Jornada 6

Pre-benjamí

Molt bon partit per a les més petites tot i haver perdut 0-3 contra Sant Josep d’Oriol. Es va veure molta millora en quant a les ganes d’anar a buscar la pilota i encara més en el servei. En l'entrenament les vaig felicitar perquè ho havien fet molt bé, i ara ho torno a dir. No vull que es desanimin ja que poc a poc, tot allò que estan aprenent s’anirà traduint progressivament en un bon joc.  Com sempre dic, són un equip ple d’il·lusió i optimisme així que ja tenen l’ingredient més important per tirar endavant! Continuem treballant pre- benjamins que el camí és molt llarg!!

Benjamins

Primera victòria ( 2-1) de l’equip Benjamí el passat 27 de Febrer contra CEVOS. Felicito a l’equip sencer per les ganes, la millora i sobretot per el nivell de joc que van demostrar. S’han ben merescut aquesta victòria  ja que van entrar tots els saques, van anar a buscar la pilota en totes les ocasions, van sortir els tres tocs i no es van desconcentrar en cap moment. L’últim set vam patir una mica però ens en vam ensortir molt bé.

Estic molt contenta perquè la feina feta s’està reflectint al camp!! Continuem treballant i no baixem la guàrdia que encara queda molt per fer. 

Pre-aleví

Partidàs de l'equip aleví el divendres contra el voleibol Sant Just! Recordar que aquest mateix equip ens va guanyar a la primera fase per 3 sets a 0. Aquest cop però, el partit va ser molt diferent al jugat a la primera fase. TOTES van fer un partit molt bo, construint totes les jugades amb tres tocs i fins i tot vam poder veure algun remat! El primer set el vam guanyar molt ajustat per després perdre el segon sense tenir cap opció. El tercer set va ser el millor en quant a joc i emoció. La igualtat es va mantenir fins als últims punts. Amb 24-22 al marcador, la Maria Asensi va fer un saque curt espectacular (podreu veure el vídeo) i ens vam endur la 2ª victòria de la segona fase. M'agradaria destacar l'actitud de totes envers el partit, es nota moltíssim quan sou un equip i treballeu juntes per aconseguir un mateix objectiu. Moltes Felicitats! 

Aleví Femení i Aleví mixt

 

Gran partit de l'Aleví mixt que, casualitat o no, conta tots els partits sense el Karel per victòries. Tocava derbi contra l’Aleví femení, però l'equip va començar molt concentrat i gràcies als serveis d'en Pol va poder agafar un bon avantatge per acabar guanyant el primer set. Molt bons minuts de la Candela fent de col·locadora, que van permetre a l'equip fer punts molt bons amb jugades de tres tocs. El segon set va començar molt bé per l'aleví mixt, amb l'Arnau fent quatre punts seguits amb el servei. Tot i així els problemes en recepció van provocar que arribéssim empatats a final de set. Però una magnífica jugada conjunta que va culminar la Maria va permetre guanyar el segon set. La victòria no va desconcentrar a l'equip que va entrar a jugar amb ganes el tercer set, i els imparables serveis de la Gisela i la Tània van permetre agafar un avantatge de més de 10 punts. El partit va acabar amb un magnífic remat de la Tània.

El més important no va ser la victòria sinó que els nois cada cop juguen més en equip i s’esforcen per intentar fer els tres tocs. Però el més important és que s'animin els uns als altres per jugar sempre motivats sigui quin sigui el marcador. Felicitats i a seguir amb força!

 


L'equip aleví femení va jugar en general un mal partit contra els seus amics de l'equip mixt. No dic mal partit perquè es va perdre, dic mal partit perquè l'actitud de moltes jugadores no va ser bona. Tots els entrenadors de Els Arcs tenim, entre d'altres objectius, intentar ensenyar a les jugadores a saber perdre igual que a saber guanyar. En aquest cas l'equip femení de 6è no va saber perdre. Tot i els nervis i la tensió del partit vam poder veure punts molt interessants al principi del primer set i una remuntada molt bona al segon set. Igual que hem comentat que la unió de totes les jugadores a l'equip pre-aleví va ser molt important pel bon joc, en aquest cas el treball en equip del aleví no va ser ni de bon tros suficient. De totes maneres estic convençut que de cara al futur l'actitud del equip tornarà a ser la que havíem vist en partits anteriors i que al maig, a la tornada del derbi, podrem disfrutar d'un molt bon partit.

