Jornada 2

Benjamí

Divendres 30 d'Octubre l'equip Benjamí de Nausica va jugar als Arcs el seu primer partit de lliga contra l'escola Joan Roca.
L'equip visitant va venir al partit amb les mateixes ganes de jugar que les nenes del Nausica, i la veritat és que va estar molt igualat des del principi!

Tot i que no vam protagonitzar llargues jugades,  vam ser capaces d'arribar a moltes pilotes i fins hi tot passar-les al camp contrari.

Es notaven els nervis barrejats amb l'emoció d'estar jugant el primer partit i les del Joan Roca van aconseguir estar sempre uns quants punts per sobre nostre, enduent-se la victòria als dos primers sets.
Amb el partit perdut però amb les mateixes ganes que al principi, les benjamis de Nausica van sortir al camp amb les piles carregadíssimes. Tan carregades que vam acabar guanyant el set! Van demostrar que saben jugar a voleibol, sense pressió i amb molta il.lusió i energia.
Seguirem entrenant de valent per aconseguir que entrin tots els serveis, per millorar la defensa i per poder fer alguna jugada de tres tocs. I ho aconseguirem! Amb una derrota a la butxaca però amb un primer set guanyat, la temporada promet! Amunt Nausica!!


Pre-Aleví

El passat divendres, l’equip pre- aleví va jugar contra l’escola Santa Isabel a els Arcs. Tot i la derrota ( 1-2) vam saber estar a l’altura en tot moment. Molt bons serveis i sobretot molt bones recepcions durant tot el partit. He de destacar que en el segon set que va ser victòria nostre vam fer quasi totes les jugades amb tres tocs i hi ha hagut una gran millora amb el toc de dits sobretot a l’hora de recepcionar i col·locar. El tercer set ens van agafar avantatge amb els serveis de l’altre equip ja que ens  va costar una miqueta més anar a buscar la pilota.

Aquest any, com ja vaig comentar a la crònica passada, tenim noves incorporacions i això suposa des del meu punt de vista, un gran avantatge ja que dota a l’equip d’una major capacitat per aprendre a cooperar, a conèixer noves maneres de fer i a intentar dialogar quan alguna cosa no funciona entre nosaltres. Totes les que porten des de l’any passat jugant al Nausica que són la  Lena, la Mar, la Júlia,l’ Anna, l’ Esther i la Laia han fet una millora molt important en el camp, en els passes, en l’actitud i en la coordinació que mantenen entre elles. També he de felicitar a la Martina, la Aliona, la Alice i a la Manuela ja que tot i ser dels primers cops que juguen a volei( algunes no totes) han estat a l’altura en tot moment i han estat sempre receptives i cooperadores amb l’equip.

I ja per acabar, felicito a TOT l’equip i a cadascuna de les jugadores per aquest partit. Tant les que estan al camp com les que no, TOTES són importants perquè totes som un equip! Estic molt orgullosa del partit, tot i la derrota, per mi és com si haguéssim guanyat. A la tornada el marcador estarà a favor nostre perquè continuarem treballant com ho fem cada dia!

 

Clara Ventosa

Aleví

Així sí!

Gran partit de l’Aleví de 6è, aquest divendres a l’Escola Suïssa de Barcelona. Durant la setmana les noies han entrenat amb molt bona actitud, i divendres es va notar. Sembla que l’equip ha entès que la importància no és guanyar o perdre sinó jugar bé per aprendre cada dia. I vaja si ho van fer!

