Jornada 5

Benjamí

Aquest divendres l'equip benjamí de Nausica va jugar contra l'Escola Orlandai, un partit que va acabar amb un 0-3 a favor de les visitants. Tot i la derrota cal destacar que va ser un partit marcat per les ganes de superació i el bon rotllo. I que mai faltin! 

Tot va començar amb un primer set força igualat, en el que només 4 punts ens van apartar de la victòria. Les noies estaven concentrades en fer tot el que hem estat practicant i anava sortint, malgrat no ser suficient.
El inici del segon set es va anar complicat i és que les noies d'Orlandai ens van fer deu punts seguits de servei. Es tractava d'un servei fort, d'una pilota que arribava molt bombejada al nostre camp, i això posava nervioses a les noies. Quan van aconseguir centrar-se i rebre bé el servei ja era potser massa tard... Molts punts ens separaven i la remuntada es presentava com tot un repte. Però les benjamins no es van donar per vençudes i van treure el millor d'elles, aconseguint acabar el set amb un 19-25 (a favor de les visintants).
El tercer set, l'amistós, també va començar fluix, en la mateixa tendència que el segon. Les noies ja no estaven gaire cocentrades en el partit i el fred semblava congelar a tothom. No obstant, quan les noies de la banqueta van començar a animar amb força, cantant tot el repertori de càntincs que se saben, les jugadores al camp es van animar i van acabar donant respota a les noies d'orlandai. 
Del partit m'agradaria fer una menció especial a la Laura, que fa molt poc que entrena amb nosaltres, i a l'Ona, ja que van protagonitzar un punt molt interessant quan la Laura va rebre un servei de dits, tirant la pilota tan amunt que l'Ona va tenir temps a arribar i passar-la a l'altra camp, fent punt directe. També voldria destacar a la Julia Vazquez, que va entrar el seu primer servei al partit de divendres! I a la Lola, la supersacadora de l'equip (juntament amb la Giu), que espero que aquest cap de setmana hagi pogut reposar i que la munyeca ja no li faci mal!! 
1,2,3 nausica!!!


 

Benjamí

Aquest divendres l'equip benjamí de Nausica va jugar contra l'Escola Orlandai, un partit que va acabar amb un 0-3 a favor de les visitants. Tot i la derrota cal destacar que va ser un partit marcat per les ganes de superació i el bon rotllo. I que mai faltin! 

Tot va començar amb un primer set força igualat, en el que només 4 punts ens van apartar de la victòria. Les noies estaven concentrades en fer tot el que hem estat practicant i anava sortint, malgrat no ser suficient.
El inici del segon set es va anar complicat i és que les noies d'Orlandai ens van fer deu punts seguits de servei. Es tractava d'un servei fort, d'una pilota que arribava molt bombejada al nostre camp, i això posava nervioses a les noies. Quan van aconseguir centrar-se i rebre bé el servei ja era potser massa tard... Molts punts ens separaven i la remuntada es presentava com tot un repte. Però les benjamins no es van donar per vençudes i van treure el millor d'elles, aconseguint acabar el set amb un 19-25 (a favor de les visintants).
El tercer set, l'amistós, també va començar fluix, en la mateixa tendència que el segon. Les noies ja no estaven gaire cocentrades en el partit i el fred semblava congelar a tothom. No obstant, quan les noies de la banqueta van començar a animar amb força, cantant tot el repertori de càntincs que se saben, les jugadores al camp es van animar i van acabar donant respota a les noies d'orlandai. 
Del partit m'agradaria fer una menció especial a la Laura, que fa molt poc que entrena amb nosaltres, i a l'Ona, ja que van protagonitzar un punt molt interessant quan la Laura va rebre un servei de dits, tirant la pilota tan amunt que l'Ona va tenir temps a arribar i passar-la a l'altra camp, fent punt directe. També voldria destacar a la Julia Vazquez, que va entrar el seu primer servei al partit de divendres! I a la Lola, la supersacadora de l'equip (juntament amb la Giu), que espero que aquest cap de setmana hagi pogut reposar i que la munyeca ja no li faci mal!! 
1,2,3 nausica!!!