 

 

 

Infantil

Les infantils van jugar dissabte al matí un partit molt difícil contra l’Escola Orlandai. Tot i la derrota per 3-0, va ser un molt bon partit, probablement el millor fins ara. L’inici del primer set va ser espectacular! Les noies van començar molt concentrades i, gràcies a una molt bona recepció, van poder construir molt bones jugades d'atac. Vam estar per davant en el marcador una bona estona, fins que un fort servei de les contrincants ens va fer afluixar. Vam perdre la fe i, finalment, les noies de l’Orlandai van endur-se el set. Una de les coses bones del volei, però, és que a cada set es parteix de zero, i les noies van tornar al camp amb molta força. El segon set va ser molt igualat i nosaltres vam poder demostrar tot el que hem anat treballant als entrenaments. Vam ser constants en el servei, vam millorar moltíssim en defensa, recepció i col·locació respecte partits anteriors, i en conseqüència vam poder fer bons atacs (forts remats o dits al fons del camp). La millora en recepció encara té més mèrit considerant que teníem el sol de cara i era gairebé impossible veure amb claredat la pilota provinent del camp contrari. A més, vam salvar moltes de les pilotes que no es rebien bé a la primera gràcies a les ajudes entre elles i la bona comunicació. Vam arribar a guanyar per 19-15, però llavors van sortir al camp les millors sacadores de l'Orlandai i van acabar guanyant per molt pocs punts de diferència. El tercer set va seguir en la línia dels dos anteriors, tot i que vam començar una mica més despistades. Vam tenir una actitud molt positiva, anant a totes les pilotes, però no vam saber mantenir la intensitat de les contrincants.

El partit es plantejava difícil, però estem molt contents de com es va desenvolupar. Voldríem destacar els serveis per dalt de la Laia, el bon partit de la Daniela, les recepcions de la Georgina (malgrat tenir una bona capsulitis) i les difícils pilotes en primer toc que la Júlia G va aconseguir salvar. Ens agrada veure que podem donar joc a partits complicats com el de dissabte! Setmana rere setmana es nota una gran evolució de l’equip en general! Bona feina noies! Seguiu així!!

Cadet

Gran remuntada de l'equip cadet que va guanyar al sempre difícil Avenç de Sant Cugat (també molt difícil  trobar l'escola). Com ja es habitual en aquest equip, el primer set es va perdre de manera ajustada però va servir per despertar a totes les jugadores. El segon set i el tercer es van guanyar amb moltíssima paciència i ordre al camp ja que l'equip local lluitava tots els punts i sacava amb molta força. El quart set va començar amb un bon parcial de les jugadores de Els Arcs però les persistents jugadores sant cugatenques van aconseguir empatar a 24 i fins tot arribar al 25-24. Igual que al partit anterior dos bons serveis (en aquest cas de la Violeta Araujo) ens van donar la victòria final. M'agradaria destacar la millora a la xarxa de totes les jugadores, l'ordre al camp i l'esperit lluitador . Amb aquesta victòria, l'equip s'apropa una mica més a la classificació per als quarts de final del Campionat de Barcelona. Recordar que demà dilluns toca la tornada de els quarts de final de la COPA CEEB, a les 19:30h a Els Arcs. El resultat de l'anada va ser 2-3 pel nostre equip.

 

Juvenil

Els partits contra l'escola Suïssa sempre són molt difícils per nosaltres. Això sumat al fred, a les lesions, a que jugàvem al Súnion (un altre camp que ens costa molt!) i a que veníem de fer un mal partit la setmana passada, feia preveure una tarda complicada. A més, el partit va començar 30 minuts tard perquè faltava la sisena jugadora de l'altre equip! Tot i això, vam aconseguir fer un bon partit i emportar-nos una victòria importantíssima.

Tot i que ens va faltar la brillantor en atac d'altres partits, vam estar molt efectives al servei i vam millorar molt en recepció i en defensar pilotes frees. Només quan vam baixar en recepció i vam encadenar errors no forçats en pilotes fàcils van ser capaces les rivals de superar-nos (principalment al segon set). L'ajuda de la Sònia, de l'equip cadet, que va venir al partit a suplir les baixes de la Bea, la Carla i la Lua, va ser importantíssima per nosaltres. D'una banda, ser 8 ens va permetre jugar amb la Pons de líbero i, de l'altra, la Sònia va mostrar la seva increïble sang freda apareixent en moments claus del partit, sense fallar una sola pilota. El seu saque infal·lible va desesperar a les rivals. També van estar molt encertades al servei la Maria i la Tatiana, que va tornar a mostrar una de les seves millors versions, tocant vàries pilotes en bloqueig, movent-se ràpid a la xarxa i fent bons remats. L'Alèxia i la Joana van aportar molt sobretot en recepció i defensa. Menció especial mereixen les col·locadores, que no solen aparèixer a les cròniques perquè ja ens tenen molt ben acostumats, però que són la columna vertebral d'aquest equip. En un dia en què costava fer dits per culpa del fred, van estar tan encertades com sempre. Veient-les a elles, col·locar sembla tan fàcil...! A més, les dues estan millorant molt també en atac. L'Andrea fins i tot va fer un punt rematant des de zona 1, i cada cop saca millor per dalt.

La victòria ens manté en la part alta de la classificació, tot i que les coses estan igualadíssimes i som 3 equips empatats amb dues derrotes!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410