Jornada 3 - Segona Fase

Benjamí

 

Després d'una jornada de descans, l'equip benjamí va tornar a jugar divendres dia 29, aquest cop al camp del Santa Isabel. Un partit que va acabar 3-0 a favor de les contrincants.

 

Els tres sets van començar de forma molt igualada, malgrat acabar amb la victòria de l'equip local. Vam ser constants amb els serveis (enhorabona a totes les que us entren els saques, és un gran pas!!) i vam aconseguir rebre bé moltes pilotes i, per tant, protagonitzar jugades interessants. De fet, vam viure punts força llargs i en algunes ocasions les nenes van ser capaces de fer tres tocs! Però, al final, les del Santa Isabel sempre acabaven per davant al marcador, per culpa de la nostra manca de concentració. I és que al volei no hi ha suficient en saber rebre de dits o entrar un servei, si no que cal estar concentrades, fixar-se en l'altre equip i comunicar-se amb el propi. I és en aquests tres últims punts que van fallar més les benjamí de Nausica.

 

La veritat és que ens vam trobar amb una pista en molt bones condicions però una acústica horrorosa, si es té en compte que tenien lloc quatre partits alhora, cosa que significa crits4, xiulets4, aplaudiments4 i, com a resultat, afonia i mal de cap inevitables. Aquestes condicions van afectar la concentració de les nenes que no paraven de rebre distraccions d'altres partits i apenes sentien els comentaris de l'entrenadora. Fins i tot era difícil escoltar els càntics de les jugadores que estaven a la banqueta!

 

Hem jugat millors partits i ens hem trobat amb rivals més forts, així que no dubto que, a la tornada, quan juguem a casa, el nostre paper sigui més bo. No va ser una derrota amarga perquè es nota que les noies milloren i que si segueixen entrenant tan bé no hi haurà ningú que les pari!

 

Si continuen així arribarà el dia tan somiat: l'esperada victòria i el merescut berenar de celebració!!

Pre-Aleví

 Victòria contra Aula el passat 29 de Gener del segon equip més petit del Nausica. Tot i l'espera ( ja que el partitva començar una mica més tard) vam donar la talla en tot moment. Teniem un rival amb nivell però no ens van parar els peus tot hi l'absència de la Manuela, la Mar i la Júlia. La veritat és que ha estat un dels millors partits que hem jugat. Des de l'escalfament totes estaven molt concentrades i atentes al que s'havia de fer en cada moment. Les recepcions van estar especialment bones ( ja que ho hem estat treballant molt a l'entrenament) i vam mantenir molt bé la dinàmica dels tres tocs. En algun moment quan les coses no sortien del tot bé ens vam posar una miqueta nervioses però quan ens aturem i pensem amb allò que hem de fer ens en adonem que podem arribar a on volem. He de felicitar els serveis ja que ens entren tots i cada dia l'anem perfeccionant més i més. Encara ens costa una mica demanar la pilota, això és una cosa que hem de posar una mica més d'atenció ja que és bàsic. L'equip rival no ens ho va posar fàcil i vam haver de lluitar cada punt per arribar a guanyar el partit. En general he de felicitar a tot l'equip per la feina feta. Quan juguem per passar-ho bé, quan hi posem il·lusió i ganes, les coses surten soles i poc a poc anem agafant confiança com a equip. Això si, tot això ho aconseguim també gràcies a uns pares incondicionals que faci fred,calor,plogui o nevi, estan allà animant i donant tota la seva energia positiva! 

 

Continuem treballant que això no s'acaba aquí!!

 

Clara 

Pre-Infantil

 

Amarga derrota del Pre-Infantil de Els Arcs per 3-0 a la “peculiar” pista de l’Escola Jaume Balmes. L’equip es presentava amb 6 jugadores justes degut a una plaga de baixes que esperem que sigui quelcom puntual. Les noies van lluitar com ens tenen acostumats, intentant fer un joc atrevit sense rifar en cap moment la pilota. Però els errors de concentració i en recepció van fer que l’equip perdés un ajustat primer set per 24-26.

