Jornada 11

       EL NOSTRE JUVENIL , SOTSCAMPIÓ COPA CEEB!

Pre-benjamí

El passat divendres 17 de Març, l’equip pre-benjamí  va jugar contra l’equip Santa Isabel a l’escola els Arcs. Vam perdre 0-3 però vam guanyar moltes altres coses. Fent un ràpid repàs , el primer set ens va costar una mica ficar-nos en el partit i concentrar-nos en allò que havíem de fer. En algunes ocasion,s ens és difícil  treure’ns la por i creure que som capaces de fer el que ens proposem, però és normal ja que encara estem aprenent. Els altres dos sets van jugar molt i molt bé. Les he de felicitar a totes per la millora que han fet amb el servei, per les ganes que van posar amb la recepció i per l’entusiasme i companyerisme que cada dia demostren. Estic convençuda que mica en mica tot allò que practiquem en els entrenaments es reflexarà al camp. Felicito a totes les jugadores per com van jugar.

També  vull fer notar la col·laboració dels pares que, molt amablement i de manera totalment voluntària, es van oferir a recollir-ho tot després del partit! Moltes gràcies!

Pre-aleví

L'equip de 5è rebia a Els Arcs a l'escola Santa Teresa de Lisieux. A la primera volta vam aconseguir una gran victòria a la seva pista i després de guanyar el primer set semblava que conseguiriem repetir la victòria però a partir de la meitat del segon set l'equip va començar a posar-se molt nerviós i no va ser possible guanyar el segon i tercer set. Tot i la derrota m'agradaria destacar el bon joc del primer set i en especial a la Maria Piera que va fer molts punts buscant el forat al camp contrari. Estic segur que demà (que juguem partit aplaçat a Santa Dorotea) totes estaran més tranquiles i podrem gaudir de bon joc tots els sets!

 

Aleví Femení

El divendres vam tenir la sort de poder jugar al pavelló degut als aplaçaments dels partits Júniors. Historicament sempre hem jugat molt millor al pavelló i el divendres no va ser l'excepció. Les més grans de l'escola Nausica jugaven contra  Santa Isabel i van estar a punt de donar la sorpresa i guanyar el partit. El partit es va haver de decidir al desempat i com també es habitual en aquest últim set els nervis es van notar. Tot i això les vuit jugadores van fer un molt bon partit deixant endarrere els dubtes de partits anteriors! Aquesta setmana l'equip haurà d'entrenar molt dur per enfrentar-se divendres a un dels millors equips de la lliga, Teresianes de Ganduxer, Ánims!

Aleví mixt

 

 De tots els partits de la jornada, el de l'aleví mixt va ser probablement el partit amb gust més agredolç. Vam jugar al seu camp, l'escola Anna Gironella de Mundet i el resultat va ser 2-1 per l'equip local. Sota el meu punt de vista el nostre equip era superior tècnicament però l'intensitat del Mundet ens va complicar el segon i tercer set quan ja tots pensavem que guanyariem. Com hem comentat altres vegades el joc i l'evolució de l'equip es molt bó però en aquest partit va faltar sang i voluntat de guanyar el partit. Esperem veure el dissabte aquesta sang que serà molt necessaria per guanyar a Santa Isabel!

Infantil Femení

 

Les noies de l’equip infantil dels Arcs van jugar dissabte contra l’Institut Montserrat. Jugàvem fora de casa, en un camp exterior en el que el sol picava de valent, i vam acabar guanyant 0-3.

Les noies van sortir al camp amb les idees ben clares. Seria crucial rebre bé per poder construir bons atacs i, donat que els hi va tocar començar en el camp en el que el sol donava de cara, sabien que la comunicació entre elles seria més important que mai. I així ho van fer! Van protagonitzar un bon primer set, marcat per bones recepcions que oferien ocasions perfectes d’atac, parlant molt entre elles i jugant ordenadament.

