Jornada 7

Benjamí

El passat dissabte 7 de març les pre-benjamí van jugar contra l’escola Sant Gregori. Van perdre 2-1 però van fer un molt bon partit. El segon set va ser victòria nostra amb un gran joc i concentració. Ens van venir a ajudar una part de l’equip Benjamí i això ens va anar bé perquè entre tots vam aconseguir millorar i aprendre coses noves. El què m’agradaria destacar és la gran millora que han fet amb el servei, felicito a tot l’equip per aquest canvi. Per altra banda, falta treure la por a anar a buscar la pilota fer-nos-la nostra. Però a mesura que anem practicant i entrenant sé que aquesta barrera anirà desapareixent. Continuem treballant amb aquesta il·lusió i entusiasme que fa tant gran a l’equip més petit!

Benjamins

L’equip benjamí va jugar el passat divendres contra l’escola Sadako. Encara que el resultat fos 3-0 perdut van jugar força bé. Vam tenir una nova incorporació, la Diana, que tot i ser el seu primer partit, ens va deixar bocabadats a tots . És cert que en comparació amb el partit anterior va faltar una mica més de concentració i algunes coses no van acabar de sortir. El servei va ser molt bo però la recepció no va anar tant bé ja que van caure bastantes pilotes. Tanmateix, des d’una perspectiva més general, aquest equip està fent un canvi molt positiu. Són un equip molt cohesionat i estan millorant molt tant tàcticament com tècnicament. En alguns moments haurien d’estar més concentrades en els partits i sobretot en els entrenaments. Tot i així, us felicito per la feina que esteu fent i us animo a millorar encara més!!

Aleví Femení

El passat divendres, l'equip aleví es va desplaçar al camp d'un dels equips clàssics del vòlei escolar a Barcelona, l'escola Alemanya. El primer set va començar amb domini de l'equip local, que amb menys errors va agafar una bona distància al marcador. A meitat de set però, les nostres jugadores van accelerar el ritme de joc i amb un bon servei el set va caure del nostre costat. Al segon set les alemanyes no van deixar cap marge i van dominar el set de principi a fi. Les errades quan sacàvem nosaltres també els hi van facilitar la feina. Al tercer i definitiu set vam lluitar moltíssim però una vegada més l'equip rival va estar una mica més encertat! Partit perdut per 2 sets a 1. En aquesta segona fase ens ha tocat una lliga on hi ha molts equips amb molt nivell. Aquest fet no ha de posar més pressió sinó que ha de servir com a estímul per seguir millorant. Molts ànims per a la segona volta!

Infantils

Quin partidàs vam veure divendres als Arcs! Va ser un partit molt igualat en el qual tant jugadores com públic ens ho vam passar d'allò més bé. Tot i que vam començar una mica adormides per culpa d'un escalfament massa curt, a mesura que va avançar el partit vam poder anar trobant el nostre millor nivell. Per primer cop vam intentar jugar amb les jugadores del davant defensant inicialment a la xarxa, la qual cosa exigeix que ens moguem més ràpid i que les del darrere agafin més camp. Tot i les dificultats que això comportava, especialment perquè les noies del Sadako passaven moltes pilotes de primer o segon toc, vam rebre i col·locar molt bé durant tot el partit, així que vam mantenir en tot moment les opcions de guanyar. Només quan la precipitació ens feia regalar la pilota a les rivals, passant-la de primer o segon toc, les noies del Sadako ens podien superar. A partir de la segona meitat del quart set, però, quan perdíem per 2 sets a 1 i semblava que se'ns escapava el partit, les noies dels Arcs van estar excepcionals.

Amb una actitud molt bona en defensa, deixant enrere els dubtes i anant sempre a per totes, vam aconseguir remuntar i forçar el cinquè set. Tot i els nervis que suposa sempre jugar un tie-break, les noies van mostrar una concentració excepcional i van jugar el millor set de tots: cada cop que tornava la pilota fèiem tres tocs i rematàvem. L'energia que transmetien les noies de la banqueta va ser també excepcional. Animant en tot moment i celebrant cada punt, vam ser imparables. La Mariona, en els moments de màxima tensió, es va concentrar al màxim i va demostrar del que és capaç, salvant pilotes dificilíssimes i sacant molt bé. Aquesta Mariona motivada i concentrada, que transmet alhora calma i motivació a tot l'equip en els moments claus, és la que volem veure sempre! També va estar molt bé la Júlia V, molt atenta a la xarxa traient totes les pilotes curtes. La Maria M va fer el seu millor partit fins ara, col·locant molt i molt bé i defensant encara millor, demostrant com ha millorat tècnicament. Totes en general van acabar fent un partit molt bo i mostrant una actitud excel·lent! I un dia més, la Georgina va estar exemplar: tot i tenir un dit trencat va venir al partit i no va deixar d'animar al seu equip des de la banqueta en cap moment. Esperem que et milloris aviat!

Moltes felicitats noies!

Juvenil B

Els Llorers B 3 – Junior B 1

 

Lamentable.

 

Derrota més que merescuda. Equip irreconeixible; sense actitud, ni intensitat, ni res de res. Pèssims en recepció, patètics en defensa, sense confiança al servei ni atacant, i desordenats tàcticament. Millor no fer crònica per no ofendre als fidels lectors d’aquest blog.

 

Ara cal aixecar-se. Demostrar caràcter i amor propi, que estic convençut que aquest equip en té. Analitzar tot el que s’ha fet malament i corregir-ho individual i col·lectivament.

Escribir comentario

Comentarios: 5
 • #1

  Fae Brune (jueves, 02 febrero 2017 18:33)


  I believe this is one of the so much significant info for me. And i'm happy reading your article. But want to remark on few common things, The site taste is perfect, the articles is in reality nice : D. Good task, cheers

 • #2

  Teofila Needleman (viernes, 03 febrero 2017 00:30)


  Great blog you have here.. It's hard to find high quality writing like yours nowadays. I really appreciate people like you! Take care!!

 • #3

  Brianna Gibby (viernes, 03 febrero 2017 17:44)


  Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just too wonderful. I really like what you've acquired here, really like what you're saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it smart. I can't wait to read far more from you. This is actually a terrific site.

 • #4

  Elly Galicia (lunes, 06 febrero 2017 19:53)


  Hey There. I discovered your blog using msn. This is a really well written article. I'll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful info. Thank you for the post. I'll definitely return.

 • #5

  Fae Brune (jueves, 09 febrero 2017 07:16)


  Saved as a favorite, I like your website!

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410