Des del principi les noies ja es van prendre el partit amb la concentració i les ganes necessàries. El primer set uns grans serveis de la Paula van obrir forat en la recepció rival, cosa que va donar tranquil·litat a l’equip. Les noies de l’Aleví intentaven jugar fent tres tocs, i només quan uns serveis al fons de les rivals posaven emoció al partit van sortir els nervis. Però per primer cop vam veure que aquestes noies ja comencen a comportar-se com un equip i, tot i que eren a la banqueta, la Marta, la Candela i la Mariona es van posar a animar a les seves companyes com unes boges! I una jugada entre l’Alejandra i la Jana ens feia guanyar el primer set. El segon set un molt bon servei rival feia que les nombroses noies de l’Escola Suïssa es posessin per davant; però l’Aleví va seguir lluitant. Molt bé la Mariona i la Candela en recepció i defensa, no deixant que cap pilota caigués a terra sense tocar-la abans. I perfecte la Marta, avui capitana, intentant fer sempre tres tocs independentment de com anés el marcador, i fins i tot fent algun remat! Tot i perdre el segon set les noies seguien animant-se les unes a les altres, i durant molts moments feia goig veure-les jugar, sense rifar cap pilota.

El tie break es van veure els millors punts, tot i els evidents nervis per la victòria. Aquest cop era la Maria que posava l’equip per davant amb un molt bon servei. Però les rivals van començar a remuntar fent punts de primer toc, i corríem el risc de fer el mateix. Amb 20-24 al marcador, i en ple temps mort, l’equip va acordar que si guanyavem el partit seria fent una jugada de 3 tocs que agradés a tots els familiars que ens havien vingut a animar. I dit i fet: La Maria reb molt bé una pilota que la Jana li col·loca a la Marta perquè faci un remat al fons! Victòria 2-1 i amb un joc extraordinari!

Felicitats noies! Així sí! Ens trobarem rivals molt forts, però si seguim entrenant i jugant amb ganes i com un equip (ajudant-nos les unes a les altres) serem cada dia millors jugadores i, més important, millors companyes! 

Pre-Infantil

Quan l’objectiu no ha de ser guanyar

Victòria 3-1 del Pre-Infantil contra l’escola Benjamin Franklin. El partit ha tingut poca història degut a que l’equip rival portava poc temps jugant. Aquest fet acompanyat del bon servei de les noies de Els Arcs ha fet que el partit fos, en general, poc atractiu per l’espectador. Al primer set els serveis de la Natàlia Aragonés, avui capitana, ha disparat a l’equip de casa al marcador. Es nota que és un aspecte del joc que totes les noies han millorat, i jugadores com la Mar, la Laia, l’Anna o l’Ariadna han fet alguns punts de servei directe! Felicitats noies! Tot i així les poques pilotes que l’equip rival passava sorprenien a les noies del Pre-Infantil, que han començat un xic apàtiques. El segon set, tot i perdre’l, ha estat el que més joc ha tingut. L’Ariadna i la Maria han començat a cridar “meva!” i a intentar fer jugades de tres tocs, i per moments han contagiat a les seves companyes. De fet hem vist una molt bona jugada entre la Gisela i la Carla Aragonés, que ha acabat amb un fabulós remat al fons. De fet casi veiem una increïble remuntada del Pre-Infantil! Amb 24-16 al marcador li ha tocat anar al servei a la Maria Casals que ha posat el marcador a 24-21, obligant a les visitants a demanar un temps mort per calmar els ànims.

Tot i perdre el segon set, les noies de Els Arcs tenien moltes  ganes de seguir jugant. La consigna seguia sent la mateixa: cridar la pilota (“meva!”) per evitar que caigui a terra sense que ningú la toqui, i intentar fer tres tocs. En ocasions s’ha aconseguit, per exemple en una jugada entre la Carol i la Gisela. El problema era que com que la pilota tornava al camp de Els Arcs en poques ocasions, quan ho feia les noies del Pre-Infantil no estaven atentes i no la demanaven. Tot i guanyar el tercer calia millorar aquest aspecte. El quart set era la Carla Aragonés qui donava l’avantatge a l’equip local gracies al seu “peculiar” servei. Les noies seguien estant poc atentes cada cop que la pilota tornava, però tot i no cridar “meva!” anaven a per la pilota i intentaven fer els tres tocs.