 

Pre-Aleví

El passat divendres dia 20 de Novembre, l'equip pre-Aleví de Nausica va fer un partidàs contra l'escola Sadako. Va ser victòria nostra ( 2-1). Primer de tot he de remarcar que totes van ser extremadament puntuals i això sempre ajuda a anticipar la concentració que s'haurà de tenir al partit. Començaré remarcant que l'actitud va ser especialment bona: quan tocava jugar no es va baixa la guàrdia en cap moment de la mateixa manera que tampoc es va deixar d'animar a l'equip mentre es descansava. 

El que va ser decisiu per guanyar va ser la gran quantitat de serveis que vam fer. Totes, absolutament totes, van fer molts serveis seguits fet que ens va donar un gran avantatge al marcador. A més a més, es van fer tres tocs tal i com vam estar treballant a l'entrenament del dilluns i no es va deixar caure la pilota sense haver-ho intentat abans. Tot i que no vam poder tenir l'ajuda de la Manuela, ens en vam ensortir molt bé. Tot i així, el tercer set ens vam relaxar molt ja que ja sabiem que el partit era nostre, i ens vam adormiscar una mica massa. Estic molt contenta del partit, de l'equip i de les ganes que hi posen! Moltes felicitats a totes noies, seguim treballant!Infantil

Partit complicat de l'Infantil d'Els Arcs, que ha perdut 3-0 a la sempre difícil pista de l'escola Sadako. L'equip venia amb ganes de fer les coses bé, però el bon servei rival ha estat la clau del partit. Potser a causa del fred, a l'equip li costava moure's en recepció i defensa. Tot i així hem vist bones jugades de l'Infantil, que tot i anar perdent sempre intenta jugar bé i fer jugada de tres tocs. Molt bé la Mireia cridant "meva" i anant sempre a totes les pilotes. També l'Irene ho ha fet molt bé a la xarxa seguint la pilota per estar alerta per si hi havia alguna finta rival. Hem vist bons punts com un entre la Carla Mallol i la Maria Borràs i un altre entre l'Alexandra i la Maria Martí.  També unes bones recepcions de la Laia i la Cristina al segon set, i fins i tot una defensa de la Carla Ruiz que s'ha tirat a terra per salvar una pilota!

Tot i així l'equip té molta feina per endavant, i cal posar-se a treballar amb confiança i bona actitud. L'entrenador semblava un disc ratllat, repetint constantment que calia jugar sense por i lluitant totes les pilotes, però realment això és el que cal. La categoria és nova costa adapar-s'hi però el primer pas és l'actitud: no esperar que sigui la companya qui toqui la pilota; cal cridar-la i anar-hi sense por. Només es millora lluitant cada punt i amb ganes de jugar. I estic més que convençut que poc a poc començarem a jugar molt millor! Ànims i amunt Els Arcs!

 

 

Infantil

Partit complicat de l'Infantil d'Els Arcs, que ha perdut 3-0 a la sempre difícil pista de l'escola Sadako. L'equip venia amb ganes de fer les coses bé, però el bon servei rival ha estat la clau del partit. Potser a causa del fred, a l'equip li costava moure's en recepció i defensa. Tot i així hem vist bones jugades de l'Infantil, que tot i anar perdent sempre intenta jugar bé i fer jugada de tres tocs. Molt bé la Mireia cridant "meva" i anant sempre a totes les pilotes. També l'Irene ho ha fet molt bé a la xarxa seguint la pilota per estar alerta per si hi havia alguna finta rival. Hem vist bons punts com un entre la Carla Mallol i la Maria Borràs i un altre entre l'Alexandra i la Maria Martí.  També unes bones recepcions de la Laia i la Cristina al segon set, i fins i tot una defensa de la Carla Ruiz que s'ha tirat a terra per salvar una pilota!

