillaran.

Senior Federat - Crònica de Mr. Plaza

 

Màxima rivalitat, una graderia plena a vessar, nervis, protestes, polèmica i moltíssimes ganes de guanyar... Són els elements que tenia el partit d'aquest dissabte del Sènior a la pista de Castellar i que haguéssin intimidat qualsevol equip. No a aquest Sènior, que va fer una passa de gegant en la seva lluita per classificar-se per a la fase d'ascens.

 

Les noies van entrar molt concentrades al camp, amb les idees molt clares sobre el que havien de fer. Van jugar un partit gairebé impecable en atac, treballant sense errors les pilotes difícils i arriscant més quan es podia. Es jugaven punts molt llargs i tenien paciència per rematar una vegada i una altra fins a aconseguir el punt.

 

Tanmateix, les locals van sorprendre amb un molt bon servei i amb un criteri excel·lent a l'hora de tirar frees al camp d'Els Arcs. L'equip va patir com mai en recepció i en defensa: les líberos anaven boges intentant portar bones pilotes a les col·locadores, però les rivals sempre aconseguien que no puguéssin atacar en condicions, anul·lant gran part del potencial ofensiu d'aquest equip.

 

Les nostres noies venien acostumades a lluir-se en atac en els partits anteriors, a rematar boles ràpides i a fer jugades espectaculars, però en aquesta ocasió tocava posar-se l'uniforme de treball brut. El que no sabien a Castellar, però, és que la millor en aquest tipus de partits empantanegats estava del nostre costat... Sí, la Sílvia Pons, que havia tingut poc protagonisme en els partits anteriors, va aparèixer al 4t i al 5è sets per remuntar el partit a base d'adrenalina i lluita (per no utilitzar un terme més explícit).

 

Finalment, victòria èpica per 13 a 15 al tie-break. Immens partit de la dupla Viñuales - Katia, que sembla que com més hostil sigui l'ambient, més gaudeixen dels partits. El seu partit de dissabte va semblar un retorn a la seva època de cadets, quan guanyaven partits impossibles "mano a mano" contra rivals molt superiors. Letals els atacs de la Katia, que es va endur l'MVP pels seus més de 20 punts, i letal també el caràcter de la col·locadora, que va saber llegir a la perfecció el que tocava fer.

 

La pròxima setmana, a consolidar el liderat a la pista del Frederic Mistral.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410