· 

Jornada 1 dels Escolars! Victòria de l’Aleví!

Dos caps de setmana casi immaculats pels equips de Vòlei Els Arcs. Els equips escolars han arrencat amb moltes ganes i els federats no paren de sumar victòries. Pinta a gran temporada!

PreAleví

 

Crònica de l’entrenadora Sílvia:

“Torna a començar la lliga, i amb ella el primer partit de la temporada! Tot i que el partit comenci amb retard, els nostres jugadors estan plens d'energia, d’entusiasme, i -com no- de nervis. La capitana del primer partit, Jana Isanta, guanya el sorteig i comencem sacant! El primer set estem tots una mica desubicats i s'acaba perdent, però no està tot perdut, encara queden dos sests més per lluitar! I és així quan tenim un gran inici de 2n set, on anem per sobre del marcador, fem 3 tocs, anem a buscar pilotes, però en un obrir i tancar d'ulls ens hem despistat una miqueta i també l'acabem perdent. El tercert set també molt lluitat, amb punts molt llargs, però no hem tingut avui la suficient sort per guanyar-lo! Tot i així els nausiqueros mai perdem l'esperança; més que res perquè ens ho passem molt bé, ja sigui al camp lluitant les pilotes o a la banqueta animant el nostre super equip. Ara caldrà posar-se les piles als entrenaments, ja que hem vist que tenim uns contrincants molt bons... però nosaltres podem! HO PUC FER I HO FARÉ! (frase de Mar Casasayas i lema de l’equip)”.

Aleví

 

Increïble! Memorable! Històric!

 

L’Aleví debutava entre un mar de nervis a la complicada pista del Vòlei St Just. I les noies han aconseguit no només la primera victòria de la temporada...es tracta de la primera victòria a la lliga d’aquest l’equip!

 

Els primers dos sets s’han aconseguit gràcies al poderós servei de les jugadores de l’Aleví. Una Julia Vazquez en ratxa ha aconseguit tancar el primer set.

 

El tercer set ha estat el millor en joc. Les noies estaven més tranquil·les i s’han vist jugades de tres tocs protagonitzades per la capitana Laia, la Maria, i una gran Lola Marquez fent molt bones col·locacions.

 

Aquesta victòria és un premi que ja tocava que arribés per a un equip que, si entrena i juga concentrat, segur que n’aconseguirà moltes més.

Infantil B

 

El Infantil B va perdre 0-3 contra l’Escola Proa. Malgrat el resultat les jugadores de Els Arcs hi van posar moltes ganes i si segueixen entrenant amb ganes n’esperem molt d’aquest equip.

Infantil A

 

Joan + Nausiqueres = Victòria. Concretament victòria 0-3 en el debut del Infantil A.

 

Les jugadores van posar a la pràctica tot el que han estat entrenant, i si els remats van anar bé, el servei va ser millor. El primer set el va tancar l’Aina Busquets amb una ratxa de 8 serveis seguits per dalt.

 

Segons l’entrenador Alzina “falta treballar bastant, però aquest partit ens ha anat bé per començar a adaptar-nos al nous sistema de joc 4-2”.

Doncs a fer-li cas i a seguir entrenant!

Cadet Escolar

 

El nostre Cadet debutava a casa contra la dfícil escola Labouré, un equip que tenia tres nois entre les seves files -i ja sabem que això pot despistar a les nostres jugadores-. Tot i els nervis l’equip es va fer fort des del servei i va aconseguir una meritòria victòria per 3-0.

 

Queda molta feina per fer, però aquesta victòria dóna ànims a un equip que si s’hi posa podrà fer grans coses.

Juvenil Preferent

 

Una de freda i una de calenta pel Juvenil Preferent, que poc a poc comença a assimilar el nous sistema de joc.

 

El partit de la Jornada 3 a casa es va resoldre amb victòria 3-0 contra La Torre de Claramunt. Remarcar la feina de la Mariona fent de lliure, i l’ordre de l’equip al camp sense concedir ni una falta de rotació davant l’atenta mirada de l’arbitre Plaza (dels més exigents). Aquesta concentració es veia per exemple a l’hora de defensar la free ball, on l’equip ho va brodar i sempre va poder construir jugada. També remarcar el bon partit de la col·locadora Júlia repartint el joc i donant seguretat a l’equip.

