Jornada 2

Pre- benjamí Femení

Aquest dissabte les pre-benjamí  van jugar el seu segon partit contra el Roca. Van fer una millora molt important tot i que vàrem perdre 2 a 1. El tercer set el van jugar molt i molt bé. A diferència del partit anterior, van demanar la pilota i se la van fer seva. Van animar molt i se les veia més tranquil·les i amb ganes de jugar. En aquest sentit, els objectius que ens havíem proposat a priori es van veure reflectits en el camp. Aquest equip té una cosa molt bona, tenen moltes ganes d’aprendre i seguir treballant, aprofitem-ho!!! 

Clara Ventosa


                                                                                                                   

Benjamí Mixt

El passat divendres, l’equip benjamí va jugar contra l’escola tècnic Eulàlia. Va ser un partit molt emocionant tant per a nosaltres com per l’equip contrincant. S’ha de dir que les jugadores de l’equip contrari ho feien molt bé, però nosaltres vam saber estar a l’altura. Tot i la derrota 2-1, el segon set va ser molt emocionant ja que anant  24-24, les benjamins van controlar els nervis i es  emportar el set. La veritat és que em van sorprendre molt. Van estar molt concentrades, amb moltes ganes i es van superar a elles mateixes.  Encara cal practicar algunes coses però les felicito a totes!!!  Clara Ventosa

Pre- aleví Femení

L'equip pre- aleví va jugar divendres contra Teresianes de Ganduxer. El partit es va perdre per 3 sets a 0 però les nostres van fer un bon partit en general. L'experiència de l'equip rival va complicar el nostre joc però tot i així totes les jugadores van intentar fer els 3 tocs totes les vegades. També com a element molt positiu, es van fallar menys serveis.

A continuació podreu veure un video d'una de les jugades del partit.

Karel 

Aleví Femení

Gran partit de l'equip Aleví contra Mundet. Les noies més grans de l'escola Nausica van perdre (2-1) en un emocionant partit. Petits detalls que s'han de millorar com col·locar i rebre més alt no ens van deixar disfrutar de la primera victòria a la 2ª Fase. A destacar l'esperit de superació que van demostrar les jugadores després de perdre per la mínima el segon set: van jugar amb molta més calma el 3er i el van guanyar amb comoditat. Felicitats!         Karel

Aleví mixt

Els resultats no acompanyen a un equip que juga molt i molt bé a volei. Igual que la setmana anterior i tot i el fort vent l'equip mixt va jugar un molt bon partit contra un equip amb un nivell més alt.

Hem de tenir paciència perquè veient partits com el de dissabte, estic convençut que la victòria arribarà aviat. Molts ànims i a seguir treballant!

 

Karel

Infantil

Pas endavant de l'equip infantil que, en unes condicions molt difícils pel fred i el vent, va fer dissabte al matí un del partits més sòlids de la temporada. En un partit marcat de nou per les moltes baixes, les noies van estar per primer cop en condicions de guanyar el partit. Destaquem especialment la millora en els serveis (les jugadores van tenir ratxes importants de punts gràcies als bons serveis) i la millora en la recepció respecte partits anteriors, que ens va permetre tenir bones opcions d'atac. El partit contra La Sedeta va arribar al tie-break i, tot i que vam disposar de fins a 6 pilotes de partit, finalment la precipitació i la manca d'experiència en aquestes situacions van fer que la sort caigués del costat contrari. El marcador final va ser espectacular: 20-18! Malgrat el 2-3, esperem que l'equip continuï amb aquesta línia ascendent i que puguem continuar gaudint de partits tan emocionants. Carla i Axel

Cadet

Partit amb dues cares molt diferenciades. Per una banda un primer set impressionant, jugant molt bé en atac , defensant i posant en pràctica la recepció que haviem entrenat al llarg de la setmana. Un primer set on la superioritat del nostre joc ens va portar a una victòria molt còmoda (25-14). La resta de sets van ser molt complicats, va faltar concentració i en moments determinats, intensitat. Però el que realment em preocupa com a entrenador és la falta d'unitat i d'esperit d'equip que TOTS vam demostrar en moments del partit. Estic convençut que un cop enteguem que un equip significa NOSALTRES i no JO, serà difícil que altres equips ens puguin guanyar. Karel

