Jornada 13

Benjami Femeni

Aquest passat dissabte, l’equip benjamí va jugar el seu penúltim partit a l’escola Sant Gervasi de Mollet. Aquesta vegada erem pocs jugadors i jugadores però els que van venir ho van donar tot i van representar molt bé a l’equip. Vam perdre 3-0. Com que només erem quatre, al començament vam estar una mica nerviosos i nervioses però poc a poc vam anar jugant de la manera que sabem! Els serveis van ser molt i molt bons, sense exepció de cap. Les recepcions van ser variades, en alguns moments tota anava sobre rodes però hi havia altres moments que després de fallar-ne una , la següent costava una miqueta més. Tot i així, en algunes ocasions vam fer els tres tocs i això és molt positiu. Continuem treballant, sempre pensant que som un equip i que ens hem d’ajudar entre nosaltres per tal de fer camí!

Pre aleví Femení

Aquesta jornada les jugadores de 5è van jugar dos partits. El primer va ser divendres al Colegio Alemán. Va ser molt bon partit però es va perdre al desempat per la mínima. Els nervis i la pressió van poder amb elles, que havien començat guanyant amb comoditat però a partir del 16-16 es van desinflar. Tot i això van estar molt concentrades i va haver-hi alguns punts molt bons. 

El segon partit, sns dubte, el millor de la temporada, tot i que va començar de la pitjor manera possible: perdent 25-5. Però l'equip Pre-aleví, lluny de desanimar-se, va entrar molt fort al segon set i per un ajustat 25-23 van guanyar el set. Al desempat va ser tot el contrari del dia anterior i totes van lluitar fins al final per aconseguir una èpica victòria! Felicitats a totes!

Aleví Mixt vs Aleví Femení

L’Aleví Mixt s’endu el derbi més igualat

Dissabte al matí vam viure un gran partit de vòlei entre els dos alevins del Nausica. Un enfrontament que ja s’està convertint en un clàssic del vòlei escolar, i que absolutament ningú es vol perdre. Aquest cop va acabar en una victòria al desempat de l’Aleví Mixt. El partit va ser emocionant des del principi fins al final, i els dos equips ho van donar tot malgrat les dures condicions meteorològiques. I és que va fer va fer un sol d’escàndol i una calor pròpia del mes d’agost. El primer set va començar molt igualat, i es van veure punts molt macos ja que tots dos equips intentaven fer jugades de tres tocs. L’Aleví femení es posava per davant del marcador gràcies als serveis de la Carla. A més l’equip estava molt concentrat en recepció i atent a la xarxa. Però l’Aleví Mixt mai es rendeix i amb el Pol al servei es posava 21-23 al marcador. Semblava que l’Aleví femení podria perdre el primer set a causa dels nervis, però una gran jugada entre la Irene i la Carol significava el 25-23. El segon set no va tenir res a veure amb el primer, ja que l’Aleví Mixt va sortir molt concentrat, amb la Tània fent-se gran a la xarxa, i la Gisela i la Maria Casals defensant i col·locant molt bé. L’Aleví Femení va acusar la manca de comunicació entre les noies, que per moments semblaven massa afectades pel sol. Només la Cèlia intentava fer jugada de tres tocs, però el bon servei rival feia minvar la moral de l’equip femení. Al final l’entrada de la Natàlia va tornar a activar l’equip, però no va ser suficient per guanyar. Es decidiria tot a l’últim set.

Final agònic

Al tercer set es van viure molt bons punts de voleibol. Amb els dos equips intentant jugar bé, i el públic animant de valent. El poderós servei de la Candela posava a l’Aleví Mixt per davant, però l’Aleví Femení no es rendiria fàcilment. Amb la Maria  Borrás al camp l’equip celebrava els punts amb eufòria i intentava un cop i un altre fer jugada de tres tocs. Al final l’Aleví Mixt es va endur el partit però els dos equips es van saludar amb esportivitat, i el públic va aplaudir i ovacionar a ambdós equips.

Gran esperit d’equip

Tots dos equips cada dia ho fan millor, i perquè segueixi sent així és important que entrenin concentrats i amb ganes d’aprendre. Cal destacar el bon ambient que hi ha hagut als dos equips, que a més d’escoltar amb atenció a l’entrenador, s’animaven els uns als altres. Per exemple, al tercer set i anant per sota al marcador, la Carla i la Carol s’han fet un fart d’animar a les seves companyes des de la banqueta. Aquesta és l’actitud que tots volem. Cal fer pinya i ajudar-se els uns als altres.