Victòria 3-1 en un partit complicat degut al poc joc que s’ha vist. En aquest tipus de partits cal estar molt concentrat per intentar fer jugada de tres tocs a cada bola que torni. Cal entrenar molt més la mobilitat al camp per tal de començar a jugar menys nervioses i més alegres. Almenys ja no tenim el pànic a la pilota dels primers dies, i les noies intenten defensar-la per tal que no toqui a terra sense haver-ho intentat. És un molt bon punt de partida, i l’actitud als entrenaments cada dia és millor, però cal seguir treballant per millorar cada dia. Felicitats noies i a seguir endavant!

Infantil

De nou un partit complicat per a l'infantil a la pista del Súnion. Tot i la derrota per 3 a 0, però, el partit va deixar coses postives. Excepte durant el segon set, en el qual vam estar completament desaparegudes i amb massa por al camp, vam jugar a un nivell millor que la setmana passada. Al primer set vam estar competint de tu a tu amb les rivals, fent tres tocs quasi sempre i elaborant bones jugades, fins que una mala ratxa en recepció va fer que el Súnion s'acabés escapant en el marcador. Hem d'aprendre d'aquestes coses i evitar que el desànim ens paralitzi les cames en quant ens fiquen tres saques seguits! El primordial a aquestes alçades és anar a per cada pilota, córrer per no deixar-la botar i, amb el temps, ja anirem millorant tècnicament i aprendrem a donar-li cada cop millor.

Un altre aspecte positiu és que, després d'un apàtic segon set, les noies van saber reaccionar i recuperar el bon joc en el tercer, que va ser el millor de tots. Vam poder veure fins i tot bons remats de la Maria M i la Mireia! Durant el partit va haver-hi també bones defenses de la Cèlia i la Maria Borràs, que estan agafant cada cop més responsabilitat en el joc de l'equip. Destacable millora de la Laia, que sempre demana la pilota i està millorant dia a dia, i de l'Alexandra i la Cristina, que cada cop se les veu menys nervioses al camp.

Ara tenim dues setmanes per continuar progressant. És primordial que anem aprenent a ser un equip. I ser un equip vol dir animar-nos les unes a les altres, especialment quan fallem, celebrar cada punt totes juntes, treballar de valent a cada entrenament i venir a tots els partits a fer pinya amb les companyes! Segur que si fem tot això, no només millorarem en el joc, sinó que gaudirem molt més d'aquest esport, que és en definitiva del que es tracta! Som-hi noies! 

Cadet A

Debut il·lusionant


El cadet A començava una setmana més tard la competició del CEEB i ho va fer dissabte de la millor manera possible, victòria per 3 sets a 1.


El primer set començava amb dubtes, pels nervis i per el bon jugar de l'equip local , el Súnion. A meitat de set però, les nostres van començar a jugar segures i amb tranquil·litat de tal manera que al punt 15 vam separar-nos del rival agafant una diferència que ja seria definitiva. A destacar d'aquest primer set, el debut de la Mercè, que en cap moment es va notar que era el seu primer partit.


El segon set va ser molt semblant al primer però en aquest tot i la contundència a la xarxa de les jugadores altes de Súnion i el sol de cara, les joves promeses del cadet A van saber mantenir en tot moment diferència al marcador. Moltes coses a destacar: la batuda i remats de l'Andrea, que ha començat la temporada imparable. Els serveis de la Sònia que encara son millors que els de l'any passat i el debut de dues noves jugadores, la Laia i la Cate que van estar en tot moment a l'alçada de les circunstàncies! La Caterina debutava amb un únic entrenament i a més ho feia com a capitana!  Les eleccions a nova capitana s'han posposat per decisió tècnica.


Al tercer set vam caure a la trampa dels 3ers sets. Vam pensar que erem molt bones i que no calia esforçar-se per guanyar. Tot el contrari que l'equip rival que va demostrar que no es donava per vençut i va aconseguir emportar-se el set per la mínima diferència. A destacar la millora tècnica de la Violeta i la Maria, sobretot en mà baixa, el seu toc preferit!


Al quart set, conscients de la necessitat de donar-ho tot, va ser nostre desde el principi. Amb una Berta segura i sacant molt bé vam agafar una diferència important , que igual que al segon set va ser definitiva. També destacar a la Èlia que ha començat la temporada molt segura i jugant molt bé.