 

De l’arbitre Plaza cal remarcar que -tot i la seva professionalitat venint amb una acta i tot-, s’ha lluït xiulant uns dobles inexistents de la Georgina al final del partit. Molt bé, Axel.

 

Aquest cap de setmana l’equip anava a la pista de Cunit, un camp complicat. El partit s’ha resolt amb una derrota al tie break contra un equip que ha exigit molt a les noies de Els Arcs. Cal remmarcar que el Juvenil Preferent ha sabut realitzar el sistema 5-1 millor que mai, molt ordenat al camp per lliures i col·locadores.  Destacar la feina de la Georgina col·locant i aguantant l’equip quan pitjor ho estava passant. Clarament els nervis han tornat a passar factura, i l’equip ha anat de més a menys. La Laia ha estat MVP per votació popular, i la recompensa ha estat una increïble barreta energètica.

Juvenil Federat

 

Dos partits més tard, el Juvenil Federat es posa líder en solitari del seu grup. Anem per parts:

 

Jornada 3: Ametlla 1 – Vòlei Els Arcs 3 (17-25/14-25/25-22/23-25)

Sobre el paper pot semblar una victòria plàcida, però l’equip va haver de suar sang en un camp molt complicat. I més perquè es presentava al partit sense Lluch, un actiu insubstituïble. L’encarregat de dirigir l’equip va ser en Karel, un entrenador veterà i “casi” tant brillant com Lluch. Les noies comencen el partit en força i tant el primer com el segon set s’aconsegueixen amb unes endollades Maria, Sònia i l’MVP Cate. El tercer set per això l’equip comença “empanat”...molt “empanat”. En Karel mou peces i sembla que les noies puguin remuntar, però s’acaba capitulant per un ajustat 25-22. Tornen els nervis a la banqueta. El quart set es comença amb força, amb l’equip extra-motivat. 12-20 al marcador i mitja victòria a la butxaca. Però quatre errors de les noies de Els Arcs provoquen que l’Ametlla desperti, i l’equip local aconsegueix posar-se 22-21 a favor. Una prova de foc que les noies aconsegueixen superar. Lluitant cada punt amb paciència s’aconsegueix tancar el quart set -i el partit-. Quin patir...

 

Jornada 4: St Boi 0 – Vòlei Els Arcs 3 (10-25/22-25/17-25)

El Juvenil es presentava a la pista de St Boi, un rival complicat en un camp complicat. Durant tota la setmana s’ha entrenat molt tant en atac com en servei i recepció, i s’ha notat. Provablement el partit més ordenat i regular que ha fet l’equip. Molt pocs errors, molt bona recepció, i paciència per fer el punt davant d’un rival que defensava molt. Al segon set St Boi entra molt concentrat i ho defensa practicament tot i no falla practicament res. Lluch demana paciència per fer el punt, apretar amb el servei, i buscar els pocs forats en defensa que concedeix en defensa l’equip rival. I són les centrals Gina i Tiemo les primeres en trobar el forat, concretament amb remats a les cantonades i fintes a l’olla. Quintana entra perquè l’equip es faci fort en defensa, i es remunta el segon set. El tercer set l’equip no perd ni les ganes ni la concentració. La Maria ja ha vist que amb les centrals l’equip està fent molt mal, i MVP Beth es fa un fart de fer punts. Victòria important contra un rival directe...i ara l’equip té dues setmanes per preparar els partits contra Mundet i Frederic Mistral, 2on i 3er de la lliga respectivament.

Senior Federat

 

Per fi! Ja era hora! Ho necessitavem!

El Senior va debutar amb victòria 3-1 contra el Club Vòlei Llinars (25-8/16-25/25-16/25-11). Primer set per emmarcar on TOT va sortir bé. Les centrals Katia i Blanca dominant la xarxa, i l’equip molt seriós en recepció i defensa. I com sol passar...relax absolut al segon set. Les free ball no arribaven i massa errors en atac i defensa. Tocava remuntar...i amb la Mònica tot és més fàcil. La lliure -MVP del partit- ha estat segura en recepció i omnipresent en defensa. Gran partit també de la Cata, que al quart set s’ha fet un fart de rematar a la línia. Primers tres punts a la butxaca.

 

Aquest cap de setmana l’equip ha repetit resultat: 3-1 a casa contra St Celoni (25-13/25-22/20-25/25-14). Bon partit del senior que suma tres punts més. Aquest dissabte prova de foc per l’equip a la pista de Castellar: rival directe.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410