El Sènior federat recupera el camí de la victòria

A continuar treballant

 

El Sènior federat va recuperar aquest diumenge a casa el camí de la victòria en un partit molt sòlid contra el CV Terrassa. Després de deixar escapar, el cap de setmana passat, els primers 3 punts de la temporada contra un CN Sabadell brillant en defensa, les noies del carrer Copèrnic han sabut refer-se i tornar-se a ficar en la lluita per accedir a la fase d'ascens amb aquests 3 punts importantíssims.

 

 En el partit de diumenge es va veure una gran millora en dos aspectes claus del joc que van faltar a Sabadell. En primer lloc, en els contraatacs en els quals la col·locadora defensa el primer toc: la Carla "ésquenosécol·locar" Martinell i la Sílvia es van fer un fart de col·locar bones pilotes. En segon lloc, també va millorar molt l'atac per 2 i per 1: les col·locacions van arribar molt millor i tant la Marta com la Irene van brillar amb remats imparables.

 

El cap de setmana que ve l'equip té un desplaçament molt complicat a casa del CV Blanes. Serà una gran oportunitat per veure si l'equip és capaç de mantenir la bona línea i consolidar els progressos que ha anat fent. Per fer-ho caldrà mantenir el segell d'identitat de l'equip, encarnat a la perfecció per les dues líberos: la intensitat en defensa. A veure si són capaces d'aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa!

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410