Jornada 4

Pre- benjamí

Tot i la derrota 3-0 contra el Santa Isabel, les Pre-Benjmins van millorar molt positivament en determinats aspectes. Van demanar la pilota en la majoria de recepcions i no van deixar caure cap pilota sense que alguna d’elles hagués anat a buscar-la. En aquest sentit, van fer un pas molt gran. Això es va veure reflectit principalment en el primer i en el darrer set. El segon set van estar una mica més desconcentrades i els va faltar atenció a la recepció. Tècnicament el servei el van millorar moltíssim però encara queda posar-hi una mica més de força i seguretat, però poc a poc anirà sortint. El millor d’aquest equip és que per a elles perdre no és un impediment per a continuar lluitant, somrient i treballant!

Clara

Pre-aleví

Primera victòria de l'equip a la 2ª Fase! Després de moltes jornades on el joc anava millorant partit a partit per fi ha arribat la recompensa! Les noies de 5è van matinar bastant però van estar molt actives al llarg de tot el partit. El primer set el va caure del nostre costat després d'una impressionant remuntada amb la Jana al saque. El segon set va ser molt igualat però al final es van imposar les jugadores del Santa Teresa de Lisieux, més encertades amb el servei. Al set definitiu i amb un joc molt vistós, les nostres  van imposar-se 25-22. A continuació podeu veure un petit video del final del partit.

Aleví Mixt

Dolorosa derrota de l'aleví mixt contra un clàssic del vòlei, el Llars Mundet. Dic dolorosa perquè l'equip va donar la sensació tots els sets que no jugava al 100%.

L'equip, amb alguna baixa important no va poder amb les ganes, l'entusiasme i l'alta competivitat del equip visitant, que també era mixt. Tot i això el nostre equip cada vegada domina més la situació al camp, el servei i els forats a l'altre camp. 

Infantil

Segona victòria consecutiva de les pre-infantils i infantils, aquest cop amb un contundent 3-0 contra l'Institut Montserrat. Les noies van començar amb força i van jugar, sens dubte, el que es podria considerar el millor primer set de la temporada, encertant la majoria dels serveis, esforçant-se per arribar a totes les pilotes i provant de construir els tres tocs en totes les situacions. L’equip contrincant encara estava animat i ens tornaven moltes pilotes, però les noies dels Arcs, molt atentes, van poder aixecar-les quasi totes molt bé, permetent-nos fer bones col·locacions i molt bons remats. El segon set va començar una mica més igualat, però les noies van ser capaces de mantenir el joc i la bona actitud, de manera que va acabar amb molta diferència de punts. A l’últim set les noies del Montserrat es van desinflar i no van oferir gaire resistència. El joc va ser lent, tot i que sempre que teníem ocasions fèiem bones recepcions, tres tocs i atacs complicats de tornar. Finalment vam guanyar el set per 25-10! Volem destacar la ratxa de serveis de la Mireia en l’últim set, els cinc serveis per dalt que la Laia va aconseguir entrar i, en general, el bon partit per part de totes. També de la Georgina, que tot i la seva capsulitis, continua sent un exemple de compromís i sempre agafa molta responsabilitat tant en defensa com en atac. Estem molt contents de la jornada i de com estan millorant les pre-infantils i intantils. Seguirem entrenant per poder seguir amb aquests resultats setmana rere setmana! 1, 2, 3 Els Arcs!

Juvenil

Un inici desastrós, amb un marcador en contra de 0-11, feia presagiar el pitjor en el partit de les juvenils contra el CEM Assís. El potent servei per dalt d'una jugadora rival ens va agafar encara entrant en el partit i va fer que llencéssim el primer set a les primeres de canvi. La nostra recepció va ser molt dolenta al llarg de tot el set, però tot i així vam aconseguir maquillar una mica el resultat al final i perdre “només” per 19-25. Aquest cop, però, les juvenils van saber reaccionar. I de quina manera! Al segon set vam modificar una mica la rotació habitual, sortint amb la Maria a 1 i l'Andrea a 4 per tal de canviar la manera de rebre el servei més potent de l'altre equip, que tant mal ens havia fet. A més, en aquesta rotació vam afegir una receptora a 2 per tal de facilitar-li la feina a la col·locadora si la recepció no era bona. Això ens va donar molt bon resultat i vam poder contrarrestar bé la potència d'aquest servei. Tanmateix, encara estavem poc fines en recepció (fallant en bastants serveis per baix!) i vam anar a remolc durant tot el set, sempre 2 o 3 punts per darrere. Quan ja no ens quedaven temps morts i perdíem per 22 a 19, però, un regal inesperat de l'altre equip ens va permetre donar-li la volta al marcador. Van demanar un temps mort inexplicable després del qual les nostres van sortir endolladíssimes, i vam remuntar per endur-nos el set per 26 a 24! Del gairebé irremuntable 2 a 0 vam passar a empatar el partit. A partir del tercer set vam veure la millor versió de l'equip. L'Andrea i la Maria van començar a connectar amb la Katia i vam començar a defensar i a rebre bé, amb la Pons exercint bé de líbero i la Bea cada cop més segura en defensa. La Lua, endolladíssima i hiperactiva després de molts dies de baixa per lesió, va aportar també molt en atac. Quan estavem a punt d'acabar el set, però, l'Alèxia, que estava rendint a molt bon nivell, es va trobar malament, va haver de sortir, i se'ns va complicar el partit. Sense ella vam perdre el 4t set: vam baixar una mica la intensitat i l'altre equip ho va aprofitar. Només vam saber plantar cara al final del set, quan una llarga ratxa de bons serveis de la Tatiana ens van apropar en el marcador.

Tots els dubtes, però, es van esvair en un esplèndid cinquè set. L'Alèxia es va recuperar i la Joana, a qui no sortien les coses en els sets anteriors, va saber tornar al partit i rendir al nivell al que ens té acostumats aquesta temporada, defensant, sacant a 1 i lluitant-ho tot. Sublim va ser l'actuació de la Katia, que va fer un recital de contraatacs. Si fins llavors li havien defensat algun remat que li havia sortit massa centrat, en aquest set va començar a girar-los cap a 5 i cap a 1 i va desesperar a les rivals. Es va moure rapidíssima a la xarxa, obrint-se molt ràpid a rematar quan la pilota passava al nostre camp, i l'Andrea i la Maria li van posar pilotes perfectes, fins i tot col·locant cap enrere pilotes impossibles. El marcador final va reflectir la intensitat d'aquest set: 15-5.

Després d'aquesta gran victòria continuem a la part alta de la classificació. Ara tenim dues setmanes per preparar el que serà un difícilíssim partit a la pista del Padre Damián.

 

Lesió del "superdotat Lluch"


El nostre cronista preferit es va lesionar dissabte passat jugant a volei amb el seu equip de tota la vida, l'AVLA.

A l'espera dels resultats dels diferents anàlisis, tots els entrenadors i jugadors et desitgem una ràpida recuperació. Molts ànims!

Escribir comentario

Comentarios: 0

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410