Tot i així l'equip té molta feina per endavant, i cal posar-se a treballar amb confiança i bona actitud. L'entrenador semblava un disc ratllat, repetint constantment que calia jugar sense por i lluitant totes les pilotes, però realment això és el que cal. La categoria és nova costa adapar-s'hi però el primer pas és l'actitud: no esperar que sigui la companya qui toqui la pilota; cal cridar-la i anar-hi sense por. Només es millora lluitant cada punt i amb ganes de jugar. I estic més que convençut que poc a poc començarem a jugar molt millor! Ànims i amunt Els Arcs!

 

 

Cadet A

 

Quarta victòria consecutiva del CADET A que jugava a l’escola Sadako divendres a les 19:30h.

Partit complicat ja que l’equip rival tornava moltes pilotes al nostre camp, moltes vegades de primer o segon toc. Tot i que les nostres jugadores es caracteritzen per la seva atenció dins i fora de la pista, es van veure sorpreses en moltes ocasions per aquestes pilotes que venien del altre camp.

El primer set va començar més o menys igualat i poc a poc les sis titulars (Maria, Sonia, Gina, Violeta, Andrea i Tiemo) van agafar petites diferències al marcador que a final de set van ser definitives.  

El segon set va ser el més igualat del partit. Amb molts desajustos en defensa i recepció vam donar esperança a les jugadores de Sadako que es van créixer moltíssim arribant a tenir punt de set. Però l’esperit de superació d’aquest equip no te límits (com a mínim als partits, als entrenaments es una altre història) i van acabar remuntant i deixant el marcador 2 sets a 0.

Al tercer set no va haver-hi molta història ja que des de el començament ens vam posar per davant arribant a un marcador de 10-21. Com passa moltes vegades, la relaxació final va fer possible que Sadako s’apropés al marcador però finalment vam tancar el set i el partit.

 

Felicitats!

Cadet B

Derrota amarga del cadet B en un partit que podríem haver guanyat perfectament. Els dos primers sets se'ns van escapar quan ja els teníem guanyats, simplement perquè no vam saber gestionar els nervis en els moments finals dels sets.

Es preveia un partit molt emocionant i igualat, ja que els dos equips havíem fet els mateixos resultats fins ara. I així va ser: es van veure dos equips bastant sòlids defensivament que van oferir un bon espectacle, amb bastants punts llargs i disputats. El detall que va decantar el partit, però, va ser el cap: elles van estar impecables en els dos finals igualats de set, jugant amb zero nervis, i nosaltres vam cometre tots els errors i totes les “creuades de cables” possibles, deixant escapar una avantatge de 23-21 en tots dos. A mesura que anem pujant el nostre nivell de joc tindrem molts més partits com aquest, que es decideixen per detalls, així que treballar el tema mental serà important. I per fer-ho cal acostumar-se a entrenar amb el nivell d'auto-exigència i de concentració que tenim als partits; si no, arriben aquests finals de set ajustats i no sabem com reaccionar.

Per altra banda, vam recuperar el bon nivell en recepció, liderats per una Mariona pletòrica: les va posar absolutament totes al cap de la col·locadora! També vam millorar una mica el nivell d'intensitat i el posicionament en defensa, especialment cap al final. Tanmateix, ens queda molt per millorar en aquest aspecte, tal i com es pot apreciar en el video (més enllà de que aconseguim fer el punt): no pot ser que només baixem el cul i ens moguem quan ens ve la pilota a sobre! També vam millorar força les col·locacions a 4 i, tot i que no va ser el nostre millor dia al servei, també cal estar contents de que cada cop més jugadores s'animen a sacar per dalt: l'última en fer-ho ha estat la Fabiola, que d'aquí un mes clavarà uns míssils importants. I, finalment, també mencionar a la Laura, que va jugar el seu millor partit fins ara: se la va veure molt més participativa i segura en defensa i recepció!

Continuem tenint molt bona actitud com a equip: hi som totes a tots els partits i entrenaments i ens animem des de dins i fora del camp. Continuem treballant, no ens conformem amb mantenir-nos en la nostra “zona de comfort”, i el nostre joc millorarà moltíssim!


Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410