Jornada 10

Pre-benjamí

El passat dissabte, ben d’hora pel matí, ja teníem a les més petites debatent el primer partit després de Setmana Santa contra l’equip Joan Roca B. Vam perdre 0-3 però vam aprendre moltes coses. Es va notar que feia dies que no entrenàvem ni jugàvem partits ja que ens va costar molt ficar-nos dins el partit. Ens va costar anar a buscar algunes pilotes de recepció i la vam demanar molt poc. Tot i així, van animar molt i vam fer coses molt positives. Sobretot al tercer set  els peus ja no se’ns quedaven enganxats al terra i  la Lola ens va deixar bocabadats amb el seu servei. Mica en mica anem aprenent i totes i cadascuna d’elles han millorat moltíssim respecte els primers partits. Continuem treballant, com sempre amb un somriure!

Benjamí

L’equip Benjamí va jugar després de les més petites també contra Joan Roca. Vam perdre 0-3 però era un partit que el podiem haver guanyat perfectament. Segurament es va notar la falta d’entrenament i de partits. Cal dir però que l’equip va estar molt concentrat en la majoria de moments i quasi no vam tenir errades en el servei. Cada dia van posant més en pràctica els tres tocs i la recepció va ser molt bona. Ens va faltar concentració i organització en la defensa però poc a poc ho anirem treballant. Continuem treballant benjamins!!n el partit. Us felicito per la feina feta

Pre-aleví

El equip pre-aleví es va desplaçar el divendres a l'escola Fructuós Gelabert. Jugavem contra un equip d'unes característiques molts similars a les nostres i va ser un partit molt igualat que es va escapar per petits detalls. Tot i així, ara que estem a final de temporada, si comparem amb els primers partits d'aquest equip, veiem que l'evolució es espectacular! Conseguim fer tres tocs moltíssimes vegades tot i que encara ens falta buscar el forat al altre camp i desplaçar-nos una mica més en defensa. Ànims de cara als últims partits!


Aleví Femení

L'equip aleví, igual que els benjamins i els pre-benjamins van jugar al pavelló de Bac de Roda contra l'escola Joan Roca. Davant un rival amb un nivell de joc molt alt les nostres van jugar un primer set espectacular, lluitant tots els punts i conseguint estar al davant quasi tot el set. Finalment l'habilitat de l'escola Joan Roca van fer que 25-20 guanyessin el set. Els altres dos sets van ser molt ràpids ja que les nostres no van poder fer res contra les expermientades jugadores locals, Ara a intentar mantenir l'intensitat del primer set a tots els sets!

Infantil


Treballada victòria de l'Infantil a casa contra el Benjamin Franklin! Es notava que només havíem entrenat un dia després de tornar de les vacances perquè ens va costar molt entrar en el partit i fer el nostre joc. Durant el tres primers sets vam ser incapaces de rebre i col·locar pilotes altes i còmodes, així que era impossible construir l'atac. Tot i que les rivals ens tornaven pilotes fàcils, nosaltres soles ens complicàvem amb pilotes massa baixes. Fins que no vam aconseguir concentrar-nos, animar-nos i millorar la recepció i la defensa, les altres van ser superiors: vam entrar en el seu joc de tirar pilotades de primer toc i, en això, elles són millors, així que es van avançar 2 sets a 1 en el marcador. A partir del quart set, però, ja ens vam despertar i vam començar a jugar al que sabem. Cada cop que aconseguíem fer un remat fèiem punt fàcilment: però per aconseguir rematar ens vam haver de posar les piles en recepció i en col·locació. El partit es va acabar decidint en un altre tie-break jugat magníficament per les noies dels Arcs: probablement vam fer més punts de remat en els 15 punts del 5è set que en tots els 3 primers sets junts! Boníssim partit de la Mar, en atac però especialment en defensa i recepció, lluitant moltíssim cada pilota. També de la Júlia V, millorant cada dia i apareixent en moments importants. La Laura i la Núria van agafar la confiança que els falta per acabar de tenir un protagonisme més gran al camp: les dues van estar molt bé en defensa i recepció. La Daniela també va estar molt segura durant tot el partit, igual que la Mariona.

Les fotografies del partit són cortesia d'una espectadora de luxe, la Georgina. Desitgem veure-la aviat en el paper que més ens agrada: el de jugadora!

Cadet Femení

 

Partit guanyat 3 sets a 0 contra l'IES Valldemossa. Partit sense gaire història degut a la gran diferència tècnica i tàctica entres els dos equips. Tot i això l'intensitat va ser molt bona i felicitar a l'Andrea Quintana, la Violeta Cirici, l'Èlia Camin i la Berta Serra que per ser el primer any que juguen a vòlei han après moltissím i cada dia juguen millor. Recordar que el proper 24 d'abril a les 20h jugarem a Els Arcs el partit més important per certificar la classificació als play-off del Campionat de Barcelona. Serà contra la Salle Bonanava, equip molt conegut ja que serà el 4t enfrontament aquest any, molta sort!