Juvenil

Gran partit de les juvenils divendres, que jugaven contra un dels equips més forts de la lliga, el Frederic Mistral. Durant tot el partit van mostrar un molt bon nivell en defensa i en bloqueig, contrarestant amb molta intensitat la increïble potència ofensiva d'una de les jugadores de l'altre equip. Després d'uns magnífics segon i tercer sets, el Frederic Mistral va forçar el tie-break aprofitant un moment de relaxació. En el cinquè i definitiu set, una sèrie d'errors no forçats i l'eficàcia al servei de la millor jugadora de l'altre equip van fer que se'ns escapés la victòria per la mínima (13-15). A títol individual, totes van mostrar una de les seves millors versions. La Maria i l'Andrea van tornar a mostrar el seu bon criteri a l'hora d'ordenar l'atac. La Katia, l'Alèxia i la Joana van portar el pes ofensiu de l'equip. La Tatiana va mostrar el seu domini a la xarxa i la Carla i la Bea, que portaven uns partits sense participar tant, van complir amb gran solvència en tot moment. Tot i la derrota, doncs, el partit va servir per demostrar-se que, si continuen en aquesta línia, poden aspirar a guanyar a qualsevol equip.  


Axel

Júnior A

Aquest cap de setmana l'equip júnior A dels Arcs s'ha enfrontat a l'equip del Montserrat com a visitant. En el primer set el nostre equip ha jugat molt concentrat i ha aconseguit emportar-se'l amb un clar 17-25. Però a l'inici del segon la falta de nervi ens ha fet començar perdent 8-1 i tot i que hem escurçat la distància en alguns moments, res no s'ha pogut fer per aturar l'equip rival. En els següents dos sets, tot i jugar molt millor que en el segon, no hem tingut la capacitat d'imposar-nos als nervis i hem acabat perdent. Resultat: 3-1 (17-25, 25-16, 25-21, 25-23).

 

Marc Serra

Júnior B

Ajustada i dolorosa derrota a les extraordinàries i climatitzades instal·lacions del Jaume Balmes per 3-1. El Junior B, conscient de la dificultat del rival, comença concentrat el partit davant d'un rival que es dedica a tornar totes les pilotes sense complicacions. Però les errades en recepció i al servei permeten a l'equip contrincant avançar-se en el marcador. Malgrat els fabulosos remats de les puntes Maria i Anna, l'equip perd el primer set. Qualsevol equip s'hagués limitat a tornar la pilota, a rebaixar-se al nivell de joc del rival, però no és el cas del Junior B. Les noies de Lluch segueixen intentant fer el joc vistós i combinatiu que tant ens entusiasme, i el segon set comença molt igualat. Els serveis de la Silvia i la Cris permeten a Els Arcs agafar un lleu avantatge al marcador, però les fintes del Balmes i les polèmiques i inventades decisions arbitrals fan que les locals s'enduguin el segon set. 2-0. Malgrat el marcador les noies de Lluch entren amb molta força a jugar el tercer set, i una estel·lar Llimona permet a Els Arcs agafar un avantatge irrecuperable. Les noies del Junior B durant uns moments juguen a la perfecció, i les defenses de la lliure Pascual permeten que es contraataqui amb força. Molts bons minuts de les dues “maries” (Goretti i Ribalta) col·locant a unes centrals (Carla i Silvia) imparables. 2-1. El quart set comença malament amb diverses errades en recepció. No ha estat un bon partit per les receptores, i tant l'Elena com la Maria feien el que podien perquè la pilota arribés a les atacants. Però uns grans serveis de la Sílvia, i una increïble defensa de la Carla posen el 24-24 al marcador. Al final les locals aconsegueixen guanyar un partit molt disputat.

 

Tot i la derrota hem vist a un gran Junior B, que si aconsegueix millorar les errades en defensa i recepció podrà aconseguir grans coses! L'equip està jugant molt bé i cal entrenar concentrades per seguir millorant dia a dia. Som-hi Els Arcs!

 

Lluch, entrenador i periodista

 

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Macarena de Eguilior (lunes, 26 enero 2015 22:56)

    Os felicito por la página y por las crónicas, disfruto mucho leyéndolas.

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410