1x1 Aleví Femení

Carla Aragonés. CRESCUDA. Molt bé a la xarxa col·locant. Tot i ser de les que més ha patit el sol, la avui capitana ha seguit jugant amb ganes tota l’estona.

Carolina Blanch. ENTREGADA. Ha fet unes defenses increïbles, llançant-se a terra perquè la pilota no caigués. Gran partit!

Natalia Aragonés. DECISIVA. Enorme al servei, fins i tot ha tingut la confiança de provar algun remat. Aquest és el camí.

Maria Borrás. ACTIVA. Ha estat un revulsiu per l’equip, i ha encomanat les ganes de gaudir a les seves companyes, celebrant els punts amb un crit díficil de transcriure.

Irene Lizán. INCOMBUSTIBLE. De les millors en recepció, una jugada seva ha permès guanyar el primer set.

Cèlia Poole. PERSISTENT. Ha estat la jugadora que més ha intentat fer jugada de tres tocs, sense rifar la pilota. Al segon set ha fet 4 punts de servei seguits!

1x1 Aleví mixt

Gisela Ramos. CAPITANA. Avui ho ha estat i ho ha celebrat fent un gran partit.

Maria Casals. COMPROMESA. De les que més ha intentat col·locar la pilota per fer jugada de tres tocs.

Tània Romero. INCANSABLE. A la xarxa és un mur, i tot i passar moltes pilotes de segon toc enlloc de col·locar-la, sempre ho dóna tot al camp. A més quan pot intenta algun remat.

Candela Sagarra. DETERMINANT. Té un poderós servei al fons que quan aprengui a controlar serà imparable!

Pol Vilaseca. LLUITADOR. Ha hagut de jugar tot el partit, però tot i així al final encara tenia forces per seguir donant-ho tot. Molt bé al servei.

Infantil 

L'equip infantil dels Arcs va jugar dissabte contra l'equip de l'Escola Orlandai un partit complicat que va acabar 0-3 a favor de les visitants.

Tot i saber que les noies d'Orlandai tenen bona tècnica i són un rival que torna gairebé totes les pilotes, l'Axel i la Carla vam optar per posar en pràctica tot el que hem anat treballant últimament: només 3 jugadores en la recepció, el moviment a la xarxa quan l'altre equip ataca i la batuda a l'hora de rematar. La millor manera d'aprendre-ho és als partits, encara que sigui més difícil i requereixi més concentració!

Les noies van començar molt bé, tornant moltes pilotes i creant bones oportunitats d'atac. Aprofitaven la majoria de les jugades per construir els tres tocs i ajudaven amb recolzaments quan una companya no rebia bé un servei fort. Encara que van perdre, el set va ser prou bo i no s'acaba d'entendre el desànim que van patir després del descans.

És cert que les noies d'Orlandai ens ho van posar més difícil en el segon set, però les infantils dels Arcs van tirar la tovallola massa aviat, fins i tot a la banqueta, on no es sentia ni una mosca. Això va fer que seguissin poques jugades i que s'acostumessin a passar pilotes de primer toc enlloc de lluitar per fer els tres tocs.

Però un nou set és tornar a començar de 0, i així va ser. Les noies van tornar al camp amb moltes ganes de jugar i el tercer va ser el millor dels tres sets i quan hi va haver menys diferència de punts entre un equip i l'altre. El moviment a la xarxa estava més clar, la comunicació entre elles va incrementar i les opcions a atacar van augmentar gràcies a una millor defensa. La qualitat del joc va millorar moltissim, i tot i que Orlandai acabés enduent-se el partit, vam aconseguir posar-los la por al cos: van haver de demanar dos temps morts i fer canvis per acabar-nos superant!

Fa temps que ho diem, les noies milloren a passos de gegant però sempre ens podrem trobar amb equips més forts que nosaltres, com en aquest cas. Però no cal desesperar-se i donar els partits per perduts! Al contrari, si es lluita fins al final mai no es dirà que no es va intentar! Aquesta setmana entrenarem de valent per poder oferir un últim partit de lliga per emmarcar!!! Amunt!

Cadet Femení

 

Mal partit de les cadets. En cap moment van poder veure la intensitat i motivació necessàries per poder guanyar a un rival de la categoria de l'Avenç. 3-1. Ja vam comentar a l'anada que l'Avenç és un gran equip i, personalment, no entenc com estan tan a baix a la classificació. Un partit que hauria d'haver servit per preparar els importantíssims quarts de final del Campionat de Barcelona. Molt haurà de millorar l'equip per poder plantar cara a Shalom. Esperem que aquesta setmana poguem acabar de perfilar la nova tàctica, però està clar que sense actitud, tota la resta sobra. Estic convençut que ho podem tirar endavant!  