 

Això va ser un cop molt dur per l’equip, que va començar en a no creure en la victòria. Tot i així vam veure un Pre-Infantil que cada cop juga millor. Bons serveis, grans defenses i alguns remats ens feien gaudir d’un partit on el joc el va posar sempre l’equip de Els Arcs. Però els nervis no van permetre la remuntada. Davant hi havia un Jaume Balmes molt sòlid que no es complicava la vida quan tenien la pilota, i que confiava bona part del seu joc en el seu servei.

 

Tot i la derrota cal felicitar a les noies per plantar cara. Cal treballar al 100% a cada entrenament, especialment la recepció, per tal d’aconseguir plantar cara als millors equips de la lliga. Força i endavant!

 

Cadet A

 

VICTÒRIA I DESPEDIDA

 

El Cadet A, com ja comença a ser habitual va resoldre en 5 sets el complicat partit contra el que fins ara era co-lider, Jaume Balmes A.

 

Amb aquesta victòria les guapissímes i concentrades jugadores del Cadet A sumen la seva 9ª victòria consecutiva i allarguen una setmana més la seva imbatibilitat que dura desde Juny del any passat (Torneig d'Andorra).

 

El partit va ser complicadissím. En un primer set fluixet, les nostres es van veure superades en tot moment per el bon saque de les jugadores rivals i la seva constància. No surtien les coses però com els bons equips fan, les nostres van saber oblidar el primer set i començar molt més ficades al segon parcial. Tot i la millora en el nostre equip, el segon va ser un set molt igualat que ens vam poder adjudicar per la mínima (24-26).

El tercer parcial no va ser dolent però ens vam tornar a veure clarament superats per el rival, que sabia buscar els nostres forats en defensa i ens apretava amb el saque. A destacar però la gran millora que està fent la Mercè!

 

El 4set va ser segurament el set on més he patit com a entrenador. Tot el set molt igualat i vam arribar a tenir dos pilotes de partit en contra... Finalment gràcies a uns bons serveis ens emportem el set 26-28....

 

Per sort el tie break va ser bastant plàcid, desde el principi vam saber jugar al nostre millor nivell, amb bones defenses i atacs de totes. 9-15 i victòria! Moltes felicitats!

 

 

Em despedeixo amb molta tristessa d'un equip molt especial. Marxo amb moltissims bons records i molt orgullòs de totes vosaltres. Estic segur que amb el Marc anirà molt bé i recordeu que sou MOLT BONES!

Cadet B

 

Si jo fos director d’un diari esportiu, sens dubte la portada de dissabte hagués estat dedicada al Cadet B. Dubto que hi hagi hagut un partit aquest cap de setmana en qualsevol esport i en qualsevol categoria més increïble que el del Cadet B. Màgic, emocionant, èpic, inspirador!

 

No només per l’ambientàs que hi havia divendres al gimnàs del Josep Pla, per la lluita, els crits i la pinya que van fer aquestes noies, sinó especialment per tot el que hi ha hagut al darrere. I el que hi ha hagut és un equip que ha treballat com cap altre en les últimes setmanes: són 12 a cada entrenament i partit, tenen una actitud boníssima, hi ha treball i no hi ha queixes, i, fins i tot, dimecres es van quedar 15 minuts més practicant. Però res d’això no s’havia vist reflectit fins ara en els resultats. Potser ja estàvem començant a perdre la fe en nosaltres mateixes; potser ja no ens crèiem el discurs de “som molt més bones que això, ens falta una mica més de concentració i intensitat per guanyar”... Però finalment divendres vam demostrar que no estàvem equivocats. Que la feina ben feta, tard o d’hora acaba tenint recompensa. Perquè, que ningú no ho dubti, aquestes noies s’ho mereixien més que ningú.

 

Divendres vam veure per fi del que és capaç aquest equip. A nivell d’intensitat, a nivell de joc i a nivell de pinya. La banqueta del Cadet B va convertir el gimnàs en una veritable olla a pressió des del primer punt. Gràcies al suport de totes, les que estaven jugant i les que no, tot l’equip va trobar el punt extra d’adrenalina i concentració que ens faltava als partits. L’exemple més clar: en els anteriors partits, ens van fer moltíssims punts fàcils de mà baixa de primer o segon toc; divendres, totes les pilotes que ens venien fàcils les transformàvem en remat. I per què? Doncs perquè per fi estàvem totes ficadíssimes en el partit.