Juvenil

Importantíssima victòria del Juvenil divendres contra l'equip més lluitador de la competició, el Joan Coromines. El partit va tenir molts alts i baixos, perquè les rivals castigaven durament qualsevol baixada d'intensitat nostra, per petita que fos, i lluitaven cada pilota amb un coratge admirable. Fins que no vam posar un plus d'intensitat defensiva i concentració nosaltres també, no vam ser capaces de decantar el partit a favor nostre.

Vam controlar el primer set fins al final, quan, amb un 24-20 a favor, ens vam relaxar i vam fer una sèrie de regals inexplicables rebent un servei per baix. Vam encaixar un parcial de 0-6 i ens vam posar perdent per 1 set a 0. Espavilades en veure que el Coromines vendria molt cara la seva pell, vam sortir al segon set molt més concentrades. Vam tapar molt millor els forats que buscaven les rivals de primer i segon toc, vam començar a arribar a les fintes (la Joana es va posar les piles i va tenir uns minuts boníssims!) i vam guanyar amb comoditat per 25 a 12 el segon set. L'entrada de la Sònia, que ens va venir a ajudar per les lesions de la Tatiana i la Bea, va aportar un extra de concentració i intensitat a l'equip importantíssim: la primera pilota que va tocar va ser una defensa espectacular amb el peu!

Malauradament, al tercer set vam tornar a entrar massa relaxades i el Coromines ens va passar per sobre des d'una magnífica defensa i aprofitant els nostres errors al servei. Ens van superar en intensitat i es van posar 13-19 a sobre en el marcador. Però quan semblava que se'ns escaparia un altre set, l'entrada al camp de la Sònia ens va fer canviar el xip. L'Alèxia, despistada al primer set, va encadenar un parell de remats espectaculars. L'Andrea es va posar les piles en defensa i va aixecar un parell de pilotes claus. Recuperant el nostre millor joc, aquest cop vam ser nosaltres les que vam remuntar i vam acabar guanyant per 25 a 23.

El quart set va ser el més igualat de tots. Tots dos equips vam jugar a un molt bon nivell. Però quan vam agafar una avantatge còmoda ens van entrar les presses per guanyar i vam encadenar una sèrie d'errors nos forçats per culpa de la precipitació que van fer que arribéssim empatades al 22 a 22. El partit estava molt tens, però la nostra dupla infal·lible Katia-M.Viñuales el va acabar resolent. La Katia (que va fer un recital de fintes), esperonada per les contràries, va saber respondre als seus comentaris com cal: remat imparable amb col·locació perfecta de la Maria (23-22) i punt de saque directe (24-22).

La victòria ens situa líders provisionalment, un punt per sobre de Frederic Mistral que té un partit menys. La setmana que ve toca un partit dificilíssim a la pista del CEM Assis de Premià, que és clau per a mantenir-nos amb opcions de classificació. Així que toca entrenar perfecte aquesta setmana! Felicitats noies!  


Gràcies Conrad Beard per el video!

El volei castiga al Junior B amb la derrota més injusta

Dolorosa derrota del Junior B aquest dissabte al pavelló del Costa i Llobera per un ajustat 3-2. El partit s’ha jugat a les 12:30, en horari de màxima audiència a Xina, cosa que a permès que el pavelló s’omplís de nens amb ganes de veure un matx emocionant. I així ha estat.

Inici complicat

El partit no ha començat gens bé pels interessos de el Junior B, que comptava amb els baixes de la Mireia, la Cris, i la Bibiana. Les noies del savi Lluch, poc acostumades a matinar, han entrat adormides a la pista, lentes en defensa i recepció, com si fossin a un càsting de The Walking Dead. Un molt bon servei rival ha provocat que Lluch hagués de demanar temps mort amb 5-0 en contra. L’equip per això ha tornat a la pista amb ganes de remuntar, i una gran recepció de la lliure Pascual ha permès que la Maria col·loqués una gran pilota que l’Anna Esteve ha rematat amb ràbia. Els serveis de la Sílvia permetien al Junior B igualar el marcador, i s’ha arribat a un final de set igualat. Una finta de Goretti i un remat de la Clara han servit per guanyar el primer set. El segon set en canvi l’ha guanyat el Costa i Llobera. El Junior B no ha estat capaç de contrarestar el poderós servei d’algunes jugadores rivals, que a més han començat a defensar molt bé, tornant moltes pilotes de primeres.