 

JUVENIL FEMENÍ CLASSIFICAT PER SEMIFINALS!!


FELICITATS! Les juvenils ja estan classificades per les semifinals del Campionat de Barcelona!! Amb una gran victòria divendres contra l'Escola Suissa l'equip va certificar matemàticament que ja està entre els 4 millors de Barcelona. La victòria va ser més plàcida de l'esperat, i el bon nivell de joc mostrat va servir per esvair el record del desastre de dijous passat contra Frederic Mistral, que no mereix ni tansols crònica perquè no vam fer res digne de mencionar.

Per suplir la baixa de la Katia, sempre important en atac, vam haver de defensar amb intensitat i vam haver d'esforçar-nos per fer bones combinacions en atac. Un gran partit de les col·locadores i un molt bon servei van destrossar a l'Escola Suissa, que només ens va complicar el tercer set.

Per acomiadar aquesta brillant segona fase i per felicitar a tot l'equip, avui toca l'1x1 de la temporada, inspirat en l'inigualable cronista Lluch:

1x1

18. Sònia. SALVAVIDES. Ens ha vingut a ajudar en moments clau de la lliga quan estàvem en quadre per les baixes. Nervis d'acer, servei imparable, potència pura en atac i sacrifici en defensa, ha estat un reforç de luxe per nosaltres.

11. Joana. RESSORGIDA. Amb la continuïtat i motivació que no havia tingut fins ara, aquest any ha explotat. S'ha posat les piles i ha esdevingut la peça important que necessitava l'equip. Garantia de que a cada partit farà els seus puntets de finta marca de la casa, cada cop s'anima més amb el saque per dalt.

10. Lua. ANARQUIA. Tot lluita, cor i ganes, aporta un toc anàrquic a l'equip. El seu retorn després d'una llarga lesió ens ha donat l'energia que ens faltava per fer un final de temporada tan bo. Suma al seu potent servei un “esperit de Puyol” que fa que no doni una bola per perduda i no es cansi d'animar.

9. Tatiana: ASSEGURANÇA. Fa el que toca a cada moment. Es mou amb gran habilitat i criteri a la xarxa i és segura al servei, en recepció i en defensa. Fa un treball que no brilla tant però que és fonamental i es troba a faltar sobretot quan no hi és.

8. Alèxia. PÒLVORA. La nostra quatre és capaç de fer els remats més espectaculars de l'equip quan té un dia inspirat. A més, ha aconseguit millorar molt el percentatge d'encert del seu potentíssim servei, la qual cosa la fa perillosíssima cada vegada que li toca sacar.

7. Bea: REVELACIÓ. Aquest any ha crescut com ningú. Ha millorat tant en defensa i recepció que s'ha convertit en una jugadora clau i s'ha guanyat la titularitat en la fase final de la lliga. Té el millor remat per 6 de l'equip i la valentia necessària per demanar la pilota sempre que té opció.

6. Andrea. DELICATESSEN. El fitxatge estrella d'aquest any ens ha permès fer el salt de qualitat que necessitàvem per lluitar contra els millors. Una gran directora d'orquestra que, a part de repartir el joc amb gran elegància, també és capaç de crear molt perill gràcies al seu repertori de fintes. A aquest recurs ofensiu hi ha sumat aquest any un millorat remat per 1 i un bon servei per dalt.

5. Pons. IN CRESCENDO. Sacrificada en una posició nova per ella, sempre que ha tingut continuïtat ha estat a un bon nivell. Ha millorat moltíssim en recepció i defensa, tot i que li falta acabar-s'ho de creure i assumir el lideratge en defensa de l'equip. Fa un treball brut però molt necessari, i continuarà creixent en aquest nou rol.

4. Maria. INHUMANA. Tot un espectacle com a col·locadora. Capaç d'arribar corrent a l'altra punta del camp i treure una pilota perfecta a quatre, la capitana és una veritable màquina: la seva velocitat, potència i entrega fan que sigui gairebé impossible fer-li un punt, i salva pilotes que l'altre equip ja celebra. La cirereta del pastís és el seu servei infal·lible.

2. Katia. KILLER. L'atacant més temuda per les rivals. Respectada aquest any per les lesions, ha arribat a un nivell de forma fantàstic que li permet donar tot un espectacle a la xarxa, tant en bloqueig com en remat. Si la provoques, preparat per patir la seva ira. Pregunteu al Coromines.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410