També felicitar a la Tiemo que tot i no estar convocada per decisió tècnica va venir i va estar amb l'equip tot el partit, segur que podrem comptar amb ella de cara als propers partits.


Felicitats i a seguir treballant, sobretot als entrenaments!


Cadet B


Sorpresa majúscula en el partit del Cadet B, que es va estrenar en la categoria amb una magnífica victòria per 3 a 0 a la pista del Frederic Mistral. La victòria és un premi merescut a la bona feina que han estat fent les noies durant tota la pretemporada, en especial en les últimes tres setmanes. L'actitud als entrenaments ha estat molt bona i, en conseqüència, el nivell de joc ha millorat molt. Sembla mentida que aquestes noies siguin les mateixes que van jugar l'últim partit d'infantil l'any passat a la pista del Sadako!

El partit, però, no va començar massa bé. Els nervis i dubtes inicials ens van fer encaixar un 5-0 a les primeres de canvi. No estavem rebent bé, i la cosa pintava complicada. Però un parell de bloquejos de la Georgina ens van ficar al partit. Ens vam posar les piles en defensa i recepció (es va començar a notar com han treballat les noies en aquest aspecte durant aquestes setmanes!) i vam començar a generar bones opcions d'atac. Vam aconseguir retallar la distància i, aleshores, una magnífica ratxa de saques potents de la Laia va acabar decantant el set a favor nostre. Brillant remuntada a base de lluita per començar.

El segon set va començar més tranquil. Mantenint el bon nivell en recepció i defensa, vam poder continuar fent bones jugades d'atac. La Maria Lansac va fer els seus primers bloquejos de la temporada, mentre la Júlia G i la Mariona portaven el pes de l'equip en atac. Quan ja semblava que el set estava guanyat, però, una mala ratxa de recepcions va fer que les rivals ens atrapéssin en el marcador. Es van començar a sentir els nervis típics de l'any passat, però les noies van demostrar fins a quin punt han madurat com a equip i van saber refer-se per endur-se el set per 25 a 22. A la Georgina, que es va fer un fart de córrer per arribar a col·locar totes les pilotes, li va tocar sacar en el moment més delicat, amb 22 a 22, i va clavar 3 saques seguits.

Amb les rivals desmoralitzades, el tercer set va ser el més plàcid. A destacar els bons servei per dalt de la Mar i l'Andrea, que en van fer 5 seguits cadascuna! 25 a 14 i 2 punts que marxen cap a Els Arcs!

 

Tot i que encara ens estem adaptant al nou sistema i les noves posicions, vam aconseguir jugar bé a base d'un gran esforç en defensa i recepció. Enhorabona a totes! A continuar progressant.

 

Juvenil

Divendres a les 18:15 es va viure un emocionant partit al pavelló dels Arcs entre les noies del juvenil i l’equip de la Salle Bonanova. Els dos conjunts venien de guanyar la primera jornada amb comoditat així que no sabíem gaire que esperar d’aquest partit. Va resultar que les noies l’equip visitant era un dur rival que va vendre ben cara la seva pell.

El partit va començar fred a la banqueta dels Arcs. Els saques fallats, les pilotes fàcils a la xarxa i les imprecises recepcions demostraven la falta de concentració que imperava entre la plantilla de les del carrer Copernic. Aquests errors van acabar regalant el set a unes noies de la Salle que van ser sòlides i van saber aprofitar l’avantatge. Les nostres noies canviaven de camp amb els ànims per terra i la sensació de que no era el seu dia.

Les males sensacions es van mantenir al camp tot i els canvis introduïts per l’entrenador. Tot i això no havia esgotat tots els seus recursos, en el punt 19 – 12 a favor de la Salle va demanar un temps decisiu, no sabem que va dir a les noies però l’energia que transmetia feia girar els caps dels presents a la grada. El canvi d’actitud va ser brutal i es va traduir en una remuntada èpica on els saques de la Katia i la Maria, i l’ajuda de la lliure Anna Pons entrada des de la banqueta van ser determinants per endur-se el set.