 

Els detalls concrets del partit no tenen avui tanta importància en la crònica. El que té importància per mi és que divendres vam veure l’equip del qual qualsevol persona voldria formar part. Un equip compromès. Un equip en el qual totes empenyen en la mateixa direcció, sigui des de dins al camp o des de fora. Un equip lluitador a més no poder, que quan s’hi posa defensa. Un equip sense estrelles, on totes han de treballar juntes per fer cada punt, on totes poden sortir de la banqueta i aportar coses a l’equip. Un equip que sap quant costa guanyar, i que per tant sap valorar les victòries. I, no menys important, un equip amb una grada que anima sense parar!

Com es pot apreciar, no puc estar més orgullós d’aquestes noies. És difícil mantenir la motivació i l’actitud quan els resultats no arriben, i malgrat les derrotes aquestes noies ho han fet. L’any passat celebràvem quan 4 o 5 cops per set aconseguíem fer un remat... Aquest any, el seu treball ha provocat un salt qualitatiu immens, a nivell individual i a nivell col·lectiu.

Però ens queda molt per fer. MOLTÍSSIM. Ara que hem vist que el treball acaba donant fruits, cal continuar amb les mateixes ganes i no deixar d’avançar. Aquest divendres a les 18:15 tenim un examen molt important per saber si realment hem progressat: juguem a casa contra el Jesús Maria, un equip que ens va guanyar 3-0 a la primera fase en un partit molt ajustat. No tinc dubtes que si entrenem bé i aconseguim igualar els ànims, la intensitat i la concentració de divendres, el resultat pot ser molt diferent. Però cal que lo de divendres no sigui flor d’un dia!

 

1X1

 

Maria L – OPORTUNA. Quan l’equip pitjor ho estava passant, al final de 3r set, un remat de la central ens va donar oxígen i ens va fer recuperar la iniciativa. Intel·ligent també a l’hora de col·locar de segon toc: la Laia va poder rematar un parell de boles claus gràcies a ella.

 

Mariona – LÍDER. La capitana és el pulsòmetre de l’equip. Anima des de fora quan ho necessitem, i quan està al camp agafa la responsabilitat en atac i recepció. Divendres va fer una defensa magistral en un moment clau del partit. Quan més complicada està la cosa, més brilla.

 

Georgina – MASCHERANO. No sortirà a la portada del Sport de diumenge ni serà la que més elogis rebi del públic, però fa una feina impagable per l’equip. Llegeix com ningú el partit, es mou sempre com cal, defensa com ningú en aquesta categoria i és una assegurança en recepció.

 

Dani – DELICATESSEN. La més petita es transforma en veterana quan entra al camp. Amb la responsabilitat de repartir el joc, sempre pren bones decisions i fa màgia amb el seu toc de dits. Una delícia per a l’espectador!

 

Mar – SWATCH. Rellotgeria suïssa, precisió i constància. Destrossa les defenses rivals a base de remats. Una vegada. I una altra. I una altra. I pam. En pot fer tants com calgui fins a fer el punt! Cada cop domina més a la xarxa, i és la sòcia perfecta de la Dani en atac!

 

Laura – COMPLIDORA. Divendres va tenir pocs minuts, però quins minuts...! En el moment clau del partit, quan en el tercer set ens havien remuntat un 16-10, la Laura es va refer d’un inici complicat i amb un parell de bones defenses ens va permetre frenar la remuntada rival.

 

Laia – IMPRESCINDIBLE. Potència al saque, intensitat en defensa i concentració a l’hora de rebre. Ànims constants a les companyes, tant quan està al camp com quan està a la banqueta. Actitud sempre al 100%, tant als entrenaments com als partits. Tot equip necessita una Laia.

 

Núria – REVELACIÓ. Per al públic, no per a l’entrenador, que ja fa setmanes que la veu entrenar a un nivell espectacular! Divendres per fi va brillar tant com en els entrenaments. Remats forts, recepcions perfectes… Ni rastre de la noia insegura de la primera fase!

