Primer partit federat!

Un nou capítol en la història de Volei Els Arcs 

 

7 anys després que 12 noies s'apuntessin per primer cop a fer volei a l'escola, aquest diumenge es va jugar el primer partit federat de la història d'Els Arcs. El nostre Sènior ens va obsequiar amb un partit a l'alçada de tan memorable fita. Victòria agònica per 3 sets a 2 remuntat un partit que es va complicar molt més del que es podia esperar després d'un primer set plàcid.

 

Les noies van entrar endolladíssimes al partit i van destrossar al CV Cardedeu, però les rivals van començar a defensar-ho tot a partir del segon set i van provocar molts dubtes a les nostres, que veien que els costava suor i sang tancar els punts. Després de perdre un agònic 3r set (desaprofitant 3 pilotes de set!) que ens posava 2 a 1 per darrere en el marcador, el Sènior va saber sobreposar-se i tornar a recuperar l'ordre i la intensitat. L'entrada de la Sílvia va aportar una dosi d'orgull i lluita que va ser clau per aconseguir sumar els primers 2 punts de la temporada i, de retruc, per escriure la primera pàgina d'aquest nou capítol en la història de Vòlei Els Arcs

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410