Passat aquest punt el partit va ser un tira i afluixa on el tercer set es va decantar de la banda visitant i el quart de la local. Així arribem a un 5e set de desempat. L’entrenador, conscient de la importància que te començar amb bon peu un set tan curt i tan marcat pels nervis, va girar la rotació per que la Maria comencés al servei. La capitana com de costum no va fallar a les seves companyes i va aconseguir un avantatge de 5 punts que va servir per mantenir a les noies de la Bonanova allunyades al marcador fins i tot en els moments baixos del set i aconseguir la victòria!

Menció especial per les noies que van saber entrar des de la banqueta en diferents moments del partit com la Bea, l’Anna i sobre tot la Violeta que va ajudar a guanyar el 5e set en un moment baix de l’Alexia permetent que aquesta recuperés forces a la banqueta sense patir pel devenir del partit. És reconfortant saber que quan les que estan dins del camp estan cansades o poc inspirades poden comptar amb l’ajuda de les que estan fora per seguir totes juntes endavant fins la victòria.

 

Felicitats a les noies que van saber remuntar un partit que pintava molt difícil. Ara a seguir treballant per aconseguir que els moments de baixa concentració no ens passin tanta factura i puguem deixar que el joc flueixi com elles el saben fer fluir. 

Júnior A

                           Victòria històrica!!!

Segon partit guanyat del Júnior "A", quatre punts de quatre possibles. No podíem començar millor la temporada!

No obstant el partit es preveia molt i molt complicat: els precedents eren clarament favorables a Santa Isabel, doncs l'any passat ens vam enfrontar tres vegades i les tres ens van guanyar. A més, les importants baixes de la Clara i la Mar ens restaven opcions sobre el paper.

Però aquest conjunt sap que s’ha de lluitar cada punt al 100% i no donar cap pilota per perduda. Hem vist un equip molt sòlid en defensa en els moments complicats però també molt inspirat en atac. El resultat final ha estat de 3-1 (25-19, 25-23, 15-25 i 25-19) i ens situa com a líders de grup!

 

Marta: MVP. No hi ha cap dubte, la capitana tenia el dia. Imparable en el servei, ha obert un forat en la recepció contrària. En atac, inteligentíssima, sempre ha trobat un lloc on fer botar la pilota, ja sigui de remat, “touch” o finta.

Inés: GRANDEEE! La reconversió de la Inés certifica que jugui del que jugui, semblarà que porti tota la vida practicant-ho. A més, mai dona una pilota per perduda, ho aixeca tot en defensa i no falla un servei des de que era pre-benjamina. En atac, vagi com vagi la col·locació, trobarà una manera de rematar i ficar-la.

Clàudia:  PUNTAL. Una altra reconversió per exigències del guió. Veient-la rematar, ningú diria que la temporada passada era líbero, quines cleques! En defensa i recepció és el puntal sobre el que descansa l’equip. Quan la Clàudia aixeca la pilota, la col·locadora sap que li arribarà en perfectes condicions.

Sònia: ARIET. La jove promesa del Cadet “A” ha tornat a demostrat que té qualitat de sobres per ser titular, ni més ni menys que contra un dels millors equips de la lliga júnior. Ha hagut de barallar-se amb un dels bloquejos més alts del campionat i ho ha fet amb solvència. Quan superava aquest obstacle, el seu obús era imparable, no vull ni pensar què passa quan juga contra cadets ...

Emma: THE FLASH. L’Emma debutava en la que serà la seva posició, de líbero. Sang freda, el millor control d’avantbraç que hem vist mai i una velocitat impossible són la seva carta de presentació. En aquest partit ha començat la llegenda.

Carlota: PERFECT. Sense cap dubte, el millor partit que li hem vist mai als Arcs. Ha repartit el joc com mai, deixant a les atacants en posició inmillorable i escollint sempre la millor opció. Quan l’han substituït, les càmeres han captat una discussió amb l’entrenador perquè volia jugar més. Però des del cos tècnic ens asseguren que són coses de l’esport.