 

Júlia G – REDESCOBERTA. I sacrificada. Jugant en la posició més complicada, vam tornar a veure la millor versió de la Júlia. A ella encara no li acaba d’agradar, però pels amants del vòlei és un gust veure-la col·locant. I per les rematadores, també: amb ella poden brillar més.

 

Fabiola – SOLVENT. Amb la seva constància s’ha anat guanyat més i més minuts a cada partit. Divendres la vam veure bloquejar, movent-se bé en atac i defensa i fins i tot col·locant amb solvència a 2 i a 4 quan tocava. El seu aprenentatge no s’atura!

 

Júlia V – VALENTA. Agafa responsabilitat en moments complicats i no té cap por de fallar. Pot sortir en un 24-24 i no li tremolarà el braç a l’hora de sacar o rematar! El seu joc va millorant setmana rere setmana, i aviat el seu es convertirà en un atac demolidor.

 

Andrea – TOMAHAWK. Les rivals hauran somniat amb el seu saque imparable. Un veritable míssil que ens va donar la potència ofensiva que ens estava faltant fins ara. Impossible de rebre per a les rivals, que estaven desesperades. L’Andrea va decidir que divendres seria el nostre dia, i des del minut 1 va deixar-ho ben clar! 

 

Juvenil 

 

“Segon partit molt per sota del potencial real d’aquestes noies que no acaben de treure el caràcter del que havien fet gala els primers partits de la temporada. Tot i això l’equip sencer ja s’està posant les piles per donar tot el que tenen dins, gaudint de cada pilota en joc i lluitant al màxim de cara als entrenaments i al pròxim partit”

 

Així acabava la crònica que ara fa dos mesos firmava aquest mateix redactor i que tractava el primer enfrontament oficial entre les nostres noies i l’Escola Alemana. Aquell dia el partit es va saldar amb un dramàtic 3-0 que va significar el punt més baix de la primera fase. Però moltes coses han canviat en aquest equip des d’aquell dia.

 

Aquell punt tant baix va servir perquè les nostres noies decidissin posar-se de peu i començar a treballar en els canvis que el nou tècnic estava introduint i divendres es va veure com el seu nivell de joc s’ha disparat. Les fintes ben tirades, els potents remats de les centrals, el cap en el moment de rematar pilotes difícils de les puntes, els bons remats de les col·locadores des de darrera ( que agafen per sorpresa als equips rivals), el servei potent però controlat i per primera vegada en aquesta temporada, un sacrifici en defensa que s’ha treballat molt però no acabàvem de veure. Sembla que les nostres noies es comencen a creure que els partits es guanyen tant o més arran de terra com dalt de la xarxa cosa que es una gran notícia.

 

Tot i això, hi va haver fases del partit on el joc no va ser tan brillant com voldríem, en recepció els serveis potents de les rivals ens van fer molt de mal i no tant per la incapacitat de rebre, si no per la falta de competitivitat en el moment d’aprofitar les pilotes que si aconseguíem aixecar. Quan un servei rival ens està fent mal hem d’estar amb la màxima intensitat per córrer a per la pilota que aixequin les receptores, encara que marxi fora del camp o estigui massa enganxat a la xarxa... I tenir el cap per saber com passar-la a l’altre camp fent el màxim mal possible.

 

Aquesta falta de competitivitat en recepció ens va fer perdre el primer set de manera estrepitosa, però com venen demostrant en els darrers partits, aquestes noies ja no s’enfonsen com passava a la primera volta i saben que els partits són llargs i tenen fases complicades, però que només lluitant el doble se’ls hi pot donar la volta. I això és precisament el que van fer, van entrar amb el convenciment de que es podia guanyar i van guanyar aplicant el bon joc del que ja hem parlat.

 

El Juvenil dels Arcs va saber mantenir el nivell en els sets posteriors, sobretot en el 4t, quan les noies de l’Escola Alemana més van apretar veient que se’ls hi escapava el partit. L’equip no es va relaxar i va acabar imposant-se en un ajustat set que va acabar 23-25.

