Jornada 6 - Segona Fase

Pre-Aleví

Victòria ben merescuda per l'equip Pre-alevi contra l'escola Sadako. Després d'uns quants dies d'inactivitat per el pont que vam tenir entre mig vam saber estar a l'altura durant el partit del passat divendres. 

Al inici del primer set vam arrancar amb molta força fet que ens va permetre agafar molta avantatge en el marcador i agafar certa tranquil·litat i seguretat en el camp. Però a la meitat d'aquest mateix, set la tònica del partit va donar un gir quan l'altre equip va "atacar" amb un servei molt bo i ens va atrapar en el marcador fins que, després d'alguns punts i jugades molt lluitades, vam perdre el primer set. 

 

El segon set va ser totalment el contrari: vam començar amb un gran desavantatge ja que ens va costar una mica ficar-nos en el partit, vam fallar alguns serveis i estàvem una mica nervioses en recepció. Tot i així, quan anàvem significativament per sota de l'altre equip vam fer un canvi d'actitud i ens vam mentalitzar de que era possible remuntar i que només ens calia una mica de confiança per a poder aconseguir-ho. I així va ser. Vam fer una remuntada espectacular, ho vam fer perquè ens ho vam creure. Tot l'equip va estar animant i ens vam esforçar fins al final, no ho vam donar per perdut. Amb un 1-1 en el marcador, vam encarar el tercer set molt positivament i amb moltes ganes d'aconseguir la victòria. 

 

El tercer set també va ser molt intens i disputat: vam saber jugar sota pressió i vam estar 100% concentrades. Tot i alguns punts que ens van xiular en contra nostra( que no estaven del tot justificats) vam aguantar i no vam baixar la guàrdia en cap moment. Vam aconseguir la nostra segona victòria d'aquesta segona volta després d'un 24-24 en l'últim set del partit. Moltes felicitats noies, molt bon partit!! Estic contenta sobretot perquè en aquest partit vam creure en què era possible, vam creure amb nosaltres mateixes i en el nostre equip! Quan creus amb alguna cosa i et motiva res et pot parar i això és el que van demostrar les pre-alevins divendres passat!Encara queda molt per continuar aprenent i millorant però les felicito a totes per la millora que estan fent com a jugadores i equip!

 

 

 

Clara 

Aleví

 

 

SENSE CRÒNICA

Infantil

 

 Derrota de l'infantil a casa contra el Liceu Francès per 0 a 3. Tot i que vam veure una versió de l'equip molt millor que la de la setmana passada, les noies no van acabar de creure mai en la victòria i ho van acabar pagant. 

Vam poder veure accions molt bones, com els remats de la Celia (en va fer un bon grapat!) o els potents serveis de la Maria B que les rivals no podien tornar de cap manera. Però els errors no forçats, com els segons tocs que regalavem a l'altre camp o que no col·locavem on haviem de fer-ho, van fer que la balança es decantés del costat de les visitants, que van estar molt més constants. Si no aconseguim mantenir durant tot el partit la intensitat, les ganes i els ànims, els equips bons ens acaben passant per davant. El cert és que les noies del Liceu Francès tenien un molt bon atac, però només ens feien mal quan la pilota els venia molt fàcil. Vam aconseguir evitar que ens féssin bons remats durant bona part del partit, fent un esforç per fer sempre tres tocs i tornar la pilota difícil; però a la que ens despistavem i regalavem la pilota a l'altre camp... Remat fort de l'altre equip!

Cal entrenar millor, perquè en les darreres setmanes hem tingut moltíssimes absències i això perjudica molt a l'equip. Com sempre diem els entrenadors de Volei Els Arcs, que a part de ser entrenadors hem passat MOOOOLTS anys estudiant (al batxillerat, a la Universitat o fent Màsters), el més important que s'aprèn fent volei és a gestionar-se bé el temps i les diferents responsabilitats que es tenen. Justament perquè entenem que els estudis són prioritaris, cal aprendre a estudiar bé i a gestionar bé el temps.

Cadet A

 

 Victòria treballada!