Berta: METRÒNOM. Passi el que passi, la Berta sempre té la capacitat de posar ordre i marcar el temps que més ens convingui en els partits difícils. Ha repartit màgia per tres com ningú i ha estat crucial en tots els punts de la Marta, amb qui estava emparellada.

Irene: SALVAVIDES. Li ha tocat jugar en els sets més complicats i ho ha fet amb solvència.  Sempre ha trobat la millor solució per trenar l’atac i ha dirigit el partit amb paciència cap on més ens convenia, és a dir pel centre.

Sector d’animació (aka. Clara i Mar): UN 10! Imprescindible per la victòria d’avui l’esforç de la Clara i la Mar animant a l’equip. Ens comuniquen que, vist el resultat, el cos tècnic està decidint si a partir d’ara convoca igualment a les lesionades a tots els partits.

 

Júnior B

 

“El Júnior B ven cara la seva pell”

Hi ha dies que les coses no surten com un volen. T’aixeques amb ganes de menjar-te el món però poc a poc veus senyals que t’indiquen que avui no és el teu dia. Et talles al afaitar-te. Se t’espatlla la caldera i t’has de dutxar amb aigua gelada. Vas caminant pel carrer i trepitges una merda de gos.  Al forn només els hi queda pa sense gluten... Són dies que o et quedes fent companyia a l’edredó (quin gran invent!) o respires profundament un parell de cops i intentes que les coses vagin bé. Doncs més o menys alguna cosa així li va passar divendres al Júnior B. Per sort, aquestes noies són molt de seguir lluitant fins al final.

 

“Bufff!”

Aquesta ha estat l’expressió de Lluch a la meitat del primer set. 21-12 en contra a casa del Jaume Balmes i cap senyal d’unes noies que només set dies abans no li havien donat ni una oportunitat al Sagrat Cor de Sarrià. El Júnior B s’havia preparat a consciència durant tota la setmana pel difícil partit contra el Jaume Balmes A, un equip complicadíssim que aprofita el factor pista com ningú, però un 0-5 només començar havia deixat a les noies amb cara de funeral soviètic. L’equip en defensa estava més lent que el meu avi navegant per Internet; i les pilotes queien, les recepcions i defenses no arribaven, i la Nana i la Goretti feien el que podien per col·locar a les atacants. Però aquest equip no es rendeix i ha aprofitat una “pájara” rival per remuntar un set a priori perdut. Amb una Carla extraordinària al servei, i una Blanca imparable a la xarxa (MVP!), l’entrenador rival ha vist com les visitants remuntaven fins a 10 punts d’avantatge i s’acabaven enduent el primer set per 25-23. El segon set, però ha començat igual que l’anterior i el Júnior B ha anat sempre a remolc. Lluch ha fet entrar a la Maria i a la Cris per donar aire fresc a l’equip, però les noies no s’han acabat de trobar còmodes davant d’un Jaume Balmes que estava molt endollat en atac. Tot i així les noies no es rendien, i anaven al terra a cada defensa tot i que signifiqués llançar-se en un camp més dur que un carquinyoli caducat(miracle haver acabat el partit sense cap lesionada!).

 

Increïble (i cruel) final

El tercer i quart set ha estat un espectacle pels centenars d’espectadors que omplien les fabuloses i modernes instal·lacions del Jaume Balmes. Ambdós equips a un nivell espectacular, hem assistit a un fabulós intercanvi de cops. El Junior B aconseguia endur-se el tercer set amb unes increïbles Anna i Blanca (avui MVP) en atac, i unes voluntarioses Maria i Carla en defensa. I què dir de les col·locadores! Partit de 10 en tant de la Nana com de la Goretti que no paraven quietes! El quart set ha estat més del mateix. Les atacants del Jaume Balmes fent treballar de valent a un Júnior B que es negava a rendir-se. Un 17-19 donava esperances a les espartanes de Lluch; però la recepció i la defensa de les free’s han acabat sentenciant a l’equip. 2-2 i és decidiria tot a la ruleta del tie break. I veiem a un Júnior B exhaust física i psicològicament degut a l’exigència rival que feia pronosticar el pitjor en un partit que estava durant més que Titànic. Tot i així, l’equip seguia lluitant contra un rival que en atac li estava sortint absolutament tot, i es posava a només a un punt. Però altre cop la mala recepció en moments claus ha acabat condemnant a unes noies que mereixien molt més.