 

Felicitats a les noies que van saber reposar-se d’un difícil primer set i mantenir el seu nivell, amb el complicat precedent de la primera volta. Especialment volem remarcar el paper de les que en diferents moments van saber entrar des de la banqueta per aportar coses que li estaven faltant al 6 que estava dins, com va ser la Alèxia o la Tatiana, és un rol difícil que requereix concentració per saber ajudar a l’equip en el moment que ho necessita.

 

1x1

 

Maria: DJANGO DESENCADENADO, a la seva bona participació en servei, defensa, recepció i col·locació habitual, va afegir els millors remats per zona 1 que li hem vist mai! Si segueix amb aquesta nova faceta de pistolera ajudarà moltíssim a l’efectivitat en atac de l’equip.

 

Andrea: AVE FENIX, va saber ressorgir de les seves cendres després un difícil primer set on va regalar masses punts a les rivals i va lluir un excel·lent nivell de joc tant en defensa com en col·locació, si ajustem una mica més els servei i els remats per 1 serà imparable!

 

Katia: DUELO DE TITANES, el que va tenir amb la central de l’Escola Alemana. Els bloquejos anaven i venien però a base de força bruta i concentració va saber imposar-se i va saldar l’enfrontament amb un espectacular bloc en el darrer set que casi li bota als peus. Molt bon paper de la central però de vegades s’ha de recordar que “más vale maña que fuerza” i que una bona finta o un remat al fons a 1 o 5 pot tornar tan boges a les rivals com un espectacular remat a 3 metres.

 

Tatiana: CIRUGIANA, va saber intervenir quan li feia falta a l’equip aportant recepció i defensa al conjunt. Va pagar els mateixos errors que la Katia, davant un bloqueig alt i una defensa ben posada al fons s’ha de saber jugar les cartes que tenim: fintes, remats girats i jugar amb les mans del bloqueig són recursos que hem d’utilitzar, i més quan no disposem de tanta altura com les nostres rivals. L’alt bloqueig rival no la va deixar lluir en el primer set com la setmana passada contra l’Escola Suïssa, tot i això va saber entrar des de la banqueta i ajudar al conjunt en el moment que se li va requerir amb concentració i bona actitud, hi ha una clara progressió en el nivell de la Tatiana que cada cop juga i entrena millor!

 

Minty: LOS VENGADORES va saber convertir la ràbia de jugar menys el darrer partit en ganes de millorar i de donar-ho tot en aquest. Va executar a la perfecció les instruccions de l’entrenador i va ser la única de les centrals que va explotar tots els recursos dels que ja hem parlat contra bloquejos alts i defenses ben situades. Apart va tornar a completar una molt bona actuació al servei.

 

Joana: THE ROCK, sap mantenir la concentració i el bon joc durant tot el partit. Sòlida en tots els aspectes del joc sobretot en lectura en defensa al fons a 6. Ha de treballar el servei per dalt per aconseguir ser més ofensiva i també la lectura en defensa de les pilotes curtes quan està a 4. Bon partit de la Joana que segueix sent el suport de la moral de l’equip durant grans fases del joc.

 

Alèxia: CONILL, però el de Alicia al País de les Meravelles, en comptes de destacar pels seus salts, destaca per arribar sempre misteriosament tard. No poder escalfar com cal li va costar entrar una mica desconcentrada al 2on set. Tot i això va poder aportar els seus decisius remats entrant des de la banqueta al ajustat final del 3er set, cosa que li va valer jugar sencer el 4t. De menys a més, va saber anar traient el seu millor nivell de joc i ajudar a l’equip quan aquest la necessitava.

 

 

Bea: MUNIR, com al jove davanter del Barça anotar se li resistia en els partits de lliga, però aquest divendres els punts han començat a caure. Va guanyant confiança, cosa que es veu en totes les facetes del joc, si segueix lluitant en defensa i remata com ho està fent als entrenaments aviat serà imparable!

