Jornada 1

Pre-benjamí

Aquest ha estat el primer partit de la segona volta. Tot i el fred, les més petites van posar-hi ganes i il·lusió i ho van donar tot contra l’escola Sadako, un equip que també s’ha de felicitar per com van jugar. Les pre-benjamins han fet un pas endavant encara que elles potser no ho acabin de veure i si continuen amb aquest entusiasme les coses aniran molt bé. Les felicito a totes!   Clara Ventosa

 

 

 

Benjamí

Les benjamins van fer molt bon partit tot hi que van acabar perdent 2-1. Si juguen com van jugar l’altre dia poden guanyar a qui vulguin, en aquest sentit, estic molt contenta perquè van sortir coses que demostren que cada dia van aprenent més i més. Sobretot felicito a tot l’equip per les ganes que hi posen tant per jugar com per apendre, enhorabona!  Clara Ventosa

Pre-aleví

L'equip de 5è va jugar un molt bon partit contra l'escola Santa Dorotea. En un partit molt igualat les nostres jugadores es van esforçar molt per fer sempre els 3 tocs, cosa que va comportar que puguessim gaudir de punts llargs. Al final l'experiència del equip rival ens va deixar sense el premi de la victòria però amb molt bones sensacions. Karel 

Aleví

Derrota 2-1 de les alevines contra el Barça. Aquest equip sempre juga amb moltes ganes però també amb molts nervis, i aquest partit no va ser diferent de la resta. Tot i així es nota la millora en un equip que exceptuant dues jugadores, la resta ha començat aquest any. Karel 

Aleví mixt

Partidàs dissabte al matí contra Roca. A una hora complicada (9h) els alevins va jugar el millor partit de la temporada, fent 3 tocs i buscant sempre el forat a l'altre camp. Van lluitar totes les pilotes i quasi no van fallar cap servei. La victòria es va escapar en  l'ùltim set però realment es el que menys importa.

Felicitats!


Karel

Infantil Femení

Les infantils van començar la segona fase visitant un dels equips més forts de la competició: l'Aula. La gran quantitat de baixes, a més, va complicar encara més el partit, que es va saldar amb una victòria local per 3 a 0. En general, l'experiència de les noies d'Aula va fer pagar la nostra precipitació a l'hora de jugar la pilota. Com a notes positives destaquem el molt bon debut de la Mar, la millora en l'eficàcia en el servei i un molt bon inici de segon set, en el qual les noies van plantar cara al rival, fent bons punts de remat i amb bona intensitat defensiva. Si la intensitat en els entrenaments millora, de ben segur que aviat l'equip trobarà el camí cap a millors resultats.

Carla i Axel

Cadet Femení

Demostració de potencial del equip cadet el dissabte a l'escola Montserrat. El partit es va guanyar però el més important es que l'actitud i l'intensitat en general va ser molt bona. Esperem bons entrenaments aquesta setmana per prepar el partit complicat de divendres. Felicitats noies!

Juvenil Femení

Les juvenils van debutar en aquesta segona fase jugant contra l'Institut Costa Llobera al pavelló de Can Caralleu. Tot i ser el primer cop que l'equip juga al grup que classifica per les finals del Campionat de Barcelona, les noies van guanyar el partit amb autoritat per 3 sets a 0. Liderades en atac per la Katia i una Joana cada cop més efectiva, les noies van agafar avantatge des del primer moment. L'eficàcia en el servei, el bon criteri de les dues col·locadores i la intensitat defensiva van ser claus per la victòria. Esperem que l'equip continuï en línia ascendent en les properes jornades.

Axel

Júnior A

El junior A dels Arcs s'ha enfrontat aquest cap de setmana a l'equip dels Llorers A en el primer partit de lliga. L'equip dels Arcs ha guanyat amb contundència (3-0) gràcies sobretot a la bona compenetració de l'equip en defensa i recepció. A més, el bon treball de les colocadores ha permès que l'equip visitant no es pogués anotar cap bloqueig. Finalment una bona actuació de les centrals en bloqueig durant tot el partit ha permès que l'equip rival tingués molt poques opcions de fer punt. Menció especial a la líbero, que ha estat fonamental en l'organització de l'atac permetent que les colocadores coloquessin còmodes i amb totes les opcions.

 Marc Serra

Júnior B

Victòria 3-1 del Junior B contra CEVOS. Les noies de Lluch comencen amb força la 2a fase i no s'han deixat impresionar per la presència masculina a l'equip rival. Rapidament s'han posat 2-0 amb molts bons serveis de la Mireia i la Silvia. Al 3er set ha estat l'únic moment de dubte, però si alguna cosa té el Junior B és capacitat de lluita i sacrifici. Concentrades en recepció i entregades en defensa han aconseguit guanyar el partit amb autoritat.


1x1
Carla Martinell. Líder. La capitana ha liderat l'equip amb autoritat amb els seus remats i en el 4rt set els seus serveis han permès als Arcs escapar-se del marcador.
Sílvia. Imparable. La central ja és una peça clau per Lluch, tant en atac com en defensa.
Elena. Precisa. Cada cop col·loca millor i avui, davant la baixa de la líbero Pascual, ha rebut amb autoritat.
Goretti. Concentrada. La col·locadora potser és la jugadora més sèria de l'equip. Tot i la presència de fans a la grada, no s'ha desconcentrat en cap moment, i només està pendent del que passa al camp.
Cris. Puntual. La primera a arribar, concentrada sempre i ben vestida, la punta ha tingut una impresionant ratxa de serveis al segon set.
Maria. Polivalent. Ho fa tot bé i tant de punta com de col.locadora compleix a la perfecció.
Mireia. Estelar. Enorme al servei i rematant, ha estat de les millors del partit.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Joan Carles Requena (professor ARCS) (viernes, 23 enero 2015 00:06)

    És un goig entrar a la web i veure a tots i totes amb aquesta il·lusió, treball i esforç. Sense dubte que això arribarà molt lluny. Felicitats a totes les jugadores i jugadors, entrenadors, i a tots els "culpables" d'aquest "Volei-ARCS".

Club Vòlei ELSARCS

Còpernic 34. 08021 BARCELONA

info@voleiarcs.com

664487410