 

En defensa de l’equip

Un Lluch molt seriós (i elegant) surt en defensa a l’equip davant dels mitjans de comunicació: “L’esport és per aprendre a guanyar i a perdre. Guanyar no és només vèncer al rival. Guanyar significa superar-se cada dia, aquesta és la primera victòria que hem d’intentar assolir. La setmana passada estava molt orgullós de l’equip que va guanyar al Sagrat Cor, però avui estic igualment orgullós d’aquest equip tot i perdre 3-2. Per una simple raó: perquè ha sabut com perdre. Ni ha estat culpa de l’àrbitre ni mala sort. El rival ha estat millor i punt. Mai posem excuses i avui menys. Sempre hi ha coses que podem millorar, i tornem a casa amb el cap ben alt, més units que mai i amb ganes de seguir treballant”. De manera molt subtil l’entrenador ens estava dient que els qui és quedin només amb el resultat són una colla d’indigents mentals amb nul·les nocions de voleibol. L’equip ha donat un gran pas endavant, lluitant fins al final un partit tan complicat com incòmode davant d’un gran rival. A seguir endavant noies!

 

1x1

Carla Martinell. LÉGOLAS. Alta, rossa, solidaria i valenta, és l’elf amb més mala llet de tot Barcelona. S’ha fet un fart de “matar orcos” amb el seu servei per dalt.

Clara Llimona. JOAN DAUSÀ. “Jo mai mai”... em rendeixo. La Clara ha estat la viva imatge de l’equip. Ha començat desencertada però no ha parat de lluitar i animar durant tot el partit, i en defensa ha tornat a sortir-se.

Maria Ribalta. EL CORTE INGLÉS. S'avança sempre als esdeveniments. Molt bé en l'anticipació en defensa, llegint fintes i remats rivals. La Maria és una assegurança per l’equip, ja que encara que no tingui el dia en atac, en defensa i recepció no deixa caure una pilota.

Maria Goretti. LEÓN COME GAMBA. Creativa tot i que alguns no apreciïn el seu peculiar joc (començant per cert àrbitre amb bigoti d’expresident mexicà).

Anna Esteve. AMBI PUR. Amb ella l’ambient millora. L’Anna és qui millor ha llegit a la defensa rival, i els seus remats a zona 1 han donat aire a l’equip.

Bibiana. LINX IBÈRIC. Una meravella en perill d'extinció. La Nana avui ha aguantat l’equip quan pitjor ho estava passant. Una garantia en aquest tipus de partits, la col·locadora de l’Eixample ha començat llençada aquesta temporada. I que duri!

Blanca. FAR. Bona alçada, col·locació intel·ligent i excel·lent visió. La peça que l’equip necessitava per donar un pas endavant. La Blanca aporta sang freda i els seus remats al fons són caviar per l’equip.

Cris. BOB MARLEY. Don’t worry, be happy. Ha aportat la tranquil·litat que l’equip necessitava. Sembla mentida que sigui la benjamina del grup! La Cris surt a jugar sense pressió, i al tie break li ha donat esperança a l’equip.

Sílvia Pons. RENFE RODALIES. Les que ha agafat per anar a un important esdeveniment social a Girona.  La carismàtica central no ha pogut venir al partit i l’equip ho ha notat.

Lluch. VAN GAAL. En moments se li ha inflat la vena del coll -i creiem que se li dispararia el marcapassos-, però el veterà entrenador ha aguantat un mal inici per intentar redirigir el rumb del seu súper-equip. Menció a part pel seu vestuari: perfectament conjuntat, ens consta que varies marques de moda han contactat amb ell perquè sigui la seva imatge de campanya.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410