Junior A 

 

PENDENT

Junior B 

 

VICTÒRIA A DOMICILI PER SEGUIR SOMIANT

El Junior B guanya 1-3 a la complicada pista del Sta Isabel

 

El Junior B ha aconseguit aquest dissabte un triomf sense oposició a la pista del sempre complicat Sta. Isabel. Les veteranes de Els Arcs han passat dues setmanes entrenant com bèsties per refer-se de la dolorosa derrota a La Sedeta. Quatre entrenaments i una esquiada de conjura més tard, l’equip s’ha presentat a la pista del Sta. Isabel amb ganes de demostrar del que són capaces.

 

Declaració d’intencions

Les noies de Lluch han començat avançant-se al marcador després d’un gran inici, i han anat per davant tot el primer set. Per més inri l’equip local perdia per lesió a una de les seves jugadores, cosa que ha acabat de descentrar a un rival ja grogui. El Junior B tot i així ha sabut fer la seva feina i culminar un primer set molt treballat. L’equip es mostrava més sòlid que el torró d’Alacant, cosa que ens donava esperances per aspirar a una plàcida victòria.

 

Empanada argentina de les bones

Doncs no. El segon set no ha estat un espectacle gaire edificant pels aficionats de Els Arcs, que han vist com el seu equip arrencava desconcentrat i fins i tot sobreexcitat. Mentre a Lluch li xiulava el marcapassos que sempre du per prescripció mèdica, les noies treien el bat de beisbol per a rebre i defensar, i tot eren errors de qualsevol tipus. Ni amb els dos temps morts les noies s’han pogut tranquil·litzar. Allò feia més vergonya que veure a la meva àvia ballar La Gozadera. Quan el set es trobava en la seva fase final, el marcador reflectia un emocionant 23-12, un marcador que demostrava que havíem estat jugant de tu a tu en tot moment. Una escena esperpèntica, amics lectors. Quina estampa! Ni Goya als horrores de la guerra va arribar a copsar aquesta magnitud. Amb aquest resultat —que fa que vulguis deixar el voleibol per sempre més— vet aquí que l’equip aconsegueix rebre una pilota en condicions, que la Nana col·loca a una Carla que la destrossa sense ni pensar-s’ho. I és en els moments de pànic que els grans equips reaccionen. La Nana clava 3 serveis seguits que calmen a l’equip i deixen a les locals amb cara de gos mal passejat. I l’equip fa un canvi radical! Es posen a defensar com saben i amb l’allau de serveis de la col·locadora de l’Eixample es poden 23-23. Veure-ho per creure-ho! —el pròxim cop us desperteu d’hora i ho veniu a veure, ganduls! — El segon set s’ha escapat (26-24) però les noies en sortien enfortides. Havien fregat l’èpica i això els donava l’energia i la confiança necessàries per menjar-se a les rivals amb beixamel.

 

Una piconadora

Lluch, mestre de mestres, ens ha tornat a sorprendre amb una alineació innovadora pel tercer set, posant a la Sílvia de col·locadora. Pons, que fins al moment s’havia mostrat més perduda que jo a un Primark un dia de rebaixes, s’ha entès a la perfecció amb la Blanca i han format un tàndem extraordinari que ha destrossat a la defensa local, Això sumat a que l’equip cada cop defensava millor i regalava menys “frees”, ha permès que el Junior B s’endugués el partit per 1-3. Victòria a domicili que ens permet seguir somiant!

 

“Queda molt”

En roda de premsa el calmat entrenador tenia sensacions agredolces. Tot i estar satisfet per la victòria i pel caràcter que l’equip ha demostrat, Lluch ha afegit aigua al vi i ha volgut aprofitar per tocar el crostó a l’equip: “Cal seguir treballant molt, cada dia més i millor. No és que sigui inconformista però sé que aquestes noies em poden donar molt més del que hem vist avui. Queda molta feina per fer. L’equip cada cop juga millor però no podem aturar-nos aquí. Hem de ser molt més regulars i el meu objectiu és ser l’equip que millor rep i defensa. I avui no ho hem aconseguit”. Calma coach, tot arribarà.

 

1x1

Carla Martinell. CAPITÁN PESCANOVA. La Carla no volia esperar-se al final del partit per endur-se la xarxa a casa. Excepte aquest petit detall, gran partit de la capitana, que està ampliant el seu repertori ofensiu amb un servei curt imparable i unes fintes increïbles.