Seguir lluitant

Al tercer set hem vist els millors moments de les noies de Els Arcs. Amb les Maries col·locant de manera impecable, i les centrals bloquejant-ho tot. Però quatre serveis molt forts d’una jugadora del Costa i Llobera tornava a igualar el marcador. I ha estat quan s’ha vist la jugada del partit. Enlloc de rebre de mà baixa, la Carla ha rematat de primeres el servei rival, fent un punt impossible i absolutament buscat. Una jugada secreta que Lluch ha practicat als entrenaments a porta tancada, i que la central ha executat a la perfecció. El set l’ha acabat la Judith amb un altre poderós remat al fons. Però al quart set el Costa i Llobera ha entrat molt més concentrat, fallant molt poques pilotes i servint molt bé. Les noies del Junior B han defensat molt bé però no era el dia de les atacants, que en moments s’han frustrat davant d’un rival que es treia les pilotes de sobre. Es decidiria tot al tie break i alguns espectadors s’han arribat a desmaiar a causa dels nervis.

Final agònic i derrota

El cinquè set ha començat molt bé, amb totes les jugadores entregades en defensa tot i seguir desafortunades al remat. Altre cop el servei rival ha posat el 14-11 al marcador, i tot feia pensar que el partit ja estava sentenciat. Però aquestes noies mai es rendeixen i, primer la Carla i després la Maria, han provocat que les rivals demanessin un temps mort al veure perillar la victòria. Malauradament el set ha acabat 13-15 en contra d’un Junior B que ha merescut molt més.

Ni un pas enrere

Lluch no ha donat roda de premsa però hem pogut posar un micròfon a la banqueta i sentir què els hi ha dit a les noies al acabar el partit. “És difícil acceptar la injustícia, noies. Però si seguiu jugant com heu jugat avui, tindreu el premi que us mereixeu. Sé que ara res del que us pugui dir us servirà, perquè us heu matat pel partit i no ho heu aconseguit. Accepteu la injustícia. A vegades amb jugar bé no n’hi ha prou, però no podem renunciar-hi, que al final tot s’equilibra. Si nosaltres seguim jugant així no dubteu que finalment tindrem el resultat que busquem. Us felicito noies! A totes!”. L’equip ha seguit fidel al seu joc, i bé mereixia guanyar per entrega, filosofia de joc, elegància, classe, bellesa, valors i sobretot per volei. Però a vegades no n’hi ha prou. El cop és dur però estem molt orgullosos d’aquest equip que sempre ha donat la cara. Amunt Els Arcs!


1x1

Sílvia. DIVA. Li encanta tenir tot el protagonisme en atac i ha tornat a recuperar el seu millor nivell per l’etapa final del campionat, estrenant capitania avui. Enrere queden setmanes de rehabilitació al gimnàs (i no al sofà).

Carla. THE WALL. Un mur a la xarxa, ho ha bloquejat tot sense tocar una sola xarxa. Quan la situació es complica la Carla no perd MAI! els nervis i agafa responsabilitats en atac.

Clara. HULK. La petita i a priori inofensiva punta de Els Arcs es creix de manera impressionant quan surt al camp. És una bèstia rematant i el seu caràcter contagia a l'equip.

Maria Goretti. DAVID GUETTA. Porta el ritme del Junior B. Sempre tria la millor opció de segon toc, i avui ha estat ben atenta a les fintes rivals.

Anna Esteve. RESPECT. Si tens un problema amb ella tens un problema amb nosaltres. Avui no ha estat tant precisa en atac com ens té acostumats però ha seguit lluitant fins al final i ha defensat com mai.

Maria Ribalta Clusellas. VENTOLIN. Amb ella l’equip respira, jugui del que jugui. Les companyes confien en ella i saben que mai falla en els moments importants.

Pascual. HONDA CBR 600. De 0 a 100 en 5 segons. Un llamp avui, la lliure ha salvat pilotes impossibles! Hell yeah!

Judith. CEPSA. Treu petroli de les situacions més inversemblants. Cada cop més regular, la central de La Bisbal (del Penedès!) intimida a les rivals a la xarxa.

Bibiana. COSINA. La cosina de la Goretti, la Cris i l’Ana Pascual ha estat baixa degut a la primera comunió d’una altra cosina. La solució serà fitxar a les vint-i-cinc cosines de St. Julià de Vilatorta.

Mireia. SHAKESPEARE. La fan número 1 de La Riera tenia un important examen d’anglès. Estem convençuts que ha tret un 10.

Cris. PHILEAS FOGG. La jugadora segueix fent la seva volta al món particular. La tenim al Marroc fent un important clínic de voleibol, perfeccionant el seu servei. La setmana que ve a Pekín, i la següent Madagascar. Tard o d’hora tornarà i gaudirem del seu joc.

Lluch. GUARDIOLA. I no només per l’atractiu i l’elegància innata. Pep també va perdre partits injustos contra el Chelsea o l’Inter, però va seguir fidel a un estil de joc innegociable.

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    Fan numero 1 (lunes, 20 abril 2015 09:23)

    jajajajajajaja les croniques del Bernii!!!

  • #2

    Fan numero 2 (Bielsa) (martes, 21 abril 2015 01:13)

    Berni, ull... has de posar l'autor en les cites. Lleig. Ets el Cervantes de la literatura esportiva del s.XXI.

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410