El segon set va ser una mica més fluix. L’equip contrari es va desinflar bastant perquè ara eren elles les que rebien amb el sol de cara, i no van oferir gaire resistència. Això va fer que nosaltres tampoc brilléssim massa: es van veure poques jugades bones d'atac. Les noies podien donar molt més d’elles mateixes i van sortir al tercer set amb la idea d’aprofitar totes les pilotes que tornaven bé de l’altre camp per fer tres tocs i acabar les jugades amb un bon remat. El tercer set va destacar per jugades molt bones, i els dos equips vam oferir el nostre millor joc. S'ha de reconèixer que el Montserrat també ha millorat molt respecte a la primera volta, i va aconseguir defensar-nos pilotes molt difícils! De fet, l’últim punt va ser per emmarcar: una recepció perfecta de la Mariona, una bona col·locació de la Mar i un fantàstic remat de la Júlia.

El partit de dissabte ens va brindar la possibilitat de posar en pràctica coses que hem estat practicant als entrenaments i que en partits més difícils potser no haguéssim provat. Volem destacar que cada vegada hi ha més jugadores que proven de treure per dalt, al igual que cada cop més s’atreveixen a atacar de remat enlloc de fer toc de dits. La Laia, la Daniela i la Júlia V van fer un molt bon partit! La Laura i la Núria també estan agafant un molt bon nivell, es nota que estan entrenant molt bé!

Els entrenadors estem molt contents. Va ser el primer partit fora de casa en el que vam guanyar 0-3 i esperem que n’hi hagi algun altre abans d’acabar la temporada! Felicitats noies!

Juvenil


L'Axel encara està de celebració per la grandiosa victòria del juvenil en un dels camps més complicats de la lliga... Així que difícilment la crònica estarà a l'alçada del partit que van jugar les noies!

Aquest any, a Premià havien punxat tots els equips forts: Frederic Mistral (el líder, que només ha perdut un partit i ha estat aquest), Sagrados Corazones... Fins i tot el Júnior B dels Arcs del mític entrenador Lluch! El CEM Assís és un equip que lluita moltíssim i que està acostumat a jugar en una pista amb unes característiques diferents a les demés (a l'aire lliure, amb la xarxa una mica inestable o amb pilotes a les que no estem acostumades). Per tot això, sabíem que si no igualàvem la seva intensitat i no jugàvem al límit de les nostres possibilitats, seria impossible guanyar.

Però les noies van respondre a les dificultats jugant un dels millors partits que han fet mai. Un inici elèctric va fer que guanyéssim el primer set per un increïble 25 a 12. Les centrals, la Katia i la Lua, per fi van assimilar el missatge de seguir a les col·locadores en les jugades d'atac i es van fer un tip de fer punts. La Bea va fer un partit espectacular i va defensar perfectament tot el que li queia a prop. A més, tant ella com la Sònia van fer moltíssim de mal al servei.

Tot i això, en el segon set les rivals van demostrar per què són imbatibles a casa i ens van tenir a remolc tota l'estona. Tot i anar perdent per 15 a 20, però, vam saber capgirar el marcador en un èpic set que vam acabar guanyant per 29 a 27. Quin recital de defenses de la Maria Viñuales...! Semblava que tingués un imant als braços. I quina sang freda de tot l'equip en els moments clau del set!

Aquesta increïble remuntada va enfonsar al CEM Assís, que va començar el 3r set KO. Vam agafar una avantatge còmoda i semblava que el partit acabaria 0 a 3. Però les rivals es van recuperar, ens van demostrar que no et pots relaxar fins que l'àrbitre no xiula el final, i ens van fer pagar molt cara la nostra migdiadeta, remuntant-nos un set que teníem guanyat i forçant el quart. El partit es va complicar, però llavors vam recuperar la nostra millor versió. La Maria va desencallar l'equip amb algunes fintes increïbles (que havíem practicat el dimecres!). La Sònia i la Lua es van haver d'adaptar a jugar en posicions canviades per un error en la rotació inicial, però es van apanyar a la perfecció. Tot i el patiment final, vam guanyar per 25 a 19.

La victòria suposa un pas importantíssim però ni molt menys definitiu cap a l'objectiu de quedar entre els dos primers del grup. Aquesta setmana tindrem una altra final amb regust a revenja, aquest cop a casa, contra uns Sagrados Corazones que ens van fulminar per 3 a 0 a l'anada.

Però abans de que acabi el cap de setmana i ens toqui començar a preparar el partit de divendres, acabem d'assaborir aquesta genial victòria! Felicitats noies. A absolutament totes. Quin gust veure-us jugar així.  

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410