Clara Llimona. HATORI EL NINJA. “Mireu com corre i salta i quina agilitat té”! El que no se li pot discutir mai és l’entrega i ganes que hi posa. Enorme al remat i en defensa, la Clara no es cansa mai d’animar a les seves companyes. “Amic dels seus amics”.

Maria Goretti. DR JEKYLL & MR HYDE. Llums i ombres. Segon set per oblidar i quart set per emmarcar. Quan juga concentrada l’equip ho nota i s’ha sabut refer per acabar de manera estel·lar.

Nana. DJANGO UNCHAINED. Desencadenada! Quina manera de lluitar i repartir joc! Li ha donat vida a l’equip quan estava “grogui”! I a fet embogir a la grada amb una increïble finta! Aquí som molt fans de la Nana. MVP més que merescut.

Cris. IN CRESCENDO. De més a menys, la millor notícia és que ha tingut la confiança per rematar-ho tot i servir per dalt.

Blanca. E.T. Una extraterrestre. Com salta! Com remata! Consolidada i calmada a la pista, la Blanca és el terror de les defenses rivals.

Sílvia. NESCAFE. La Sílvia s’ha begut la cafetera sencera per esmorzar i ha arribat al partit en un estat d'excitació ideal per jugar a voleibol. Després d’un segon set per oblidar, la jugadora universal del Junior B s’ha refet i ha fet un tercer set per emmarcar amb grans col·locacions i punts directes de servei.

Maria Ribalta. CAJA ROJA NESTLÉ. Solució vàlida per a qualsevol compromís o problema que et sorgeixi al llarg de la teva vida. El partit que ha fet en atac ha estat simplement perfecte. La punta ha tirat de repertori i a combinat remats i serveis imparables.

Anna Esteve. NOVIA A LA FUGA. Girona es veu que està preciós a aquesta `època de l’any.

Lluch. SAGRADA FAMÍLIA. El dia que s’acabi plorarem.

Escribir comentario

Comentarios: 11
 • #1

  JOSEP (miércoles, 03 febrero 2016 18:15)

  I la crònica de l'INFANTIL? Van fer un partidàs!!! Per fi.

 • #2

  Axel (jueves, 04 febrero 2016 14:51)

  Aquesta jornada descansaven Josep, probablement et refereixes al de la jornada 2, que està penjat en el post de la jornada 2! :)

 • #3

  Gilberto Neiss (miércoles, 01 febrero 2017 15:24)


  Right here is the perfect site for anybody who wants to find out about this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually will need to�HaHa). You definitely put a new spin on a topic that's been discussed for many years. Excellent stuff, just excellent!

 • #4

  Sophie Mccleskey (jueves, 02 febrero 2017 23:20)


  I've been browsing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

 • #5

  Fae Brune (viernes, 03 febrero 2017 13:54)


  Hi there, I enjoy reading through your article. I wanted to write a little comment to support you.

 • #6

  Buford Fulgham (domingo, 05 febrero 2017 10:44)


  Link exchange is nothing else however it is only placing the other person's blog link on your page at appropriate place and other person will also do same for you.

 • #7

  Ela Foree (domingo, 05 febrero 2017 13:48)


  We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our whole community will be grateful to you.

 • #8

  Latricia Ayers (lunes, 06 febrero 2017 05:56)


  Everything is very open with a clear clarification of the challenges. It was definitely informative. Your site is useful. Many thanks for sharing!

 • #9

  Theron Poplawski (martes, 07 febrero 2017 06:01)


  Every weekend i used to pay a quick visit this site, because i want enjoyment, for the reason that this this website conations genuinely good funny material too.

 • #10

  Adela Wynter (martes, 07 febrero 2017 13:08)


  Terrific article! This is the kind of info that should be shared across the internet. Shame on the search engines for no longer positioning this publish upper! Come on over and consult with my web site . Thank you =)

 • #11

  Chelsey Didonna (jueves, 09 febrero 2017 18:04)


  Good post but I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Many thanks!

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410