· 

Els Juvenils juguen... mentre la resta es preparen

Bon dia, bona tarda, o bon cap de setmana -pels que només entreu a Facebook els dissabtes-. El cap de setmana passat els Juvenils van tornar a jugar, amb derrota pel Juvenil Preferent i victòria pel Juvenil Federat. Passaré molt per sobre d’uns partits bastant irrellevants, per fer-vos un resum de tots els equips de Vòlei Els Arcs -que porten setmanes entrenant i tenen unes ganes boges de debutar-.

Juvenil Preferent

Derrota 3-0 del Juvenil Preferent en el seu primer partit a domicili. Les noies paguen la novatada de jugar fora de casa, i els nervis passen factura. Es troben a un equip molt serio si bé és cert que les jugadores de Els Arcs en cap moment es troben còmodes al camp, i no acaben de tenir ni la lluita ni la concentració per jugar com elles saben -i no fer faltes de rotació-.

Davant la baixa de Puyuelo, la Clara Ventosa debuta al capdavant d’un federat. Els nervis no li pesen i porta el partit a la perfecció, intentant ordenar l’equip i animant a les noies.

Zero nervis, de les derrotes se n’apren i estem segurs que això servirà perquè el Juvenil Preferent entreni amb encara més ganes.

A destacar: La lliure Mariona, la col·locadora punta, i l’atacant Laia. I l’arbitre. Té delicte treure-li targeta a la Clara...que mai ha trencat un plat. Hauriem de veure manifestacions multitudinàries davant d’aquesta injusticia.

Juvenil Federat

Victòria tranquil·la del Juvenil Federat en el seu debut a casa. D’aquests en tindrem poquíssims ja que estem en una lliga molt complicada, però de tant en tant ja va bé; sobretot perquè Lluch agraeix que per un cop no li xiuli el marcapassos.

També és cert, que s’ha treballat molt bé durant la setmana. Acollonides per l’entrenador, que prepara cada partit com una final, l’equip ha entrenat al 100% -i esperem que ho segueixi fent-. I l’equip ha fet un equip molt complert, on s’ha aprofitat per treballar coses que encara queden per pulir.

En aquests partits un tendeix a relaxar-se i a cometre més errors, i aquest ha estat el gran mèrit del Juvenil Federat. Tot i el marcador, juga concentrat i comet molts pocs “regals” -tot i que encara estem lluny de la perfecció-.

A destacar:

- Sònia. L’MVP del partit. S’ha refet ràpid d’un partit irregular a Mataró, i porta una setmana entrenant molt concentrada. Que segueixi així.

- Violeta: Poc a poc la lliure sembla que comenci a manar al camp i a demostrar que no només és una gran receptora.

- Oposades: La baixa de la Natàlia ha fet que la Cate i la Gina dónin un pas endavant. Concentrades i implicades en defensa, no paren de millorar les seves prestacions en atac, i sumen tant amb el remat com amb el servei.

Coming soon...

 

Aquesta temporada tenim moltes novetats. Vòlei Els Arcs són 8 entrenadors per 10 equips.

 

Nausica

Els equips del Nausica estaran en mans de la Sílvia i la Blanca: dues jugadores del Senior Federat ja van debutar a les banquetes l’any passat, i aquest any s’encarregaran de que les més petites arrenquin amb ganes.

 

Vòlei Escolar

Després d’unes grans temporades al capdavant del vòlei a Nausica, la Clara ha fet el salt a Els Arcs i estarà al capdavant del vòlei Escolar. L’entrenadora de l’Infantil B aportarà la seva experiència, tècnica i ganes a un equip format per l’Ivet, la Núria, la Clàudia, l’Aliona, l’Anna, la Flors, l’Aina, l’Emma, la Victòria, la Lara, la Martina, la Georgina, la Natàlia, la Maria, i la Júlia. Segons la Clara es tracta “d’un equip molt heterogeni. Hi ha jugadores que porten 1 any o 2 jugant a voleibol i d'altres que acaben de començar. Tanmateix hi ha una cosa que les ha unit des del principi: les ganes i la motivació per aprendre. És un equip que estic segura que ens sorprendrà i que arribarà a un molt bon nivell en poc temps. Està format per 16 jugadores, és un equip nombrós però entregat.”. Amb la Clara també tenim a la Gio, entrenadora que s’estrena aquesta temporada. Estem segurs que formaran un tàndem espectacular.

 

Al capdavant de l’Infantil A i trobarem a en Joan “Bombón” Alzina, conegut internacionalment com mister Sobrassada. Un mite del vòlei balear. La directiva de Vòlei Els Arcs ha aconseguit renovar al carismàtic i seductor entrenador que dirigirà un equip liderat per les famoses nausiqueres. Segons Alzina, “És Es un projecte molt ambicios, totes porten jugant 1,2 o 3 anys, i es tracta d’un dels equips més prometedors del planter”. Promet una gran temporada. L’equip està composat per la Mariona, l’Anna, la Candela, l’Alba, l’Esther, l’Aina Busquets, l’Alejandra, la Mar, la Tatiana, la Maria, la Jana, l’Aina Fraile, la Paula, i la Lena.

 

La Clara a més també dirigirà el Juvenil Escolar, un equip format per la Laia, l’Anna, la Natàlia, la Carla Aragonés, l’Ariadna, la Carla Montserrat, la Candela, la Maria, la Irene, l’Alexandra, la Gisela, i la Giulia. “És un equip que si es concentra pot donar molt d'ell i esperem veure això aquest any”, ens comenta l’entrenadora. “Hi ha una mica de heterogeneïtat pel que fa a l'especialització de les posicions, però l'objectiu final és acabar amb un 4-2”. La motivació i l’exigència d’aquest equip és similar a la dels federats. L’objectiu principal és aprendre i millorar, però també que les jugadores agafin la suficient confiança per a poder optar a formar part d'un federat l'any vinent.

 

Vòlei Federat

Del Juvenil Preferent i el Juvenil Federat ja n’hem parlat, així que toca parlar del Senior Federat, la punta de llança de Els Arcs. L’equip ha madurat, i Plaza afronta -ple d’il·lusió- la seva segona temporada al capdavant de l’equip. Les noies s’estan morint de ganes d’arrancar...s’estan debutant a sobre, vaja. De col·locadores tenim a la Maria Viñuales -retinguda a última hora- i l’Andrea Nadal. D’oposades la capitana Marta i la Julia. De puntes, l’Anna, la Clara i la Sílvia....i Cata, el retorn de la central del Junior A -reconvertida a punta-. De centrals la Blanca, la Katia i la Roser -novetat-. I de lliures la Mònica -que es retrova amb la Júlia- i la Irene.

Per Plaza l’objectiu és clar: “Pujar a Tercera Divisió, treballant desde els valors de Vòlei Els Arcs: El compromís i l’esforç”. Ho tindran complicat, però si algú ho pot aconseguir és aquest equip.

 

Seguirem informant!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

623199719