 

Divendres, 6:15 de la tarda. Cinquena jornada de lliga: s'entronten Els Arcs contra Padre Damián. L'equip surt a la pista enmig de la cridòria del públic. A la grada no hi cap ni una agulla. Les jugadores i l'entrenador són optimistes: enrere queda el partit a l'Hospitalet del dia abans: avui juguem a casa i es nota que estem molt més còmodes.

 

Des del primer moment veiem que l'equip està a un gran nivell: la recepció funciona, lluitem totes les pilotes en defensa i les atacants estan inspirades.  Guanyem el primer set 25-16 i el segon 25-13. En el tercer set l'equip contrincant surt a per totes, doncs és la seva última oportunitat. Tot i fer un bon set, la cosa es complica i l'acabem perdent. No obstant, les jugadores d' Els Arcs no es posen nervioses: saben que el partit és llarg i que Padre Damián no pot aguantar aquesta intensitat tot el partit. Efectivament, des del primer moment agafem avantatge i tanquem el partit amb un contundent 25-8.

 

Gran partit del Cadet A que serveix per afiançar la segona plaça en la classificació.

 

Juvenil 

 

 

El juvenil dels Arcs s’enfrontava divendres a l’equip de l’Escola XXV Olimpiada. La gran preocupació de l’equip era el propi nivell de joc després d’una setmana sense partit.

 

L’Escola XXV Olimpiada va presentar un equip jove amb moltes dificultats a la recepció i en l’elaboració d’atacs. Tot i que tenien un parell de jugadores que van rematar be a la ronda d’escalfament, després en el transcurs del partit els seu equip no va ser capaç d’elaborar jugades que poguessin finalitzar. Potser el complicat sistema de joc no ajudava a l’equip local, va jugar amb un 6-2, un sistema de dues col·locadores on col·loca sempre la que es troba en les posicions de darrera. Aquest sistema permet tenir 3 rematadores a la xarxa sempre, però si la recepció i la col·locació no estan suficientment treballades les rematadores no poden rematar i el sistema només acaba servint per complicar més el joc.

 

El primer i el segon set van estar clarament decantats del costat de les nostres noies en base a un bon servei, una defensa atenta i un bon remat. El tercer set, tot i les advertències de l’entrenador, es va complicat en excés. Només començar ja vam veure que seria més difícil del que ens pensàvem, males defenses, males col·locacions, serveis fallats, recepcions que es deixaven caure... Les noies dels Arcs havien baixat el ritme i això ens va costar un final de set de infart que va acabar 25-23 a favor nostre gràcies a un atac línia de la Violeta.

 

 

Un bon partit més en la llarga carrera de la lliga, del que hem d’aprendre a no baixar el ritme en cap moment, ja que ho podem acabar pagant car. I ara un altre període de dues setmanes sense partit que hem d’aprofitar per pujar el llistó del joc de l’equip i implementar canvis tàctics que ens ajudaran molt!

Júnior A

 

Victòria agònica del Júnior A en un dels pitjors camps de la lliga, tots recordareu l'estrepitós partit (i crònica) del júnior B del @mestrelluch la temporada passada.

 

Els dos primers sets no van estar del tot malament, la intensitat va ser bona però va faltar la picardia de saber jugar contra l'altre equip. Vam guanyar els dos sets per la mínima i patint moltísssim.

 

El tercer set vam patir una ratxa de serveis de la seva millor jugadora, que va aconseguir posar al seu equip amb 7 punts d'avantatge. Tot i això, amb un 24-20 abaix, la ja recuperada Clara Nadal va fer 5 serveis imparables i el marcador es va capgirar a un 24-25 que suposava punt de partit per nosaltres. No tinc clar si van ser els nervis, el fred, la por o la estupidesa però vam desaprofitar l'oportunitat de guanyar el partit per la via ràpida...

 

Com acostuma a passar després de perdre una oportunitat com la que vam tenir l'equip es desinfla i el quart set sense el plus de motivació també el vam perdre. A totes aquestes ja casi eren les 11 de la nit i amb una fred siberià el 5è set pintava molt malament... Amb totes les adversitats i amb l'estadística en contra (un cop t'han remontat un 2-0 normalment perds) el júnior A va fer un bon 5è set i la victòria!

 

Felicitats i a treballar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410